این طرحه ... چطوریه ؟

این طرحه ... چطوره ؟

با سلام یه طرح دیگه زدم لطفا بازم اشکالاشو بگین مخصوصا سارا خانوم و ... :d (بدون شوخی)
راستی این خودمم که به این روز در اومدم و اینکه موها و بقیه کار براش هاست :)

پیوست ها

• DARK.jpg
    DARK.jpg
    195.4 کیلوبایت · بازدیدها: 29
آخرین ویرایش:

danial_psv1

Member
چی بگم والا...
یکم زیادی تاریکه و بهتر بود روشن تر می شد تا صورت بیشتر معلوم باشه.
در کل خوبه
موفق باشی.
یا حق

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب اینجور کارا لازم نیست حتما خیلی صورت واضحی داشته باشه. این یه طرح دارک ارته و هدفش نشون دهنده یه حالت خشونت و سختیه. پس همینجوری هم این حالت رو نشون میده.

کلا طرح خوبی شده. موفق باشی

Mandana

Active Member
خیلی خشنگ شده دارک چیز جان
Uncategorized-partytime.gif
منتها من با رنگ صورتش مخالفم.اگه یه هیو ستوریشن-hue & saturation- بهش ببندی و رنگهاشو از تینت یه رنگ انتخاب کنی گمونم خشنگ تر میشه.بازم خود دانی.
Uncategorized-evo.gif

بهدشم چون اون سر به نسبت کار خیلی سیاهه باعث میشه حتی در نگاه اول نوشته ی روی کار اصلا به چشم نیاد.اونو هم اگه یه رنگ تیره بذاری بیتر تره
Uncategorized-bulb.gif

بقیه طرح در کل قشنگه.موفق باشی دارک جان
Uncategorized-ok.gif

hamid ir

Well-Known Member
به نظر من خیلی خوبه.
بکت خوب شده.موهاش و ریشش و کلاً پشمو پیلیاش خوب شده
ولی چشش رو خوب در نیاوردی.رنگای صورتم بد نیست ولی اون تیکه ی آبی به رنگای دیگه و سبک کارت نمیاد

cold

Member
به نظر من طرحت خیلی خوب شده . البته من کوچیکتر از اونی هستم که درباره طرح های شما نظر بدم اما فکر میکنم تفاوت نور و رنگ چهره و پیش زمینه باعث شده یه حالت جدایی بین طرح بیافته . منظورم اینه که انگاری اون صورت رو برای جای دیگه ای طراحی کردی و پیش زمینه رو برای جای دیگه . یه جورایی منظورم اینه که حالت نور صورت با پس زمینه تفاوت داره و انگار مربوط به هم نبودن و با هم تلفیق شدن . طرح چهره یکم نسبت به زمینه شفاف تر هستش . :wink:

فدای همه دوستان نظر هاتون برام خیلی مهمه ...
حتما این تغییراتو روش اعمال میکنم

arashonline

Well-Known Member
cold گفت:
به نظر من طرحت خیلی خوب شده . البته من کوچیکتر از اونی هستم که درباره طرح های شما نظر بدم اما فکر میکنم تفاوت نور و رنگ چهره و پیش زمینه باعث شده یه حالت جدایی بین طرح بیافته . منظورم اینه که انگاری اون صورت رو برای جای دیگه ای طراحی کردی و پیش زمینه رو برای جای دیگه . یه جورایی منظورم اینه که حالت نور صورت با پس زمینه تفاوت داره و انگار مربوط به هم نبودن و با هم تلفیق شدن . طرح چهره یکم نسبت به زمینه شفاف تر هستش . :wink:
اين سخن تائيد ميشود ...!

راستي دارك جان گل ببينم ريشو پشمش (منظور موهاشه) با براشه خاصيه...؟؟؟

cold جان خودمم در باره این چیزی که میگی شک داشتم اول خواستم همرنگ کنم بعدش نمیدونم چی شد از یادم پرید بحرحال ممنون از لطفت ...

FashisT

Active Member
اون موها براشه؟؟
خوب که شده ولی تیره تر کردن کار معمولا برای پوشاندن ضعف های طراحیس! البته جسارت نباشه منم بعضی وقتها همین کارو میکنم!!
ولی جالب شده! و کارهای بعدیت جالب تر!
فعلا

نه آرش فقط ترکیب چند تا با هم هستش. خودم تعجب کردم آخه بنظرم پشماش خیلی خوب شده (خیلی بهتر از پر و پشمایه خودم:d )

فاشیس جون من هم اینو میدونم اما فک نکنم زیاد مشکل داشته باشه اصلیش اگه وقت کنم یکی روشنشو شاید هم با سلیقه سارا میذارم (نارنجی - بنفش):oops:

این تقریبا اصلا روش کار نشده دیگه ساده تر تر از این پیدا نکردم شرمنده. :-?

پیوست ها

• upload.jpg
    upload.jpg
    143.1 کیلوبایت · بازدیدها: 2

جدیدترین ارسال ها

بالا