این تصویر با چه برنامه‌ای ساخته شده؟

_SaeedGh_

Member
سلام.

با توجه به اینکه رشته تحصیلی من گرایشی از زیست شناسی هست و علاقه‌ای هم به کپی کاری ندارم*، می‌خواستم از تجربیات دوستان استفاده کنم تا ببینم چطور میتونم چنین تصاویری ایجاد کنم:

۱. ایجاد این رشته‌های DNA ، رنگ آمیزی DNA پلیمراز و هلیکاز و همچنین فلش‌ها و tooltip (یا همون text caption) ها همه با یک برنامه انجام شده؟
۲. شما برای آماده کردن همین تصویر چقدر وقت صرف می‌کنید؟ (بطور تقریبی)
۳. به نظر شما امیدی هست در آینده بتونم برای مباحث آموزشی چنین تصاویری درست کنم؟! :sad:

ممنونم. :rose:

------------------------

* یک مساله‌ی دیگه هم اینه که تمام تصاویری که نیاز دارم در وب نیستند که بتونم از اونها استفاده کنم.

NAKOOT

Well-Known Member
این خیلی سادست، با ایلستراتور می شه.
لاین ها رو که می کشی، اون رنگ ها هم که گرادیانت ئه.

_SaeedGh_

Member
با تشکر. اما بنده در حال حاضر در لینوکس به سر میبرم! برنامه‌ی لینوکسی سراغ ندارید؟

__amir__

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
من توی لینوکس کار نکردم اما یه تحقیق کردم که به این نتیجه رسیدم که با برنامه GIMP میتونی توی لینوکس این کارو انجام بدی:rose:

_SaeedGh_

Member
با سپاس مجدد.
من هم مثل بقیه کاربران اوبونتو، قبل از هر برنامهء گرافیکی، برنامه GIMP رو تست کردم و همینطور Inkscape که مربوط که گرافیگ وکتوری میشه اما انعطاف پذیری لازم برای این کار رو ندارند (یا شاید بشه گفت من انعطاف پذیری لازم برای کار با اینها رو ندارم!). با این حال دوباره یک تلاشی میکنیم، شاید توفیقی حاصل شد! باز هم ممنونم از شما. :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا