اینتریور فتورئالیستیک..لطفا نظر بدید.

rasoulvalli

Well-Known Member
دوستان عزیز این کار رو برای عضویت در یکی از گالری های معتبر جهانی انجام دادم. بجر گلدون روی میز تمامی مدل ها ساخته شده. تمامی کار بوسیله مایا و منتال ری انجام شده..البته با راهنمایی دوست خوبم حامد همت یار. ممنون میشم نظرتونو بگید میدونم کارم خیلی فاصله داره تا یک کار فتوریالیستیک کاملا طبیعی پس خواهش میکنم هر گونه ایرادی که بنظرتون میرسه رو بهم بگید چون حتما مفید و سودآوره. قبلا از توجه شما متشکرم.

پیوست ها

• low_1.3mb.jpg
    low_1.3mb.jpg
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 74

::reza::

کاربر VIP
سلام
کار قشنگیه. البته کمی تو پست پروداکشن زیاده روی کردی. مثلا استفاده زیاد از Chromatic Aberration تحت تاثیر خودش قرار داده مثل قسمتهای تیره تکسچر پرده و پارکت کف زمین که به وضوح تاثیرش مشخصه. کمی هم شارپ شده. دلیل استفاده از فیلتر Movie نویز فیلم چی بوده؟

دوست عزیز اگه میخوای که از نظرات اکثریت دوستان استفاده کنی بهتر بود کار رو تو بخش گالری قرار میدادید. اگه خواستید بگید که تاپیک رو به اونجا انتقال بدم.
موفق باشی

rasoulvalli

Well-Known Member
سلام
کار قشنگیه. البته کمی تو پست پروداکشن زیاده روی کردی. مثلا استفاده زیاد از chromatic aberration تحت تاثیر خودش قرار داده مثل قسمتهای تیره تکسچر پرده و پارکت کف زمین که به وضوح تاثیرش مشخصه. کمی هم شارپ شده. دلیل استفاده از فیلتر movie نویز فیلم چی بوده؟

دوست عزیز اگه میخوای که از نظرات اکثریت دوستان استفاده کنی بهتر بود کار رو تو بخش گالری قرار میدادید. اگه خواستید بگید که تاپیک رو به اونجا انتقال بدم.
موفق باشی

خیلی متشکرم.

در مورد پست پرو حق با شماست حتما در ورژن بعدی اصلاح می کنم. شارپنس تصویر رو خودم دوست دارم اما بازم تجدید نظر می کنم.

دلیل استفاده از فیلتر نویز هم دادن مقداری گرین به تصویر برای رئال تر شدنشه نمیدونم چقدر موفق بودم.

ممنون از لطف شما. انشا ئ ا... نسخه ی بعدی رو در گالری قرار میدم. متشکرم.

sadraman

Active Member
خسته نباشی دوست عزیز
کار خیلی تر و تمیز و قشنگی شده

آیا میشه درباره خود فضا هم نظر داد؟!
تا جایی که من متوجه شدم سمت راست پردس و طبیعتا پشتش پنجره
سمت چپ هم که در خروجی با توجه به نورش به نظر فضای بازه
در اینصورت فضا بیشتر به راهرو می خوره تا مکانی برای نشستن
شایدم من اشتبا می کنم!:-?

موفق باشی:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا