جلوه های ویژه اینم از فلش نفتی مــــــــا - 3DsMax-Nuke-FumeFx

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام به تمامی دوستان !!!
اینکارو همین سه ساعت پیش زدم کار همیجوری واسه خوشی دل خودم زدم !!!!
با 3DsMax و FumeFX اتیش رو ساختم و تو Nuke اونو کامپوز کردم کل کار 1 و ساعت نیم طول کشید نویز تصویر هم دستی !!!
ابعاد اصلی 1080 بود اما واسه کاهش کم کیفیت و ابعاد رو کم کردم .

خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم الت کار ، کار نیست گفتم همینجوریه !!!

ترکینگ کار هم با AfterEffectsCS6 - 3D Camera Tracker بوده که بعد با استفاده از Send to 3Ds Max یا همون Link دوربین رو تبدیل به دوربین مکس کردم .

و برای درست شدن و گرفتن لرزش ترکینگ ، دستی کار کردم که خیلی وقط گرفت .

تنظیم رنگ هم فقط با Curves ها بوده .

و تنظیمات رندر بسیار پایین بوده واسه اینکه زود رندر شه !!!
همینطور تنظیمات FumeFX و واسه تنظیمش از اسکریپت FumeFx Easy که شامل چند صد Preset البت من DEMO دارم استفاده کردم
موفق باشید !!!!!

کیفیت رندر 5 برابر در حال آپلود است .

یه شات از فرق این ویدویی که دیدید با این جدیده .
تو این عکس اینی که دیدی سمت راستی است .

5Xquality.jpg

راستی دوستان اشتباه نکنید این عکس نیست فیلم پیوست شده 1 مگه !!!

پیوست ها

• Flash Fire - By H13.zip
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 167
  • FF-ShotByH13.jpg
    FF-ShotByH13.jpg
    85.5 کیلوبایت · بازدیدها: 35
آخرین ویرایش:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
جالب بود و کوتاه
اما
روی بندش هیچ مانوری نداده بودی خیلی عادی و طبیعی تکون میخورد و کاملا لرزش دست رو مشخص میکرد!!
موفق باشیـــــــــــــــــ:rose:

LinkinForEver

جالب بود و کوتاه
اما
روی بندش هیچ مانوری نداده بودی خیلی عادی و طبیعی تکون میخورد و کاملا لرزش دست رو مشخص میکرد!!
موفق باشیـــــــــــــــــ:rose:

سلام ممنون اما منظورتو نفهمیدم ؟؟؟؟

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
منظوزم اینه که آویز فلش لرزش دست رو نشون میده !! (که بنظرم نباید اینجوری باشه)
موفق باشیـــــــــــ:rose:

LinkinForEver

منظوزم اینه که آویز فلش لرزش دست رو نشون میده !! (که بنظرم نباید اینجوری باشه)
موفق باشیـــــــــــ:rose:

آها اونو میگی چیش غیر طبیعی صحنه استوپ که نیست من فکر کردم میگی آتیش لرزش داره اخه خیلی روش کار کردم الانم دارم یه رندر دیگه میزنم با کیفیت 5 برابر !!

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
عالی شده. دست عکس هست دیگه؟!
خیلی کار کامل وقشنگی شده.راستش شعله ها خوب شده.اما خیلی خوب میشه مثلا سایه های شعله که خیلی خفیف هست روی دست بیافته
نکته حرفه ای تر اینه که بالاخره آتیش یک منبع نور خفیف هم محسوب میشه.پس انتظار سایه ملو ازش میره.
موفق باشی

Mehran coyote

Well-Known Member
قشنگ بود خسته نباشی :rose:
با سایه موافقم
بچه ها ایشون روی یک فیلم که فکرکنم خودش گرفته باشه این اتیش رو درست کرده(عکس نیس)

LinkinForEver

عالی شده. دست عکس هست دیگه؟!
خیلی کار کامل وقشنگی شده.راستش شعله ها خوب شده.اما خیلی خوب میشه مثلا سایه های شعله که خیلی خفیف هست روی دست بیافته
نکته حرفه ای تر اینه که بالاخره آتیش یک منبع نور خفیف هم محسوب میشه.پس انتظار سایه ملو ازش میره.
موفق باشی
سلام عارف خوبی ؟؟؟
ممون لطف داری
نه بابا عکس چیه عکس که کاری نداره ، این بدبختیش همون فیلمشه دیگه که به طور کاملا دقیق Track شده با دوربین از دست خودم گرفتم بعد تو AfterFX ترک کردم و بعد تو مکس همون دوربین رو اواردم
و بعد به بد بختی Match
به زودی کیفت بالای اتیش هم آپ میکنم که منبع نور هم داره و اما سایه
واسه سایه متاسفانه منتال ری سایه نمیده ویری هم زمان بره !!!
مگه اینکه یه ترفندی چیزی بزنم حالا جدیدا رو آپ میکنم ببینم نظرت چیه .
ممنون ، نکاتت همیشه سازندست !!!

