mosii-online
سلام رفیق . شرمندم پیغامت رو دیر خوندم
یه مدت واقعا زندگی روزگارم پیچیده به هم البته کاری و مثبت ...
خوشحال شدم دوستان جوابت رو دادن خوب بزار من هم تا اینجا اومدم شاید تونستم کمکی کنم ...
ببین یکی از بهترین ابزارها (شاید بهترین!) براش هست چون میتونی باهاش هر نوع مداد . قلم مو یا هر ابزار اثر گزاری رو شبیه سازی کنی . تو میتونی با درست کردن براش مثلا آبرنگ توی فتوشاپ با پیروی از قوانین آبرنگ یه طراحی کنی یا رنگ روغن یا مداد کنته یا ....
اینکه چطور میشه همچین رنگایی رو ساخت بر میگرده به چه تکنینی بخای با براش کار کنی مثلا رنگ روغن . مداد یا ...
من توی این کارا اول پس زمینه رو با رنگای تیره کارکردم بعد سایه روشن ها رو روش ساختم با رنگهای روشن . روشن و روشنتر تا حدود سفید... (نمیدونم تا حالا نقاشی های این یارو ... باب راس رو دیدی یا نه !) یه جورایی میتونی ازش توی این سبک ایده بگیری...
اره ناکوت درست میگن ... البته براش های گلکسی (یا فضایی) یه مجموعه استاندارد هستند که من بعد از دخل و تصرف توش و یه جورایی بهینه تر کردنش برای نقاشی اینجور کارا اونو برا دانلود گزاشتم ...
راستش یه مدت پای فتوشاپ خیلی کمتر رفتم چه برسه براش و .... ولی اونموقع ها که خیلی توی این کارا بودم حدود 1.5 گیگ براش دانلود کردم بهترین و حرفه ای ترین مجموعه براش که حدود 500 مگی هست مجموعه rons هست . اگر لینکشو نداری میتونم برات بزارم . براش های فوق العاده ای هستن که خیلی هم خوب طبقه بندی شدن ...
در پناه حق