این بوته‌های وحشی رو از کجا می تونم پیدا کنم؟

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام دوستان
این یکی از کارهایی هست که توی اورموشن آپ شده
اینجا قرارش دادم تا بپرسم این بوته های وحشی رو از کجا می تونم تهیه کنم.از خودش پرسیدم هنوز جوابی نداده ..چون خیلی فوریه گفتم اینجا هم بپرسم شاید کسی بدونه
اگه زودتر جواب بدید ممنون می شم

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
کاربر گرامی موقع طرح سوال یکم صبور باشید، اگر کاربری بدونه اطمینان داشته باشید که کمک میکنه!
یک بار پست بزنید
موفق باشید :rose:

archisam

Member
سلام به رهام عزیز سوال خوبیه دوستانی که در این زمینه اطلاع دارن لصفا در مورد محیط طبیعی هم راهنمایی کنن مثلا تعداد درختهای موجود در فضای مکس خیلی کم هستن و نیز تناسبات خوبی ندارن خاستم بدونم منبع خاصی هست برای ایمپورت کردن آبجکت های طبیعی تر نظیر درخت و بوته ممنون:-?

archisam

Member
راستی میشه فهمید این تصویر آبجکت بوته هست یا با فتوشاپه ؟:) یا اینکه فایل hdri هست اگه مشخصه ی خاصی برای تمیز دادن این تصاویر هستش با ذکر نمونه بفرمایید

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام به رهام عزیز سوال خوبیه دوستانی که در این زمینه اطلاع دارن لصفا در مورد محیط طبیعی هم راهنمایی کنن مثلا تعداد درختهای موجود در فضای مکس خیلی کم هستن و نیز تناسبات خوبی ندارن خاستم بدونم منبع خاصی هست برای ایمپورت کردن آبجکت های طبیعی تر نظیر درخت و بوته ممنون:-?

راستی میشه فهمید این تصویر آبجکت بوته هست یا با فتوشاپه ؟:) یا اینکه فایل hdri هست اگه مشخصه ی خاصی برای تمیز دادن این تصاویر هستش با ذکر نمونه بفرمایید

برای درخت و بوته می تونین از پلاگین forest pack و onyx tree استفاده کنین و همچنین از درختهای پک اورموشن
در مورد این کاره چون از کارش وایر هم گذاشته کاملا مشخصه که آبجکته اما اگه نمی ذاشت هم چون از نماهای دیگه هم رندر گرفته کاملا مشخصه آبجکته
اما در کل برای اینکه متوجه بشید توی تصویر چی با فتوشاپ اد شده و چی آبجکته باید کارهای خوبو زیاد ببینین اما معمولا اینجوریه که طرف برای اینکه قدرت مدل و تکسچر و نور و رندرش رو بیشتر ثابت کنه فقط به تک فریم بسنده نمی کنه و یه مقداری دوربین رو انیمیت می کنه)demoreel(
کارهای این آقا فوق العاده است.demoreel هاشون رو اینجا می تونین ببینین:shock:
موفق باشید

ali_118

کاربر VIP
این کار فکر میکنم از کارهای Studio Aiko باشه، شما روی کار یکی از قوی ترین تیم ها دست گزاشتی
در مورد گیاه ها فکر میکنم که اینها چیزهایی که نیاز داشته باشن رو خودشون با GrowFX میسازن
اگه سوالی هست پیشنهاد میکنم بهشون ایمیل بزنین، سریعتر جواب میدن.

آخرین ویرایش:

ROHAM WEB

Well-Known Member
بله برای همین استدیو هست
growFx رو تست می کنم
ممنون از پاسختون:rose:

ALI_TAKHTI

Active Member
بوته های وحشی با ویری اسکچر کار شده.
اون پیچک دوررر هم با پلاگین ساخت پیچک که تو همین سایت هم داریمش.
البته خود اون بوته ها احتمالا آماده هستند بعد با ویری اسکچر اینطور طبیعی پخش میشن

kami_re62

Member
رونده روی دیوارو با guruware کار کرده و بوته های وحشی رو با multiscatter رو زمین پخش کرده!!!

aroen

Well-Known Member
بوته وحشی این شکلی رو نمیدونم ولی علف رام :lol:و گل و گیاه رو میذارم شاید به درد شما و دوستان بخوره
موفق باشی:rose:
یکی وحشی ترشو برات آپ کردم امیدوارم کارتو را بندازه

پیوست ها

• grass.zip
    6.1 مگایابت · بازدیدها: 65
  • grass 2.zip
    676.5 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:

ROHAM WEB

Well-Known Member
ممنون دوستان
اگه دقت کنین سوال این بود که بوته ها رو چه جوری می تونم پیدا کنم نه اینکه چه جوری پخش کنم:green:
در هر حال بازم ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید:rose:

ALI_TAKHTI

Active Member
بوته وحشی این شکلی رو نمیدونم ولی علف رام :lol:و گل و گیاه رو میذارم شاید به درد شما و دوستان بخوره، بعدش با پلاگین multiscatter میتونی صحنه سازی کنی، تو این عکس هم بنا به گفته دوستمون(آقا علی) یک آبجکت یا چند آبجکت به صورت خیلی حرفه ای با v-ray scatter یا multiscatter پخش شده
موفق باشی:rose:
یکی وحشی ترشو برات آپ کردم امیدوارم کارتو را بندازه

داداش عزیز اینا ماله منتال ری هست ما که ویری کاریم.بشدتمبه این گل و علفا نیازمندم.یا اصل با تکسچرش رو بزاریا ماله ویری.ممنوووووووووون

aroen

Well-Known Member
اینم از وی ری علف ها

پیوست ها

• grass-3dsmax-9-vray.zip
    6.1 مگایابت · بازدیدها: 2

جدیدترین ارسال ها

بالا