ایراد درباز شدن بعضی از فایلهای موشن دیزاینر دیجیتال جویس

massomeh1

Member
سلام این فایلهای موشن دیزاینر دیجیتال جویس البته بعضی از فایلهاش رو وقتی در پلیر باز میکنیم سیاه است هیچی پخش نمیشه وقتی وارد افتر می کنیم اگر اینورت کنیم یا رنگش رو عوض کنیم دیده میشه اما چکار کنم که قبل از وارد کردن به افتر در پلیر دیده بشه با اکثر پلیرهای معروف امتحان کردم نشد احتمالا باید از پلیری استفاده کرد که بتونه فایل رو بصورت اینورت یا با بکگراند شطرنجی پخش کنه کدوم پلیر این قابلیت رو داره؟ میشه راهنمایی کنید. متشکرم

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوست عزیز اگه مجموعه کاملشو داری بهتره از پوشه Juicer3 بری و فایل های پریویو رو ببینی ( اگه گیرت فقط دیدن اون فایل هاست و کیفیتش ملاک نیست ) این از دیر باز شدنش در مورد سیاه نشون دادن هم بهتره وقتی از محصولات جویسر استفاده میکنی نرم افزار خودش رو هم نصب کنی در این صورت هیچ مشکلی نخواهی داشت و Option هایی بیشتری هم در اختیارت قرار میگیره ( اینم اضافه کنم وقتی از خود جویسر استفاده میکنی در واقع همون پریویو ها رو برات نشون میده ) در ضمن خیلی خیلی سریع تر از محیط ویندوز میتونی خواستتو پیدا کنی

آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
سلام از طریق جویسر میشه پریویو دید اما همزمان میشه فایل انتخابی را با کلیک و درگ وارد افتر کرد یا نه ؟ درضمن من همه دیجیتال جویسها را ندارم اما اکثر اونها رو دارم مثلا موشن دیزاینر 1 تا 7 را دارم و پوشه های جویسر را هم برای اینکه فضای اضافی اشغال نکنه از روی دی وی دی به روی هارد کپی نکردم چون کاربردشون رو بلد نبودم.اما می خواهم بدون هیچ پلیری وجود ندارد که فیلمهای movie را با بکگراند شطرنجی یعنی ترنسپرنسی صفر یا بصورت اینورت و معکوس پخش کند؟

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
من که ندیدم اما فایلهایی که قابلیت آلفا دارند رو پلیرها اصولا سیاه نشون میدن مگار اینکه بیای تو افتر تازه اونجا میتونی ببیننی

جدیدترین ارسال ها

بالا