این سایت از چه سیستمی استفاده میکنه ( خیلی برام مهمه )

ara4u

New Member
سلام دوستان و مدیران محترم سایت
من با یه آقایی به مشکل خوردم و از اونجایی که احساس کردم احتمالا داره کلاه سرم میره و شاید این آقا از یه سیستم مدیریت محتوای مجانی داره استفاده میکنه و به من میگه اینو خودم اختصاصی نوشتم از شما دوستان میخوام نطرتتون رو بدین
این آقا میخواد واسه ما یه سایت طراحی کنه مشابه سایت زیر که میگه من این سیستم مدیریت محتوا رو خودم به صورت اختصاصی نوشتم ( سایت زیر ) و ایشون میخواد از ما 1.800.000 تومان بگیره و من بعد از 1 ساعت کل کل با ایشون تنها چیزی که فهمیدم این بود که ایشون این سیستم رو به صورت اختصاصی نوشته و قیمت زیادشم به همین دلیله

من فقط میخوام بدونم آیا این سایت از سیستم های مدیریت محتوای آماده استفاده میشه یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سایت زیر توسط این آقا طراحی شده و سایت مارو هم میخواد به همین سبک طراحی کنه
http://termehhashemi.com

member99

Member
درود / سایتی که دادید به نظر از سی ام اس اختصاصی استفاده می کنه و زبان برنامه نویسی اش هم php هست و از فریم ورک جاوای موتولز استفاده می کنه
یا حق

ara4u

New Member
ممنون دوست عزیز از پاسخی که دادین
بازم اگه دوستان نطری داشت ممنون میشم منو هم در جریان بزاره

mahdi2425

New Member
سلام دوست عزیز من این سایت رودیدمش
این سایت به صورت 100% اختصاصی طراحی شده و یک سی ام اس اختصاصی هستش زبان وب سایت با پی اچ پی هستش واگر اشتباه نکنم با فریم ورک زند برنامه نویسی شده که قدرتمند ترین ,فریم ورک توی زبان پی اچ پی هستش ( البته میتونید توی گوگل بیشتر این فریم ورک رو جستجو کنید ) من باهاش یک آشنایی معمولی دارم وچند تا مقاله ازش خوندم ولی تعریفش رو زیاد شنیدم وکسی که از این فریم ورک استفاده میکنه باید برنامه نویس حرفه ای باشه ویا تیم قوی هستند .وهمچنین دوست عزیزی که در بالا فرموده بودن هم از فریم ورک که مورد استفاده برنامه جاوا اسکریپت موتولز است کرد که مخصوص برنامه نویسان وافراد حرفه ای هستش .
راستی خیالتون راحت باشه -طرف کلا بردارنیست -

از نظر گرافیکی هم سایت خیلی گرافیک زیبایی هستش و من خیلی خیلی خوشم اومدش به نظر بنده این قیمتی که فرمودین برای این سایت 1.800.00 تومن کم هم هستش چون من الان چند تاشرکت میشناسم که با برنامه های اوپن سورس جملا ویا وردپرس سایت تحویل مشتری میدهند به قیمت همین 1.500.00 تا 2.000.00 تومن من فکرمیکنم شما قیمتها رو نمیدونی برای همین هست که فکرمیکنید ایشو ن بهتون قیمت بالا داده .

من جای شما بودم کارو به این شخص ویا اگرگروه هستند میدادم چون کارشون عالی هستش اگرامکان داره دوست عزیز آدرس ویا شماره تلفن : این شخص رو بزارید بیبنیم برای یک سایت خبری ما میخواهیم قیمت چند حسابمون میکنن البته میگیم شما مارو معرفی کردین که بتونیم تخفیف بگیریم :) از این بنده خدا

بای

جدیدترین ارسال ها

بالا