این شکل چطوری طراحی می شه ؟!

webroamer

Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بدونم این طیفهای نوری که اطراف کلمه Satelite قرار داره چطوری طراحی می شه ؟ وآیا امکان استفاده از آنها در طرحهای چاپی وجود داره یا نه ؟ من اینو از روی بک گراند دکستاپ گرفتم و همونطور که می دونیم Rgb هستش ولی برای چاپ کیفیت رنکها Cmyk هستش اگه امکان استفاده از اونها به همین کیفیت و شفافیت هست اگه ممکنه راهش رو هم برام بگین ممنون می شم .

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    109.7 کیلوبایت · بازدیدها: 15
آخرین ویرایش:

galagoola

Active Member
این رنگا مد چاپی ندارند ولی میتونی از رنگ های شبیه اونا تو مد CMYK استفاده کنی
اما ساختنشون با استفاده از ابزار Path باید چند دیتا اون شکلی بسازی طوری که بعضیاشون تا حدودی روی هم قرار بگیرن بعد از همون رنگهایی که می خوای بهشون بدی و با مد هاشون هم بازی کنی در ضمن opacity بعضی از لایه ها رو هم باید کم کنی در ضمن از دوسه تا فیلتر بلور هم باید استفاده کنی
مثله Gaussion blurو motion blur
فکر کنم یه سری هم به فیلترهای distort هم بزنی بد نباشه

آخرین ویرایش:

webroamer

Member
از راهنماییتون ممنونم ولی من یه اموزش یا روش دقیق برای طراحی اونا می خوام مثلا اگه می گین path روش اونو رو هم بگین لطفا .

mostafa_cs

Well-Known Member
شما باید شکل رو خودتون بکشید.
یعنی یه کار ترکیبیه و با یک فیلتر خاص به وجود نمیاد.

آخرین ویرایش:

galagoola

Active Member
از راهنماییتون ممنونم ولی من یه اموزش یا روش دقیق برای طراحی اونا می خوام مثلا اگه می گین path روش اونو رو هم بگین لطفا .

دوست عزیز ساختن این جور فایلها به مهارت شما توی فوتوشاپ و حوصلتون بستگی داره
برای ساختن همچین کاری باید از ابزار های زیادی که گفتم استفاده کنید
منظورم از path هم ابزاری مثله پن توله که توی فوتوشاپ شما میتونی با استفاده از هندل های اون منحنی هایی رو ایجاد کنی
وساختن این منحنی ها به عنوانه پایه کار از اهمیت اساسی برخورداری
http://galagoola.persiangig.com/path.jpg

memol_515

Active Member
براش اینجور منحنی ها هست! من دارم، اما اصلآ نمیدونم کجا گذاشتمش:دی ، اتفاقآ زیاد هم استفاده میکنم ازشون.
یه نگاه میندازم، اگه پیدا کردم، اینجا میذارم. اینو واسه بچه های براش شناس گفتم که اگه براش رو زود شناسایی کردن، کار دوستمون رو راه بندازن. دیگه خیلی هم نیاز به path و اینجور حرفا نیست، یه selection داری و یکم تغییر مد لایه!

فهلآ!

جدیدترین ارسال ها

بالا