این سوال ها، سوال خیلی هاست.( کمک )

دوستان عزیز سلام عرض میکنم . راستش من چند بار این سوالو پرسیدم ولی کسی کامل برام توضیح نداده و خیلی جرئی گفتن و رد شدن و هیچ جوری واسم جا نیفتاده این سوالات .
1- اگه خواسته باشم طراحی سایت انجام بدیم با استفاده از فلش از چه برنامه یا برنامه هایی باید استفاده کنیم ؟
2- وقتی این برنامه ی adobe flash cs5 رو باز میکنیم چند ردیف چیز میاد مثل action script 3 ، flash air , و از این جور چیزا ... میخواستم بدونم این که به چند دسته تقسیم میشه از اولش یعنی چی و هر کدوم از این قسمتا چه کاربردی داره ؟؟
3- طراحی کلیپ یا اتوران سیدی با نرم افزار فلش چگونه انجام میشه ؟ منظورم اینه که کلا باید چه کارایی انجام بدیم و چیا لازم داره ؟
4 - یه توضیح جامع در مورد فلش و نرم افزارای مربوط به اون و کلا کارایی که میشه با فلش انجام دادو بگین و بگین که برای انجام دادن هر کدوم از این کارا باید چه کارایی انجام بدیم و چه نرم افزارایی لازم داره ( مثلا اگه خواسته باشیم اوتوران بسازیم بگین که از اول اولش چه نرم افزارایی لازم داریم و به کدوم قسمت نرمافزار adobe flash cs 5 مربوط میشه تا بتونیم مثلا یه اوتوران فلش بسازیم یا مثلا یه طراحی سایت با فلش انجام بدیم )

البته میدونم به این سادگی که من گفتم نیستا ولی ممنون میشم اگه یکی از دوستان لطف کنن و یه توضیح جامعی در مورد فلش بدن، آخه فلش خیلی گستردست و یکم گیج کننده شده تو ذهنم . ! ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

Mehrdad155

کاربر فعال
درود بر شما

1)اگر با فلش میخواهید بسازید خود فلش کار شما را راه می اندازه
2)در اینجا از شما نوع محیط کد نویسی پرسیده میشه.مثلا اکشن 3 می خوای کار کنی یا 2 و....
3)برای طراحی کلیپ کمی با انیمیشن سازی فلش کار کن تا بتونی و بفهمی چی به چیه.ساخت اتوران خیلی خیلی ساده است یه جستجو تو انجمن بکن زود جواب میگیری.
4)فلش یه برنامه ی همه کاره است:طراحی گرافیک وآرم - انیمیشن - برنامه نویسی شی گرا - ساخت بازی و...محبوبیتش به اینه که همه ی اینها کنار دستت چیده شده.

بله فلش گسترده است.ولی شما آروم آروم واردش بشو.پله به پله.حتما موفق میشی

بدرود - مهرداد

DaDaDooDoo

کاربر VIP
دوست عزیز فلش در حال حاضر تبدیل شده به یک پلتفرم و از حالت تک کاربرده و نرم افزاری خارج شده .
همونطور که استاد بنده آقا مهرداد گفتن فلش به تنهایی می تونه پاسخ خیلی از نیاز های شما رو بده و شما رو از استفاده کردن از نرم افزار های جانبی بی نیاز کنه .
-برای ساخت مالتی مدیا ( به قول شما اوتوران )
-برای ساخت وب سایت ( در حال حاضر بیشتر برای دیزاین و ساخت اینترفیس سایت ، یعنی بخش کلاینت ساید ، هرچند که تو زمینه سرور ساید هم پیشرفت هایی داشته)
-برای ساخت اپلیکیشن های تحت وب ، ویندوز و موبایل از Flex و Air استفاده می شه . تقریباً زبان برنامه نویسی توی کل پلتفرم فلش اکشن اسکریپت هست ولی مثلاً در Flex از یک زبان Mark Up به نام MXML هم استفاده میشه ( علاوه بر اکشن )
حالا خود ادوبی یکسری نرم افزار و IDE کمکی ارائه کرده که developer های فلش کارشون راحت تر بشه ، مثل flash catalys یا flash builder که مثلاً flash catalys برای ساخت مالتی مدیا به کار می ره و flash builder یک IDE هست برای برنامه نویس های اکشن اسکریپت که توی اون دیگه خبری از timeline و فریم و ... نیست و مخصوص کد نویسی هست . ( در حال حاضر شما می تونید برنامه های تحت flex و air رو توی این IDE توسعه ( Develop ) بدید.
-شما با ستفاده از پلتفرم فلش ( Flash IDE , Flash Builder IDE , Flex , Air ) و یکسری فریم ورک و engin می تونید بازی هم بسازید و یا محیط های 3 بعدی خلق کنید.
-شما با فلش می تونید برای موبایل نرم افزار بنویسید. (کاربرد flash Lite در همین زمینه هست)
یه زمانی بود مثلاً برای ساخت مالتی مدیا از تلفیق نرم افزار هایی مثل mmb و director , MDM Zinc و فلش و ... کمک می گرفتن ولی در حال حاضر به خاطر پیشرفت فلش معمولاً هیچ نیازی به نرم افزارهای جانبی پیدا نمی کنید مگر در موارد خاص.
همونطور که خودتون اشاره کردید فلش خیلی بزرگ شده و تسلط به اون نیازمند وقت و انرژی زیادی هست .
برای طراحی سایت یا مالتی مدیا شما باید با محیط طراحی Flash IDE و Actionscript آشنا باشید یا بهتر بگم تسلط داشته باشید .

