اینا قابل اطمینانن ؟

alimosavi

Active Member
سلام

یکی از آشنا ها می خواست یک مقدار هاست بگیره .

من حدود قیمت ها تو دستم هست ولی بعضی سایت ها متعجبم می کنن .

من الان این سایتو بیشتر از سه سال می بینم رو اینترنت هست http://www.siteground.com وقیمتاش هم خیلی پایین هست.

کسی تا حالا با این سایت کار کرده. کیفیتش چطوره ؟

کلا به سایت هایی که به این ارزونی هاست می دن می شه اعتماد کرد.

m-sh

Member
این شرکت مشکلی نداره
ولی محدودیت وحشتناکی داره :
کد:
   1.  NO more than 5,000 MB of a Linux shared hosting account can be allocated to music, video or other multimedia files including but not limited to .avi, .mp3, .mpeg, .jpg, .gif files
   2. NO more than 5,000 MB of a Linux shared hosting account can be allocated to any archive files and disk images files containing the complete contents and structure of a data storage medium. These files include but are not limited to .rar, .zip, .tar, .gzip, .iso, .nrg, .ccd, .img, .sub, bin/.cue files.
   3. NO more than 5,000 MB of a Linux shared hosting account can be allocated to databases dumps including but not limited to .sql files
   4. NO more than 5,000 MB of a Linux shared hosting account can be allocated to Executable files and all other files which are the result of compiling a program. These include but are not limited to .exe, .pdf, .psd files
.

کد:
Customer's Use of Shared Server CPU

The Customer account should NOT use more than 10% of the shared server CPU for a period longer than 5 seconds. Any account that is using more than 10% of the shared server CPU for more than 5 seconds is endangering the overall shared server performance.

تازه این ها برخی از قوانین این سایت هست کامل می تونید این جا بخونید :
http://www.siteground.com/tos_popup.php?id=1

ولی هاست های خارجی دیگه ای هستند که محدودیت های خیلی کمتری دارند:
http://www.top10webhosting.com

من خودم در درجه اول بلوهاست را توصیه می کنم
چون هیچ محدودیتی در تعداد ، حجم و نوع فایل های آپلود شده نداره

تنها محدودیت بلوهاست منابع سرور مثل cpu هست
که اون هم به این صورت هست :
شما در هر 60 ثانیه می تونید تا 40 ثانیه از cpu های سرور استفاده کنید یعنی بیش از 65 درصد

با این حال انتخاب با خودتون هست
ما هر کدوم را بخواهید می تونیم تقدیمتون کنیم و برامون فرقی نداره:

www.skyhost.ir

اگه هم دوست داشتید با Info(at)skyhost(dot)ir تماس بگیرید تا تعداد زیادی از مشتریان قبلی را بتون معرفی کنم
موفق باشید

alimosavi

Active Member
آقا 1t بیت فضا نمایندگی با کیفین مطلوب رو با چه حدود قیمت می شه گیر آورد ؟

m-sh

Member

ady_constantine

Active Member
سلام

یکی از آشنا ها می خواست یک مقدار هاست بگیره .

من حدود قیمت ها تو دستم هست ولی بعضی سایت ها متعجبم می کنن .

من الان این سایتو بیشتر از سه سال می بینم رو اینترنت هست http://www.siteground.com وقیمتاش هم خیلی پایین هست.

کسی تا حالا با این سایت کار کرده. کیفیتش چطوره ؟

کلا به سایت هایی که به این ارزونی هاست می دن می شه اعتماد کرد.

من نماینده رسمی این کمپانی هستم .

این شرکت با توجه به محدودیت هایی که روی کاربرانش گذاشته ، کیفیت سرویسهای فوق العاده بالایی داره .
ساپورت این شرکت فوق العاده هست و معمولا تمام ایمیل هارو در کمتر از 2 دقیقه جواب می دهند !!!
من بهشان در هر ساعت شبانه روز ایمیل زدم . همان لحظه جواب گرفتم و در بدترین حالتش طبق آماری که خودش ارائه داده 15 دقیقه می باشد که تاحالا برای من اتفاق نیافتاده که حتی 15 دقیقه زمان ببرد !!!

از نظر آپ تایم ، کیفیت سرویس و خدمات رایگانی همچون ارائه قالب های رایگان و حرفه ای برای فروم ها و سیستم های مدیریت محتوا همچون مامبو از برزگترین مزایای بزرگ این شرکت می باشد .

اما اگر از این هاست بعنوان یک آپلود - دانلود سنتر می خواهید استفاده کنید و فایلهای خود را در آن آرشیو کنید ، گزینه ای مناسبی نیست !!!

بنظر من سایت گراند بهترین هاستینگ جهت پورتالها و سیستم های مدیریت محتوا می باشد .

ady_constantine

Active Member

m-sh

Member
بله همون طور که گفتم این سایت به جز محدودیت های شدیدی که داره شرکت خوبی هست

البته وقتی شرکت های دیگه با همین قیمت محدودیت های خیلی کمتری دارند انتخاب این شرکت توصیه نمی شه ...

حتی برای فروم
چون محدودیت cpu خیلی پایینی داره و اگه بازدید فروم یکم بالا بره مشکل ایجاد می کنه

ady_constantine

Active Member
البته وقتی شرکت های دیگه با همین قیمت محدودیت های خیلی کمتری دارند انتخاب این شرکت توصیه نمی شه ...

حتی برای فروم
چون محدودیت Cpu خیلی پایینی داره و اگه بازدید فروم یکم بالا بره مشکل ایجاد می کنه

شما از کجا می دانید که محدودیت Cpu سایت گراند بیشتر از شرکت های دیگر است .
من اینطور فکر نمی کنم !!!

پون سایت گراند بیشتر Cms هارو ساپورت می کند .

من فکر می کنم ساییتان از نظر Cpu سایت گراند ایراد بگیره ، روی هاستینگ های دیگر هم دوام نخواهد آورد .

m-sh

Member
چون خودش گفته
محدودیت cpu سایت گراند به این شکل هست :

The Customer account should NOT use more than 10% of the shared server CPU for a period longer than 5 seconds. Any account that is using more than 10% of the shared server CPU for more than 5 seconds is endangering the overall shared server performance.
http://www.siteground.com/tos_popup.php?id=1

در حالی که مثلا در بلوهاست :
CPU Quota/Suspension Errors are triggered by a single process taking more than 30 CPU seconds to run or if your total processes take more than 40 CPU seconds in any 60 second window. They are set up like this to avoid server lockups if too many people are logging on to the same server at once. Your site will generally come back up after 5-10 minutes of suspension.
http://helpdesk.bluehost.com/kb/index.php?x=&mod_id=2&id=498

حداکثر زمان یک یک پروسس در بلوهاست نباید بیشتر از 30 ثانیه طول بکشه در حالی که در سایت گراند نباید بیشتر از 5 ثانیه طول بکشه

در بلوهاست در هر 60 ثانیه می شه تا 40 ثانیه از cpu سرور استفاده کرد یعنی بیش از 65 درصد
در صورتی که در سایت گراند حداکثر از 10 درصد cpu میشه استفاده کرد.

ady_constantine

Active Member
حداکثر زمان یک یک پروسس در بلوهاست نباید بیشتر از 30 ثانیه طول بکشه در حالی که در سایت گراند نباید بیشتر از 5 ثانیه طول بکشه

در بلوهاست در هر 60 ثانیه می شه تا 40 ثانیه از cpu سرور استفاده کرد یعنی بیش از 65 درصد
در صورتی که در سایت گراند حداکثر از 10 درصد cpu میشه استفاده کرد.

والله بنظر من این ملاک نیست . چون سرعت سرور ها متفات و زمان پروسس آنها هم فرق می کند .
مثلا یک پروسس در یک سرور 2 ثانیه و در سرور دیگری ممکن است 8 ثانیه زمان ببرد !!!

تنها مورد جالب در blushost :
Your site will generally come back up after 5-10 minutes of suspension.

اینه که چنانچه زمان پروسس سایتی بالا بره ساسپند می کنند و بعد از 10 دقیقه مجدد بازش می کنند که آنطور که من فهمیدم در سایت گراند اینطور نیست !

فقط سایت گراند نسبت به مکان های دیگر قیمتش مقداری ارزانتر می باشد .

m-sh

Member
والله بنظر من این ملاک نیست . چون سرعت سرور ها متفات و زمان پروسس آنها هم فرق می کند .
مثلا یک پروسس در یک سرور 2 ثانیه و در سرور دیگری ممکن است 8 ثانیه زمان ببرد !!!

تنها مورد جالب در blushost :

اینه که چنانچه زمان پروسس سایتی بالا بره ساسپند می کنند و بعد از 10 دقیقه مجدد بازش می کنند که آنطور که من فهمیدم در سایت گراند اینطور نیست !

فقط سایت گراند نسبت به مکان های دیگر قیمتش مقداری ارزانتر می باشد .
فقط برای اطلاع

سایت گراند :
Processor: Dual Intel Woodcrest 5130 Dual Core Processors RAM: ECC Registered 4000 MB RAM.

بلوهاست:
We are running 8 core xeon processors and 8 gigs of ram

اون مورد هم که اکانت به صورت موقت ( 5 تا 10 دقیقه ) بسته می شه تا فشار کم بشه
یکی از بزرگترین محاسن بلوهاست هست

آخرین ویرایش:

r00t

Member
از هرجا میگیری از بلوهاست نگیر
همین نماینده که ادعاش میشه نماینده بلوهاست هست که نیست فقط یک دلال هست وقتی به مشکل بخوری بلوهاست هم بخواد پولت رو پس بده اینا نمیدن
از بلوهاست مستقیم بگیرید همین ادنان ریال بدید براتون مستقیم میخره

m-sh

Member
ما تا 30 روز بدون قید و شرط هزینه را بر می گردونیم

اگه برای اطمینان هست با info(at)skyhost(dot)ir تماس بگیرید تا لیست بیش از 300 - 400 تا از مشتری هایی که از ما خرید کردند براتون ارسال بشه و خودتون باشون صحبت کنید

البته جناب ادنان هم دوستان خیلی خوب بنده هستند و کاملا مورد اعتماد

www.skyhost.ir

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا