این حروف ی چطوری ایجاد شده؟

sayan.digit

Active Member
سلام!!!
بازم من و سوال های در پیتی!!:D

میخواستم بدونم این حروف ی که در زیر عکسوش گذاشتم چطوری ایجاد شده؟؟ آیا فونت مخصوصی داره یا اینکه بصورت دستی طراحی شده؟؟

ممنون میشم مثل همیشه کمکم کنید!!:rose:
r2xquvb7llo8vdreke4.gif

tele3x

New Member
من با فونتها بازي ميكنم تا اين حالتها رو بسازم اما ميشه سريع هم اينكار رو كرد به اين شكل:( شے ) اما به زيبايي حروف ي كه در تصوير بالا هست نميشه

آخرین ویرایش:
این نوشته های بوسیله تایپوگرافی درست کرده .

بیشتر افراد از فونتی که tele3x اول استفاده می کنن و بعد روش کار می کنن که اینجوری در بیاد. قشنگی این کارها به کاری هست که روش انجام میدن

sayan.digit

Active Member
از پاسخ های شما سپاسگذارم!!! اما زیادی کلی بود!!

جان می تونید بگید اون شی رو چطوری نوشتید؟؟ یعنی با ترکیب چه دکمه های این کار انجام شد؟؟ tele3x

من در توضیحات خود برنامه فتوشاپ هم دیده بودم که در بخش معرفی امکانات مربوط به تایپ عربی نشون داده بود حروف ی یا م را به صورت های گرافیکی و زیبا در اورده بود! یعنی انگار با ترکیب دکمه هایی یا یه ترفندی اون کارو کرده بود!!

چون این حروف ی که در عکس بالا گذاشتم و میشه با ابزار پن هم کشید ولی من میخوام بدونم آیا این ترفندی داره که از خود فونت این اشکال ایجاد میشه یا خیر! اگر بله ترکیب چه دکمه ها و کلید هایی است؟؟:rose:

memol_515

Active Member
كلمه ديفيس رو توي سايت سرچ كنيد. به تاپيكش ميرسيد. اين روش و چندين ديفيس حرف ديگه در سايت آموزش داده شده.

پيدا نكرديد بگيد براتون ذارم.

موفق باشيد

sayan.digit

Active Member
memol_515 عزیز بی نهایت سپاسگذارم!!! تونستم پیدا کنم!

همچنین از کاراکتر مپ ویندوز هم تونستم خیلی کمک بگیرم که از نتیجه جستجوی دیفیس درانجمن به دست آوردم!!

خیلی خیلی کمکم کردید!!!

باز هم تشکر!!:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا