یعنی اینکه خرچنگ (به قول یکی از آشنا) غورقابه ( قورباغه ) :cool:
shirani مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f Jun 17, 2008 #21 یعنی اینکه خرچنگ (به قول یکی از آشنا) غورقابه ( قورباغه ) آخرین ویرایش: Jun 17, 2008
kimia55 Member Jun 17, 2008 #22 به هوش اون دوستمون تبريك ميگم . به نظر من هم همون "سرزمين گرافيك " خيلي بهش مي خوره . اما من از توش اين 2 كلمه را هم در اوردم . يكي كلمه ي جلاله " الله " و يكي كلمه مبارك " محمد " پیوست ها zxc.gif 8.2 کیلوبایت · بازدیدها: 10
به هوش اون دوستمون تبريك ميگم . به نظر من هم همون "سرزمين گرافيك " خيلي بهش مي خوره . اما من از توش اين 2 كلمه را هم در اوردم . يكي كلمه ي جلاله " الله " و يكي كلمه مبارك " محمد "
راورا Member Jun 19, 2008 #26 خوب دیگه واقعا ظهمط کشیدین :d نوشته سرزمین گرافیک دیگه با اینکه چند نفر هم گفتن متوجه نشدین !!! ببشخید نتایج مساقبه کی اهلام میشه ؟ کلیک کنید تا باز شود... نتیجه اینکه باید همه کرو ..... باتو بدی به من LoOL ... موفق باشید دوستان آخرین ویرایش: Jun 19, 2008
خوب دیگه واقعا ظهمط کشیدین :d نوشته سرزمین گرافیک دیگه با اینکه چند نفر هم گفتن متوجه نشدین !!! ببشخید نتایج مساقبه کی اهلام میشه ؟ کلیک کنید تا باز شود... نتیجه اینکه باید همه کرو ..... باتو بدی به من LoOL ... موفق باشید دوستان
EMIRATES Active Member Jul 1, 2008 #28 با سلام دوست عزیز اگه همینطور فینگلیش تایپ کنین از طرف مدیران انجمن اخطار میگیرن. با تشکر.