قشنگ بود خسته نباشی
با سایه موافقم
بچه ها ایشون روی یک فیلم که فکرکنم خودش گرفته باشه این اتیش رو درست کرده(عکس نیس)
ممنون اره خودم گرفتم فیلمو !!!

LinkinForEver

سلام سایه و منبع نور هم اضافه شد !!!

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خیلی بهتر شده.عجب چیزی هست این fumefx.
تراکینگ !! ما با تک شاتش مشکل داریم .اما خب شما حرفه ای ها! کارتون درسته!
راستش تازه انیمیشن رو دیدم!:) نزنی ها!! صبح مشتری بالای سرم بود اصلا دقت نکردم که انیمیشن هست!

LinkinForEver

سلام.خیلی بهتر شده.عجب چیزی هست این fumefx.
تراکینگ !! ما با تک شاتش مشکل داریم .اما خب شما حرفه ای ها! کارتون درسته!
راستش تازه انیمیشن رو دیدم!:) نزنی ها!! صبح مشتری بالای سرم بود اصلا دقت نکردم که انیمیشن هست!

سلام مرسی !!! اختیار داری بابا این حرف ها چیه باورت نمیشه من تازه 3 روزه FumeFX رو شروع کردم قبلا بلد بودم ام همینجوری یه نصبی کرده بودم !!
تراکینگ رو خیلی دارم کار میکنم ، الا یه دو ماهی شده !
این نور و سایه رو اضافه کردم اما حجمش زیاده بو اگه تبدیل هم کنم مثل بالا ابعادش خیلی کم میشه حالا امشب ساعت رایگان آپلود میکنم
ولی با حجم زیاد کی دانلود مکینه !!!

حجمش 11 مگه !!! Full HD

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
حمید جان خوب شده ولی کاش آتیش تیز تر و SHARP تر بود و حالت آتیشی نداشت حالت Flame یا همون شعله داشت حتما زیبا تر میشد رفیق

عارف جان از اونجایی که همیشه خوب نقد میکنی ولی این بار نمیتونی از چنگم در بری :lol:

دوستان نمونه کارهای من رو تو در مورد همین موضوع تو همین گالری دیدن البت تو پروژه ها نه تستی، من تو این چیزا زیاد کله زدم و باید بگم آتیش هیچ سایه ای نداره، اگه چیزی هم دیدی از دود آتش بوده نه خود آتش، آتش سیستم عجیبی داره یعنی اگه منبع نوری هم خیلی شدید تر از آتش باشه ولی باز اگه آتش دود نداشته باشه هیچ سایه ای از آتش نمیبینی. ببخشیدااا ریفیق :rose:

LinkinForEver

سلام
حمید جان خوب شده ولی کاش آتیش تیز تر و SHARP تر بود و حالت آتیشی نداشت حالت Flame یا همون شعله داشت حتما زیبا تر میشد رفیق

عارف جان از اونجایی که همیشه خوب نقد میکنی ولی این بار نمیتونی از چنگم در بری :lol:

دوستان نمونه کارهای من رو تو در مورد همین موضوع تو همین گالری دیدن البت تو پروژه ها نه تستی، من تو این چیزا زیاد کله زدم و باید بگم آتیش هیچ سایه ای نداره، اگه چیزی هم دیدی از دود آتش بوده نه خود آتش، آتش سیستم عجیبی داره یعنی اگه منبع نوری هم خیلی شدید تر از آتش باشه ولی باز اگه آتش دود نداشته باشه هیچ سایه ای از آتش نمیبینی. ببخشیدااا ریفیق :rose:

سلام ممنون رفیق افتخار دادی !!! :دیــــــــ

آره تو این رندر جدیده که گفتم کیفیت 5 برابره Flame شده دقیقا همونی که گفتی ، اخه اینی که دیدی رو اون بالا با اون عکسی که گذاشتم مقایسه کن ، اون سمت چپی همین رندر جدیدست .

ولی فک میکنم آتیش سایه داره ها من با شمع تست زدم .
مثلا یک کبریت رو گرفتم جلو لامپ سایه میده تازه به قول ماه 3 دی کارها سایش DARK بو هیچ Transparent ای نداشت !!!

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
ولی فک میکنم آتیش سایه داره ها من با شمع تست زدم .

آره ولی دیده نمیشه، باید یه منبع شدید بگیری جلوش وگرنه با نور های طبیعی هیچی دیده نمیشه. یعنی اگه ایجاد کنی یا باز دیده نمیشه یا برای دیده شدن باید شدت بهش بدی که باز غیر طبیعی میشه. منظورم این بود ریفیق

LinkinForEver

آره ولی دیده نمیشه، باید یه منبع شدید بگیری جلوش وگرنه با نور های طبیعی هیچی دیده نمیشه. یعنی اگه ایجاد کنی یا باز دیده نمیشه یا برای دیده شدن باید شدت بهش بدی که باز غیر طبیعی میشه. منظورم این بود ریفیق

اره حدس زدم منظورت این باشه ، اوکی ولی اره صد در صد موافقم این صحنه سایه خوب نمیشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا