- کوچیک کردن راحته و بزرگ کردن سخته. اگر ام ام بی لیقات این رو نداشت که بهش بگیم محیط برنامه نویسی تا 5 سال بعد از آخرین ورژنش من و شما اینجا نبودیم و در این انجمن بسته میشد.
میخوام تاپیک رو منحرف نکنم نمیذارید! شما محیط برنامه نویسی رو از روی سال تشخیص میدید؟! ام ام بی از خودش هیچ قدرتی نداره حتی نمیتونه با رجیستری ساده کار کنه اصلا شما تا حالا پروژه ی بدون پلاگین ساختی باهاش؟!
mmb عالی نیست اما کم نظیره. از help و مثالهاش بگیرید که باعث میشه آدم احساس بکنه برنامه نویسی یه مقوله سادست. تا طرز برنامه نویسیش و ... چندتا عیب کوچیک داره که باید درست بشه. چون محیطش سادست نتونست خودش رو به محیط های قوی نزدیک بکنه. اما هنوزم قابلیتهای منحصر به فردش من رو جذب میکنه. بعضی موقع یه افکت ساده ی صدا توی یک برنامه باعث میشه آدم این برنامه رو ترجیح بده، و این چیزیه که یه ایرانی خیلی سخت میفهمه. و برای همین ایرانی ها به جزئیات توجه نمی کنن و کارشون ضعیف به نظر میرسه. مثل نرم افزار آپادانا که من واقعا نمی دونم چرا انقدردوستان روش پافشاری می کنن.(مگه خودش فروم نداره؟)
یکی از بهترین نمونه ها Autoplay Media Studio هستش که برنامه نویسیش رو اصولی پیش برده نه اینکه من در آوردی باشه. این که توی بیلدر احساس میکنی برنامه نویسی یه مقوله ی سادست دلیلش اینه که چیزی نداره! (برای ساخت آپادانا این برنامه ها رو از جمله NeoBook تک به تک بررسی کردم و سرعت اجرای دستوراتشون رو هم با هم مقایسه کردم)
خود سازندش متوجه شده بود که هسته ش ایراد داره بیخیالش شد . بنده هم متوجه شدم هسته ی آپادانا 1 ایراد داره و 2 رو از اول ساختم.
شما ميگيد هركي يه برنامه نوشته.... آقا جان پروژه آپادانا كلّي وقت طول كشيده تا ساخته شده، در ضمن اگه شما برنامه نويسي، بسم الله؛ آپادانا رو تا الان ميساختي ديگه
سوالتون هم خیلی خنده دار بود!
سوال درست اینه که : من واقعا نمیدونم چرا انقدر شما روی ام ام بی پافشاری میکنید؟

دليل اينكه تا حالا اين فرم بسته نشده اينه كه بعضی كاربراي متعصب و راحت طلب ام ام بي معمولا دنبال قدرت برنامه شون نيستن حتي حوصله كدنويسي هم ندارن واسه همين با ام ام بي هزار جور دنگ و فنگ و حليه و ترفند و بازي با هزار جور پلاگين و ... ميكنن تا يه به اصطلاح برنامه بدن بيرون حالا چند نفر ميان اينجا و ميگن ام ام بي بهتر، آره با ام ام بي بايد واسه رجيستري يه پلاگين بزاري واسه ini يكي ديگه، شبكه يكي ديگه، واسه opacity يكي ديگه واسه هرچيزي يكي ميخواد ، بعدشم واسه اينكه ام ام بي با اين dll ها رابطه برقرار كنه بايد اول dll تنظيم بشه بعد اجرا بشه بعد اگه وقت كرد يه جوابي هم بده، خب اين خيلي خوبه كه ما داريم حجم و وقت خودمون رو صرف اينجور چيزا ميكنيم حالا يه آدم نيكوكار اينجا پيدا ميشه و يه چندتاشو ادغام ميكنه ميشه يه پلاگين خوب
حالا مگه فروم آپادانا جاي شما رو تنگ كرده؟ اگه اينجوريه شما هم تشريفتو ببر توي فروم مالتي مديا بيلدر گرچه اونجا رات نميدن چون ايراني هستي
دوست من اگه قرار باشه همه چی پلاگین که دیگه بیلدر نیازی نیست!

برو با ویژوال سی++ ، دلفی ، وی بی و... برنامه بنویس! (آخرش میرسیم به حرف مجتبی عزیز که توی زمینه ی برنامه نویسی حرفهایی برای گفتن داره.)
باشه . من قبول دارم آپادانا ضعیفه. ولی بذارید بگم که اولا که سازندش ایرانیه و این فروم هم فارسی. دوما ساختش با قدرت ادامه پیدا میکنه. توی عمرم این اولین باری بوده که یه همچین برنامه ای نوشتم! بابا رحم کنید! بیلدر 4.9 یعنی اینکه حداقل 20 تا ورژن داده! اونوقت میای به آپادانا 1.1.0.9 گیر میدی!
ضمنا بد نیست اول برید مثال های اپادانا رو باز کنید و ببینید که یه کدومش توش پلاگین استفاده نشده به جز یکی که اونم کار یکی از کاربران برنامه بوده؛ و بیای اونا رو با مثال های پیش پا افتاده ی ام ام بی مقایسه کنید.
این رو هم بگم که من قبلا خوراکم ام ام بی بود (4، 5 سال پیش) یادمه هر وقت یکی به Minor ورژن اضافه میشد (مثلا 4.7 که شد 4.8) کلی ذوق بی خودی میکردم. غافل از اینکه اسکار که سالی یه بار یه ورژن میداد باید بگم که تغییراتی که اعمال میکرد به اندازه ی 10 یا نهایتا 30 روز کار روی این برنامه بود!! واسه همینم این برنامه بعد از این همه سال بدون پلاگین یعنی کشک!
به هر حال امیدوارم یکم دیدتون رو نسبت به هموطنانتون عوض کنید و اینقدر وقتتون رو با طرفداری از به اصطلاح مردگان تلف نکنید!
امیدوارم برخورد تندم رو درک کنید. آدم بیاد یه سال زحمت رو رایگان در اختیار عموم بذاره بعد بیان اینطوری 60 هزار خط برنامه و زحمتت رو زیر سوال ببرن. از دوستان محترم معذرت میخوام
موفق باشید