این ارور چیست

درهنگام کلیک بروی اگهی های ایستگاه که نصب کردم وروی هر اگهی با مثلا ثبت نام که کلیک میکنم اینطوری میشه نیوک رو هم که نصب کردم زمانی که به ادامه مطلب می رفتم همین پیام رو می داد لطفا کمک کنید

Not Found

The requested URL / was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

سلام آقا وحید هرچی از خدا می خواهی بهت بده چون فقط شما هستید که به سوال های من جواب می دید
نه روی یک هاست وارز هست
بعد یک سوال دیگه من هاست وارزی که خریدم بهم گفت که اسم دامنت رو بگو منم گفتم mucic205 بعد حالا ادرسم شده /home/mucic205/ یعنی هرچی دامین اد می کنم تو public_html میاد میخواستم بدونم اگه mucic205 فیلتر بشه تمام دامنه هام هم فیلتر میشه چون هر دامنه ای که ثبت می کنم یک ساب دمین به ساب دمین هام اضافه میشه
می دونم شاید نباید اینجا مطرح می کردم ولی اگه جواب بدید ممنون می شم

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
هاست شما از mod_rewrite پشتیبانی نمی کنه ، توی نیوک گزینه مخصوص این کار رو حذف کنید ( دقیقا یادم نمیاد ولی آدرس درون تنظیمات داشت که درون بخش تنظیمات اصلی وجود داره)
بعد یک سوال دیگه من هاست وارزی که خریدم بهم گفت که اسم دامنت رو بگو منم گفتم mucic205 بعد حالا ادرسم شده /home/mucic205/ یعنی هرچی دامین اد می کنم تو public_html میاد میخواستم بدونم اگه mucic205 فیلتر بشه تمام دامنه هام هم فیلتر میشه چون هر دامنه ای که ثبت می کنم یک ساب دمین به ساب دمین هام اضافه میشه
آدرس دومین شما متفاوت هست ساختارش با نام اکانت شما. یعنی اینی که توی پابلیک می زنه یه چیز دیگس. در مورد فیلترینگ هم بنده اطلاعی ندارم.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا