سلام خدمت دوستان عزیزم:oops: می خواستم بدونم عکس زیر چطوری درست می شه ؟ خیلی ممنون
mahmood_mn Active Member Dec 25, 2008 #1 سلام خدمت دوستان عزیزم می خواستم بدونم عکس زیر چطوری درست می شه ؟ خیلی ممنون پیوست ها 07020423045811st_anniversary_thumbnail1.jpg 140.1 کیلوبایت · بازدیدها: 26
EMIRATES Active Member Dec 25, 2008 #2 با سلام دوست عزیز من احتمال میدم این کار دست باشه. ولی اگه هم نباشه 2 حالت داره : یا دیجیتال پیتینگ ئه یا اینکه طرحش رو کشیده و در فتوشاپ فیلتر بهش داده. با تشکر.
با سلام دوست عزیز من احتمال میدم این کار دست باشه. ولی اگه هم نباشه 2 حالت داره : یا دیجیتال پیتینگ ئه یا اینکه طرحش رو کشیده و در فتوشاپ فیلتر بهش داده. با تشکر.
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Dec 25, 2008 #4 تصور من اینه که از پلاگین بر روی عکس طبیعی استفاده شده فکر میکنم بشه از پلاگینهای فتوشاپ هم برای ساخت همچین تصویری استفاده کرد
تصور من اینه که از پلاگین بر روی عکس طبیعی استفاده شده فکر میکنم بشه از پلاگینهای فتوشاپ هم برای ساخت همچین تصویری استفاده کرد
mahmood_mn Active Member Dec 25, 2008 #5 mahsoft گفت: تصور من اینه که از پلاگین بر روی عکس طبیعی استفاده شده فکر میکنم بشه از پلاگینهای فتوشاپ هم برای ساخت همچین تصویری استفاده کرد کلیک کنید تا باز شود... سلام mahsoft عزیز . میشه پلاگین موردنظرتون رو معرفی کنید. ممنون
mahsoft گفت: تصور من اینه که از پلاگین بر روی عکس طبیعی استفاده شده فکر میکنم بشه از پلاگینهای فتوشاپ هم برای ساخت همچین تصویری استفاده کرد کلیک کنید تا باز شود... سلام mahsoft عزیز . میشه پلاگین موردنظرتون رو معرفی کنید. ممنون
tirgas Active Member Dec 25, 2008 #6 احتمالاً از پلاگين TwistingPixels ArtStudioPro Bundle استفاده شده!
Erfan Active Member Dec 25, 2008 #7 به نظر من هم میتونه نقاشی باشه و هم مخلوطی از چنتا از فیلتر های فتوشاپ .... دقیق نمیدونم کدوم فیلترها ولی مطمئن هستم میشه با تلفیق چنتا فیلتر یه همچین تصویری رو خلق کرد ... عرفان
به نظر من هم میتونه نقاشی باشه و هم مخلوطی از چنتا از فیلتر های فتوشاپ .... دقیق نمیدونم کدوم فیلترها ولی مطمئن هستم میشه با تلفیق چنتا فیلتر یه همچین تصویری رو خلق کرد ... عرفان
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Dec 28, 2008 #10 بنظرم بعد از اعمال کردن یه سری فیلتر مثل Dry Brush اومده با ابزار Smudge یکمی روی عکس کار کرده تا رنگها پخش بشه و اینطور بنظر بیاد که با دست کشیده شده.
بنظرم بعد از اعمال کردن یه سری فیلتر مثل Dry Brush اومده با ابزار Smudge یکمی روی عکس کار کرده تا رنگها پخش بشه و اینطور بنظر بیاد که با دست کشیده شده.