این ارور برای چیه؟؟؟

سلام
بعضی از سایتها رو که میخوام باز کنم یا بعضی از وقتها همه شون رو که میخوام باز کنم اولش این صفحه نمایش داده میشه و منم کنسل میکنم و حل میشه اما خیلی حال گیرشده دیگه چیکارش باید بکنم
Capture.PNG

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
بعضی از سایتها رو که میخوام باز کنم یا بعضی از وقتها همه شون رو که میخوام باز کنم اولش این صفحه نمایش داده میشه و منم کنسل میکنم و حل میشه اما خیلی حال گیرشده دیگه چیکارش باید بکنم
مشاهده پیوست 73433

یک نگاهی به ساعت ویندوز تون بندازید ببینید چه تاریخی رو نشون میده، اگه تاریخ درست نیست تنظیم اش کنید.

رجوع شود به :
مشکل در باز شدن gmail

یک نگاهی به ساعت ویندوز تون بندازید ببینید چه تاریخی رو نشون میده، اگه تاریخ درست نیست تنظیم اش کنید.

رجوع شود به :
مشکل در باز شدن gmail

ممنون
ساعتم که درسته ولی من از فایر فاکس استفاده میکنم میشه یه توضیح بدید که Clear SSL state رو از کجا پیدا کنم؟

the_king

مدیرکل انجمن
ممنون
ساعتم که درسته ولی من از فایر فاکس استفاده میکنم میشه یه توضیح بدید که Clear SSL state رو از کجا پیدا کنم؟
اگر ساعت سیستم تون درست باشه طبق ساعت ویندوز اون پیغام رو سال 01/04/2002 مشاهده کردید،
نباید همچین پیغامی رو ببینید. ظاهرا ساعت ویندوز تون اشتباه تنظیم شده چون gstatic.com متعلق به گوگل ئه
،مجوزش رو هم بررسی کردم، فعلا اعتبار داره.

attachment.php

یک نگاهی به تاریخ امروز بندازید :

DateConv.zip

در Firefox منوی Options بخش Advanced و زبانه Encryption را انتخاب کنید.

روی دکمه View Certificates کلیک کنید. زبانه Servers را انتخاب کنید. اگه اون سایت مثلا gstatic.com رو در لیست
دیدید انتخاب اش کرده و با دکمه Delete از لیست حذف کنید. سپس روی دکمه Add Exception کلیک کنید.
آدرس کامل اون صفحه رو بنویسید، مثلا https://ssl.gstatic.com و با دکمه Get Certificate مجوز اش رو دریافت کنید.
اگر مجوز رو تایید کنه یا اصلا مجوزی نداشته باشه دکمه Confirm Security Exception فعال نمیشه وگرنه تیک
گزینه Permanently store this exception را بزنید و روی دکمه Confirm Security Exception کلیک کنید تا دیگه
در مورد اعتبار اون سایت پیغام جدیدی نبینید و Firefox همیشه تایید شده محسوب اش کنه.

در ضمن در همون زبانه Encryption یک دکمه Validation هست، داخلش یک گزینه داره که اگه تیک اش رو بردارید
دیگه FireFox برای تایید کردن اعتبار سایت ها تلاشی نمی کنه، از نظر امنیتی توصیه نمیشه که غیر فعال اش کنید :
دکمه Validation را فشار داده و تیک گزینه زیر رو بردارید :
Use the Online Certificate Status Protocol (OCSP) to confirm the current validity of certiticates

پیوست ها

• DateConv.zip
    31.1 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • server.gif
    server.gif
    14 کیلوبایت · بازدیدها: 20
اگر ساعت سیستم تون درست باشه طبق ساعت ویندوز اون پیغام رو سال 01/04/2002 مشاهده کردید،

سلام
ممنون توضیح کاملی دادین، اما حالا متوجه شدم که تاریخ سیستمم 01/05/2002 چون قبلش فقط ساعتم رو نگاه کردم درست بود اما تاریخ رو نگاه نکرده بودم،
خوب حالا که میخوام تاریخ رو عوض کنم قبول نمیکنه چیکار کنم؟

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن

سلام
ممنون توضیح کاملی دادین، اما حالا متوجه شدم که تاریخ سیستمم 01/05/2002 چون قبلش فقط ساعتم رو نگاه کردم درست بود اما تاریخ رو نگاه نکرده بودم،
خوب حالا که میخوام تاریخ رو عوض کنم قبول نمیکنه چیکار کنم؟

یعنی چطوری قبول نمی کنه؟ روی ساعت کلیک کنید، روی لینک ...Change date and time settings کلیک کنید.
در زبانه Date and Time روی دکمه ...Change date and time کلیک کنید. در تقویم سمت چپ با کلیک کردن روی
ناحیه بالا (سال و ماه) و پایین (روز) تاریخ جدید رو تنظیم کرده و همه پنجره های باز رو OK کنید.

farhad0511

New Member
ممنون از ناظم گرامی -- خیلی این ترفندتون به دردم خورد ... مرسی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا