میشه اینو واسم psd شو در بیارید ، اگه با همین فونتا باشه خوب میشه. :green:
ar-ap New Member Aug 22, 2011 #1 میشه اینو واسم psd شو در بیارید ، اگه با همین فونتا باشه خوب میشه. پیوست ها logo.png 12.6 کیلوبایت · بازدیدها: 16
nima_dsnr کاربر VIP Aug 22, 2011 #3 مهم همین فونتهاشه وگرنه درست کردنش که کاری نداره. متاسفانه من اسم فونت رو نمیدونم.
bitaroos Member Aug 22, 2011 #4 من نمیدونم چه فونتیه ولی از Goudy Old Style برای عبارت CREA استفاده کردم. تصویر نمونه ریز بود نتونستم ببینم دقیق چیکار کرده ولی تونستم یه چیزی شبیه ش در بیارم پیوست ها Crea.png 63.4 کیلوبایت · بازدیدها: 22 Crea.rar 68.9 کیلوبایت · بازدیدها: 3 آخرین ویرایش: Aug 23, 2011
من نمیدونم چه فونتیه ولی از Goudy Old Style برای عبارت CREA استفاده کردم. تصویر نمونه ریز بود نتونستم ببینم دقیق چیکار کرده ولی تونستم یه چیزی شبیه ش در بیارم
ar-ap New Member Aug 23, 2011 #5 bitaroos گفت: من نمیدونم چه فونتیه ولی از Good Time برای عبارت CREA استفاده کردم. تصویر نمونه ریز بود نتونستم ببینم دقیق چیکار کرده ولی تونستم یه چیزی شبیه ش در بیارم کلیک کنید تا باز شود... مرسی عزیرم ، خیلی گلی.
bitaroos گفت: من نمیدونم چه فونتیه ولی از Good Time برای عبارت CREA استفاده کردم. تصویر نمونه ریز بود نتونستم ببینم دقیق چیکار کرده ولی تونستم یه چیزی شبیه ش در بیارم کلیک کنید تا باز شود... مرسی عزیرم ، خیلی گلی.