این ارور برای چی هست ؟

raminmpr

New Member
سلام به همه عزیزان من یه تازه وارد و تازه کار هستم
یکسری فایل آماده تجهیزات ورزشی دارم که محیط رو خودم می سازم و لوازم رو mearge می کنم . بعضی اوقات این ارور رو می ده که نمی دونم برای چی هست .
در ضمن نور skylight هست و موتور رندر هم scanline .
ممنون می شم راهنمایی کنید .
ارور :

Out of Memory for The Advanced Raytrace Shadow Generator . Cannot Render Shadow

سلام.
رم شما کمه و ارور هم برای همینه.
کلا skylight که میذازی و advanced lighting رو که روشن می کنی صحنه سنگین میشه.
موفق باشید :rose:

raminmpr

New Member
ممنونم که جواب دادی ولی رم من 4 گیگ هست و اینطور که توی فروم خوندم برای ویندوز 32 bit تمام این رم استفاده نمی شه ! البته کل فروم رو زیر و رو کردم ولی چیزی پیدا نکردم !

rezvooli

Member
سلام دوست عزیز شما باید از ویندوز 64 بیت و حتما مکس 64 بیت استفاده کنید

خود برنامه ها هم از یک حافظه مشخص استفاده میکنن مکس 32 بیت مثل ویندوز 32 بیتی خیلی قوی عمل نمیکنه و در مواقعی

که بالای 3 گیگ رم احتاج داشته باشه این ارور میاد شما اگه 64 گیگ هم رم داشته باشی و از مکس 32 بیت و ویندوز 32 بیت استفاده

کنی بازهم این ارور را میبینی

پس اگه cpu شما ویندوز 64 بیت ساپورت میکنه حتما ویندوزتو 64 بیت کن و مکست رو هم 64 بیت کن

راستی وقتی داری از skylight استفاده میکنی حتما از رندر mentalRay و FinalGather استفاده کن تا سرعت رندرت کلی بالا بره :)

موفق باشی

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم :D

hoseini_smm

Member
پیشنهاد من اینه که برای وسایل ورزشی از render to texture استفاده کنی. اینطوری خیلی فایلت سبکتر میشه. توضیحش دیگه باید خودت بری یاد بگیری. چون مفصله . البته خیلی آسونه.

raminmpr

New Member
دست همه دوستان درد نکنه مشکل من با نصب کردن ویندوز 64 بیت حل شد حالا سیستمم از تمام رم استفاده می کنه

Farrokh

Active Member
من بر خلاف همه ی دوستان فکر می کنم که ایراد از bias نورته

اون پارامتر رو 0.01
بذار

نباید سیستمت این ارور رو بده
شنیدم یه ویروس جدید اومده که virtual memory رو می گیره

ر مواقعی

که بالای 3 گیگ رم احتاج داشته باشه این ارور میاد

والا من تا حالا نشده که حتی توی فایل های خیلی سنگینم هم بیشتر از 800 مگ رم (اونم موقع رندر استفاده بشه)

نمی دونم والا . . .

والا من تا حالا نشده که حتی توی فایل های خیلی سنگینم هم بیشتر از 800 مگ رم (اونم موقع رندر استفاده بشه)
نمی دونم والا . . .
f_tabande جان من روی سیستمم 6 گیگ رم باس 1333 دارم و ویندوز و 3D نسخه 64 بیتی ولی خیلی وقتا بازم همین error رو دریافت میکنم !
فایل سنگین !!! با 10,000,000 پولیگان !!!!!!!:shock:
هرچند این مقدار پلی گان استاندارد نیست ولی خیلی وقتا راهی هم جز این نمیمونه.:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا