سلام. کسی از دوستان میدونه اینها به چه فونتی نوشته شدهن؟ کسی فونتش رو داره آپ کنه؟
tirgas Active Member Jan 29, 2008 #1 سلام. کسی از دوستان میدونه اینها به چه فونتی نوشته شدهن؟ کسی فونتش رو داره آپ کنه؟
P pesare-tanha Member Jan 29, 2008 #2 سلام دوست عزیز فونت معمولی هست titr- zar اگر منظورت ترکیب هست کا دنفیس شده این یه نمونه از این کارا
M O J I X Member Jan 30, 2008 #3 دو نوع فونت استفاده شده متین و کیوان ..فونت شفیق و مشرو... فونت حاسوب پیوست ها Mj_Shafigh_Fonts.rar 182.4 کیلوبایت · بازدیدها: 32 H_Hasoob.Rar 40.2 کیلوبایت · بازدیدها: 18
nima_dsnr کاربر VIP Jan 30, 2008 #4 آره اون بالایی ها که Shafigh هستن یا Shirzad اون پایینی هم که مجیکس میگه حسوب مجیکس جان فونتهای H_ رو تو بانک فونت گذاشتی؟
آره اون بالایی ها که Shafigh هستن یا Shirzad اون پایینی هم که مجیکس میگه حسوب مجیکس جان فونتهای H_ رو تو بانک فونت گذاشتی؟
tirgas Active Member Jan 30, 2008 #5 ممنون از لطف دوستان، دو هفتهاي بود تو كف بودم!!! يه سوال ديگه، كسي ميدونه اين چه فونتيه؟ (البته ميدونم كه دستكاري شده، من حرف «ي» اش برام مهمه!)
ممنون از لطف دوستان، دو هفتهاي بود تو كف بودم!!! يه سوال ديگه، كسي ميدونه اين چه فونتيه؟ (البته ميدونم كه دستكاري شده، من حرف «ي» اش برام مهمه!)
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jan 30, 2008 #7 برای طرز دیفیس یا همون تغییر شکل حرف ی هم به تاپیک آموزش دیفیس حروف سر بزنید. بگردید تو بخش آموزشهای انجمن فتوشاپ بود.
برای طرز دیفیس یا همون تغییر شکل حرف ی هم به تاپیک آموزش دیفیس حروف سر بزنید. بگردید تو بخش آموزشهای انجمن فتوشاپ بود.
M O J I X Member Jan 31, 2008 #8 مجیکس جان فونتهای H_ رو تو بانک فونت گذاشتی؟ کلیک کنید تا باز شود... انجام شد.....اینجا