این دو تارو چجوری بسازم ؟ کمک !

nightlord

Well-Known Member
سلام .
چنتا کار از evermotion دارم , که نیاز دارم اینارو که پایین میگم بسازم تو طرحم . لطفا هر کدومو بلدین بگین مرسی:rose:
1. این سطحو چجوری باید بسازم که دقیقا اینجوری بشه؟ ارتفاع و پستی بلندی داشته باشه اینجوری , برای یه تپه خاک

200_1.jpg

2.پرده بلدم بسازم با cv curve و uloft . ولی این خیلی طبیعی تر هستش , چجوری اینو میسازن و بهش این شکلو میدن .؟
796_3.jpg

این از رندر شدش
443_4.jpg

°°°° ویرایش شده توسط ماندانا °°°°

آخرین ویرایش توسط مدیر:

nightlord

Well-Known Member
یعنی هیچکس اینجا بلد نیست اینارو :cry:. حداقل اولی رو توضیح بدید خیلی لازم دارم . مرسی از لطفتون:sad:

Hi MAJID

کاربر VIP

mojimax

New Member
واسه در آوردن سطح میتونی از Displace مکس استفاده کنی . واسه پرده هم میتونی ار سیستم Cloth استفاده کنی اما قبلش با fdd یه نمه بهش شکل بده من هر دو تاشونو انجام دادم خیلی جالبه .

ali3dm

کاربر VIP
تصویر اولی از خیلی راهها میتونی بهش برسی
- مدیفایر نویز
- Displaceهمونطور که دوستمون گفتن
- پینت دیفورم
- یا اینکه از برنامه ای قوی تر (برای ساخت محیط)مثل vue وارد کنی
که فکر کنم گزینه آخر بعدشم گزینه دوم مناسب تر باشه

دومی هم چنتا راه داری ولی اینکه چجوری میتونی طبیعی درست کنی
باید از cloth استفاده کنی و جنسش دقیق وارد کنی و یه باد با اندازه و جهت دقیق رسم کنی تا طبیعی در بیاد

metallic2

New Member
سلام .
چنتا کار از evermotion دارم , که نیاز دارم اینارو که پایین میگم بسازم تو طرحم . لطفا هر کدومو بلدین بگین مرسی:rose:
1. این سطحو چجوری باید بسازم که دقیقا اینجوری بشه؟ ارتفاع و پستی بلندی داشته باشه اینجوری , برای یه تپه خاک

200_1.jpg

2.پرده بلدم بسازم با cv curve و uloft . ولی این خیلی طبیعی تر هستش , چجوری اینو میسازن و بهش این شکلو میدن .؟
796_3.jpg

این از رندر شدش
443_4.jpg
لطفا آموزش لحظه ای که پرده در باد حرکت میکند را بگذارید
مرسی !

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوستان

همونطور که دوستان گفتند میشه با Cloth به راحتی این صحنه ها رو در اورد . Help خود مکس بهترین آموزش ها رو میده . میشه به راحتی گذینه باد رو اضافه کرد و تاثیرش رو در پارچه دید ، فقط دقت داشته باشید چون این بحث مربوط به شبیه سازی هست ، حتما باید به اندازه ها دقت کنید . همونطور که می دونید تاثیر باد روی پارچه های که 30cm در 30cm هست کاملا متفاوت با پارچه ای با ابعاد 5m در 5m هست .

در ساده ترین شکل متونید یک پلان با تعداد فیس زیاد ایجاد کنید و مدیفایر Cloth رو بهش اضافه کنید حالا باد و در انتها جاذبه و ورتکس هایی که به جایی وصل هستند .می تونید از Help مکس کمک زیادی بگیرید . گزینه Cloth رو در Help سرچ کنید تا نتیجه رو ببینید .

موفق باشید :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا