اینم ليست Domainهای من

kiyanosh

Member
با سلام و ارادت خاص خدمات دوستان عزیز با توجه به نظر دوستان خوبم از لیست دومتن های من . اینهم لیست. یک space برای بهتر خوانده شدن کلمات ترکیب گذاشتم چون حتما میدانید space جزء اسم نیست
iran blogs.com
tak iran.com
for iran.com
iran blogger.com
iran +net+tv iranetv.com
iran hi.com
top iran.com
iran ecard.com
iran msn.com
iran hobby.com
iran present.com
iran comic.com
iran aks.com
iran only.com
iran fashions.com
mah nameh.com
iran journals.com
iran monthly.com
iran every day.com
iran apple.com
tanz iran.com
iran sima.com
buy iran.com
حیف که اون زمان ترسیدم و 100 تایی از دستم پرید :cry: البته عیالات همین را هم به عنوان مدرک محجوریتم حساب می کنه :wink:
راستی اگه کسی از بچه ها در باره دومین مشاوره و هم فکری خواست اگه قابل بدونه در خدمتش هستم

kiyanosh

Member
d@nial گفت:
شما اين همه دومين رو چطوري گير اوردي؟
با سلام به دوست عزيز
اون وقت ها كه راجع اينتر نت تحقيقم را شروع كردم رفتم 4 هفته تو لغت نامه و سايت ها و كارم جستجو بود. اگه منظور پولش از خرج زندگي و عيال بيچاره زدم :cry:

kiyanosh گفت:
با سلام و ارادت خاص خدمات دوستان عزیز با توجه به نظر دوستان خوبم از لیست دومتن های من . اینهم لیست. یک space برای بهتر خوانده شدن کلمات ترکیب گذاشتم چون حتما میدانید space جزء اسم نیست
iran blogs.com
tak iran.com
for iran.com
iran blogger.com
iran +net+tv iranetv.com
iran hi.com
top iran.com
iran ecard.com
iran msn.com
iran hobby.com
iran present.com
iran comic.com
iran aks.com
iran only.com
iran fashions.com
mah nameh.com
iran journals.com
iran monthly.com
iran every day.com
iran apple.com
tanz iran.com
iran sima.com
buy iran.com
حیف که اون زمان ترسیدم و 100 تایی از دستم پرید :cry: البته عیالات همین را هم به عنوان مدرک محجوریتم حساب می کنه :wink:
راستی اگه کسی از بچه ها در باره دومین مشاوره و هم فکری خواست اگه قابل بدونه در خدمتش هستم
سلام.... آقا من يكي از اين دامين ها رو ميخوام...... لطفا شرايط خريد رو توضيح بده...
[email protected]

kiyanosh

Member
irandescco گفت:
.... آقا من يكي از اين دامين ها رو ميخوام...... لطفا شرايط خريد رو توضيح بده...
[email protected]
با سلام به دوستم عزيزم
اول از اينكه ليست دومين ها را در تماست ارسال نكردم و به اينجا حواله كردم ببخشيد . چون اين موضوع را در اينجا فقط مطرح كردم و اخلاقا بهتره همين جا هم بمونه

اگه اشتباه نكنم دومين در باره آي تي مي خواهي
يك موردي كه فكر كنم تاپ است برات پيدا كردم 4 روزه روش بررسي ميكنم يك كم ديگه فرصت بده ببينم بهتر پيدا مي شه يا نه؟.
ضمنا دومين را توي تاپيك نخواه بدن
چون اگه قبل از اينكه شما بگيري اگه كسه ديگه بگيره حداقل به اعضا ممكنه بد بين بشي!!

بعدا راجع شرايط ميگم

kiyanosh

Member
irandescco گفت:
kiyanosh گفت:
سلام.... آقا من يكي از اين دامين ها رو ميخوام...... لطفا شرايط خريد رو توضيح بده...
[email protected]
دوست عزيز دوميني كه برات پيدا كردم تو صندوق شخصي برات فرستادم فعلا چيز بهتر من گير نياوردم چون مي خواستم .com هم باشه
ضمنا اگه پسندیدی و مقبول افتاد جایزه اش را یادت نره :wink: از طرف من بده این فضا را به یک دانش آموز که احتیاج داره قبوله؟
اگه خواستی من برات می گیرم ولی بنفع ات است خودت بگیری یک هزینه ترانسفر روی دستت نمنونه

اما شرایط من از اینکه شما بخرید براتون بهتر می شه
بذار یک کم زمینه آماده بشه
تصمیم من خیلی جالب است و می توانم ثابت کنم که از هر نظر به نفع هر دو طرفه

جدیدترین ارسال ها

بالا