اینم یه طرح از من
arashonline Well-Known Member Oct 16, 2006 #2 به به خداييش خيلي دوست داشتم شما رو دوباره زيارت كنم !!! نميدونم هنوز در فكر اعلام او افراد تو امضات نيستي !! آخرین ویرایش: Oct 16, 2006
به به خداييش خيلي دوست داشتم شما رو دوباره زيارت كنم !!! نميدونم هنوز در فكر اعلام او افراد تو امضات نيستي !!
arashonline Well-Known Member Oct 16, 2006 #3 راستي عالي بود منتها پروانه قرمز يه جوري تو پرس پكتيو نيست به نظر من يه طوري كجه !!
album Member Oct 16, 2006 #4 به نظر من که خوب نیست انمتخاب رنگات خوبه ولی خوب استفاده نشده یک جورایی کار مشکل داره انعکاس خوب نیست پروانه ها چنگی به دل نمیزنند بهتره شما یک تجدید نظره کلی در کارتون داشته باشید بخصوص چیدن اجزا ...
به نظر من که خوب نیست انمتخاب رنگات خوبه ولی خوب استفاده نشده یک جورایی کار مشکل داره انعکاس خوب نیست پروانه ها چنگی به دل نمیزنند بهتره شما یک تجدید نظره کلی در کارتون داشته باشید بخصوص چیدن اجزا ...
P.A.Y.T.O.N Active Member Oct 16, 2006 #5 قشنگ شده ولی اون پروانه قرمز رو به یه جایی وصلش کن اینجوری رو هواس... نورتم از یه زاویه دیگه بتابونی فکر کنم بیتر بشه نه؟
قشنگ شده ولی اون پروانه قرمز رو به یه جایی وصلش کن اینجوری رو هواس... نورتم از یه زاویه دیگه بتابونی فکر کنم بیتر بشه نه؟
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Oct 16, 2006 #6 به به امیر اقا چطوری پسر جان؟ :دی کارت هم برای شروع خوبه منتها خوب یه سری ایرادات کلی داره که بچه ها گفتن دیگه.
به به امیر اقا چطوری پسر جان؟ :دی کارت هم برای شروع خوبه منتها خوب یه سری ایرادات کلی داره که بچه ها گفتن دیگه.
mostafa_az Well-Known Member Oct 16, 2006 #7 عالیه امیر فقط یه آبجکت نور دیگه نیاز داشتی تا سایه های سیاهی که ایجاد شده از بین برن . مخلصیم مصطفی
logical_82 Member Oct 16, 2006 #8 ببینید من در کل کارم درسته اینی که می بینید این کار ایراد داره همش تقصیر این مصطفی هستش . حالا از ما گفتن بود پس تشویق ها رو از من بکنید و ایرادارو از مصی بگیرید
ببینید من در کل کارم درسته اینی که می بینید این کار ایراد داره همش تقصیر این مصطفی هستش . حالا از ما گفتن بود پس تشویق ها رو از من بکنید و ایرادارو از مصی بگیرید
mostafa_az Well-Known Member Oct 16, 2006 #9 ای بابا . حالا بیا نظر بده . کاری میکنی بندازمت زیر همین ماشین تو امضات . مخلصیم مصطفی