دوستان عزیز ممنون از بابت راهنماییتون .
راستش یه سوال دیگه هم داشتم : میخواستم بدونم در حال حاضر از فلش بیشتر برای چه کاری استفاده میشه و به قول معروف میخواستم به دونم کدوم قسمتشو اگه فوله فول شد بیشتر به درد دنیا و آخرت میخوره ؟؟؟ ( منظورم اینه کدومش بهتره که آدم یاد بگیره ؟؟ انیمیشن ؟ اتوران ؟ طراحی سایت ؟ کلیپ ؟ برنامه موبایل ؟ بازی ؟ و ... ؟)

آخرین ویرایش:

+Sata

خبرگان فلش
دوست عزیز با توضیحات کاملی که دوستان دادن همه چی روشنه
خوب شما خودتون ببینین چه نیازی دارید توی اون زمینه کار کنید
البته به نظر من اگه با محیط فلش آشنا بشی و زبان Actionscript رو یاد بگیری میتونی تقریبا همه نیاز هاتو برطرف کنی.

ممنون . کسی نظری نداره دیگه ؟؟؟؟؟؟؟
راستش من میخواستم از یه جایی شروع کنم نمیدونم باید چیکار کنم اصلا ؟
اگه یکی راهنماییم کنه به ترتیب چه کارایی باید بکنم خیلی ممنون میشم !

آخرین ویرایش:

Mehrdad155

کاربر فعال
ممنون . کسی نظری نداره دیگه ؟؟؟؟؟؟؟
راستش من میخواستم از یه جایی شروع کنم نمیدونم باید چیکار کنم اصلا ؟
اگه یکی راهنماییم کنه به ترتیب چه کارایی باید بکنم خیلی ممنون میشم !

درود

اول ببین خودت میخوای چی کار کنی....مثلا دوست داری یه آرم طراحی کنی؟یه انیمیشن بسازی؟و....
اینها کاملا شخصیه.فلش بهت در همه ی این زمینه ها کمک میکنه.شاید هم فلش اون چیزی را که شما می خوای نتونه انجام بده مثلا بخوای یه مدل دایناسور سه بعدی بسازی!!!! .
حالا چون اصرار داری یه خط یادگیری داشته باشی من یه ترتیب براتون میذارم . ولی باز هم میگم که خودتون اول باید ببینید چی میخواهید:

1) ابزار ها را یاد بگیر مثلا ترسیم و رنگ آمیزی و ساخت طیف رنگ و ساخت آرم و لوگو....
2) با فریم ها آشنا بشو و ببین چطور میشه تو فریم ها نقاشی کشید و اونو اجرا کرد و انیمیشن ساخت
3)ابزار های کمکی ساخت انیمیشن و چگونگی ایجاد فریم های میانی بطور اتوماتیک را پیدا کن
4)ببین چطوری میشه رو کارهات فیلتر بندازی و افکت بدی
5)ببین چطوری میتونی یه صدا را به صحنه اضافه کنی
.
.
9) یه ویدئو موزیک بساز(صدا و تصویر)
10)یه کلید بساز که وقتی فشارش میدی یه انیمیشن اجرا بشه.(این اولین قدم برای ورود به برنامه نویسی است).
.
.

ببین چطوری میشه فارسی نوشت.ابزارهاش چیه.چطوری ماسک میکنن.و.....دیگه همینطور برو جلو و به خودت پروژه های سخت بده.

از کتابها و فیلم های آموزشی و منابع همین سایت کمک بگیر

کتاب مرجع آموزش فلش ( امیر درجه ) - انتشارات ساحر
آموزش های ویدئویی لیندا
آموزش اکشن اسکریپت 3 از صفر( تو همین سایت به همت هادی و محمد جواد)

موفق باشی _ مهرداد

جدیدترین ارسال ها

بالا