ایده برای شرکت حمل ونقل

Saeed-masih

Member
سلام دوستان
من در پی طراحی یه بنر ساده برای یه شرکت حمل و نقل هستم اگر نمونه کار یا عکس یا ایده ای به نظرتون میرسه از من دریغ نفرمائید.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
میشه بیشتر توضیح بدین. درباره کار اصلی این شرکت که چجور شرکت حمل و نقلیه؟

Broken-home

Member
از شکل چرخ میتونی برای حمل ونقل های زمینی استفاده کنی.از ایده های هم که از کلمه سرعت به ذهنت میاد استفاده کن

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
یه نمونه بنر حمل و نقل هوایی

یه نمونه بنر حمل و نقل هوایی. اون دوتا شکلی هم که درش بکار رفته از Shape های خود فتوشاپه.
موفق باشی.

پیوست ها

• TRAVEL2.jpg
    TRAVEL2.jpg
    20.8 کیلوبایت · بازدیدها: 11

mexo

Member
با سلام مجدد به همه بچه ها
سعيد جان چجور شركت حمل ونقليه-باربري؟-مسافربري؟-داخلي؟-بين الملللي؟-زميني؟-ريلي؟-دريايي؟-هوايي؟

Saeed-masih

Member
یه شرکت ساده داخلی هستش واینو برای ابتدای امر سایتش درخواست کردند و در عین حال سادگی......
این چطور شده؟میدونم جاش اینجا نیست ولی فقط ایندفعه !!!!:d

پیوست ها

• Dena-bar.jpg
    Dena-bar.jpg
    28.8 کیلوبایت · بازدیدها: 10
آخرین ویرایش:

mexo

Member
سعيد جان خوب شده ولي فكر ميكنم باز با انتخاب فونت مشكل داريم و فونت"شركت حمل ونقل"به نظر من بايد ساده و كوچك باشد ولي طرح زمينه خوبه

Saeed-masih

Member
Mexo عزیز
سلام
آقا چند وقتی نبودی کارای ما همش بی نظر موند............
از دست این فونت.........
ممنون

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آقا سعید این نمونه ای که شما اینجا گذاشتی زیاد با موضوعی که گفتی همخونی نداره! شما اینطوری فرض کن که یک بازدید کننده غیر فارسی زبان که نمیتونه متنهای نوشته شده روی هیدر سایت رو بخونه به سایتتون مراجعه کنه یه نظر شما چجوری از روی هیدر سایت میتونه به محتوای سایت پی ببره؟!

همیشه باید هیدر سایت جوری باشه که معرف محتوای اصلی سایت باشه. در مورد فونتها هم باید بیشتر روشون کار کنی. آرم شرکت رو هم حتما روی هیدر استفاده کن

mexo

Member
سلام سعيد عزيز
به نظر من هم لوگوي شركت بايد توي هدر باشه-فكر ميكنم براي اعتبار بخشيدن به سايت و محتويات اون شماره ثبت شركت هم واجبه-اگه بگي چجور باربري كالاس يا باربري سيمانه من چند تا طرح خوب دارم بهت ميگم

سلام
این لوگوی شرکت Valley Transit است.
موفق باشید.

پیوست ها

• header.gif
    header.gif
    17.9 کیلوبایت · بازدیدها: 4

Saeed-masih

Member
sara_is_nice_girl گفت:
آقا سعید این نمونه ای که شما اینجا گذاشتی زیاد با موضوعی که گفتی همخونی نداره! شما اینطوری فرض کن که یک بازدید کننده غیر فارسی زبان که نمیتونه متنهای نوشته شده روی هیدر سایت رو بخونه به سایتتون مراجعه کنه یه نظر شما چجوری از روی هیدر سایت میتونه به محتوای سایت پی ببره؟!

همیشه باید هیدر سایت جوری باشه که معرف محتوای اصلی سایت باشه. در مورد فونتها هم باید بیشتر روشون کار کنی. آرم شرکت رو هم حتما روی هیدر استفاده کن
سلام
ممنون از تیزبینیتون.........
ولی این شرکت بیشتر این سایتو برای کارای داخلی خودشون ایجاد کردند و بجای اینترانت از این استفاده خواهند کرد.
در مورد فونتها هم حق با شماست..........
سپاسگزارم

جدیدترین ارسال ها

بالا