این حسین کیست....

ghafeleh

Member
سلام به دوستان گلم تو سایت مجید آنلاین
طرحی رو برای چاپ تو دهه اول محرم زده بودم گفتم بزارم شما هم نظراتون رو در موردش بدین
می دونم دیر شده اما یه دفعه ای شد
نظز شما = بهتر شدن طراحی بنده
mln6e5q1f5lt28d1yv8.jpg
[/URL][/IMG]

ادیت شده عکس اول​
hqv5gorjzoiwpt1ajwc3.jpg
[/URL][/IMG]

پیوست ها

• Moharam 03_001.jpg
    Moharam 03_001.jpg
    10.9 کیلوبایت · بازدیدها: 4
آخرین ویرایش:

Saeed

Well-Known Member

از براشی که پشت حرم استفاده کردید ( فکر کنم اسپلتر باشه ) بهتره که استفاده نکنید و از رنگ های تیره ( مشکی )

استفاده نکنید ! نیمه پایینی کار خوبه و یکمی ام رو نیمه بالایی کار زمان بذارید طرحتون بهتر هم میشه :rose:

ghafeleh

Member

از براشی که پشت حرم استفاده کردید ( فکر کنم اسپلتر باشه ) بهتره که استفاده نکنید و از رنگ های تیره ( مشکی )

استفاده نکنید ! نیمه پایینی کار خوبه و یکمی ام رو نیمه بالایی کار زمان بذارید طرحتون بهتر هم میشه :rose:

ممنون از نظرت
دلیل تیره کار کردنم اینه که می خواستم حرم خودش رو بیشتر نشون بده
اولش دوست داشتم کار ابر رئ بالای حرم هم استفاده کنم ولی نکردم گفتم شاید خوب نشه

در ضمن لطفا طرحتون رو به پست پیوست کنید :rose:
راتیش خیلی وقته که نیومده بودم تو سایت به همین خاطر نمی دونم چطور باید اینکار رو بکنم

جالب شدهــ + نظرات سعید.
موفق باشی.

قشنگ شده :rose:
ولی یکم شلوغ (با سعید جان موافقم) :)

ممنون از نظراتتون

mohsey

Active Member
سلام خوبه کار ولی میتونستین به جای براش پشت حرم حداقل از فضا و ستاره ها استفاده کنین اون پرچم و کبوترا هم کار را شلوغکردن شاید نباشن یا به نحوه دیگه ای به کار رفته بشه بهتر باشه

ghafeleh

Member
زیبا شده.

ایده ی خوبی دارید ولی کار گرافیکی قوی نیست.

موفق باشید.
ممنونم از نظرتون
در حد نرمال اره کار گرافیکی خیلی قوی نیست حدش اینه که یه حرم اینور و یه پرچم هم اونور زیاد روش وقت نزاشتم
حتما هم جای کار داره

سلام خوبه کار ولی میتونستین به جای براش پشت حرم حداقل از فضا و ستاره ها استفاده کنین اون پرچم و کبوترا هم کار را شلوغکردن شاید نباشن یا به نحوه دیگه ای به کار رفته بشه بهتر باشه

باشه اینکار رو کردم نمی دونم فکر می کنم بهتر شده باشه براش پشت حرم رو برداشتم یه هاله ابر هم به بالای حرم اضافه کردم

جدیدترین ارسال ها

بالا