این درگ اوت تو ای اس تری کجا رفته پس؟! هرچی میگردم نیست :sad:
benyamin_pc Well-Known Member Oct 16, 2011 #1 این درگ اوت تو ای اس تری کجا رفته پس؟! هرچی میگردم نیست
++Hadi++ Active Member Oct 17, 2011 #2 من نمی دونم اینی که گفتی تو اکشن 2 چیکار می کنه چون اکشن 2 کار نکردم. اگه بخواهین با بیرون رفتن موس از مووی کلیپ mc تابعی به اسم out اجرا شه : PHP: mc.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_OUT,out); function out(evt:MouseEvent):void { } و اگه خواستین چیزی رو با موس حرکت بدین و درگ کنین : PHP: mc.startDrag(); و اگه خواستین اونو از حالت درگ درش بیارین : PHP: mc.stopDrag();
من نمی دونم اینی که گفتی تو اکشن 2 چیکار می کنه چون اکشن 2 کار نکردم. اگه بخواهین با بیرون رفتن موس از مووی کلیپ mc تابعی به اسم out اجرا شه : PHP: mc.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_OUT,out); function out(evt:MouseEvent):void { } و اگه خواستین چیزی رو با موس حرکت بدین و درگ کنین : PHP: mc.startDrag(); و اگه خواستین اونو از حالت درگ درش بیارین : PHP: mc.stopDrag();
benyamin_pc Well-Known Member Oct 17, 2011 #3 نه هادی جان اینا که درست اما درگ اوت برای وقتیه که ی دکمه که قابلیت درگ نداررو با موس بکشین و خارج از محدوده دکمه ول کنین و بعد بخاد ی چیزی بشه
نه هادی جان اینا که درست اما درگ اوت برای وقتیه که ی دکمه که قابلیت درگ نداررو با موس بکشین و خارج از محدوده دکمه ول کنین و بعد بخاد ی چیزی بشه
++Hadi++ Active Member Oct 17, 2011 #4 معمولا خودم از طریق sprite یه دکمه می نویسم آخه خیلی از کامپوننتای ادوب رو قبول ندارم...و واسه همه چیز از رویداد های پایه ای استفاده می کنم...
معمولا خودم از طریق sprite یه دکمه می نویسم آخه خیلی از کامپوننتای ادوب رو قبول ندارم...و واسه همه چیز از رویداد های پایه ای استفاده می کنم...
benyamin_pc Well-Known Member Oct 18, 2011 #5 نه منظورم از دکمه کامپوننت فلش نبود کلا رویداد drag out خاستم تعریف کنم و تو as1,2 این یک رویداد آمادس , میخاستم ببینم تو as3 این آماده هست و من ندیدم یا باید خودم بنویسمش
نه منظورم از دکمه کامپوننت فلش نبود کلا رویداد drag out خاستم تعریف کنم و تو as1,2 این یک رویداد آمادس , میخاستم ببینم تو as3 این آماده هست و من ندیدم یا باید خودم بنویسمش