Fa ایجاد taskbar ثابت در مالتی مدیا بیلدر

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام یک چیزی شبیه taskbar ویندوز درست کنم ، سوالم اینجاس که پروژه چطوری بصورت ثابت مثل taskbar ویندوز باشه و همچنین باعث تغییر اندازه اتوماتیک رزولوشون ویندوز بشه ! دقیقا مثل خود taskbar که وقتی به سمت چپ میکنی اندازه کاربردی نرم افزار ها کمتر میشه و تغییر اندازه میده !
59079790566657657371.jpg

ممنون میشم بصورت مبتدی آموزش بدید
با تشکر

BlueMMB

Well-Known Member
سلام .

اینکه پنجره همیشه اون گوشه بمونه و اندازه مناسب رو داشته باشه که خیلی سادست کافیه کد زیر رو تو قسمت PageStart ( روی عکس صفحه اصلی که پایینه و رنگ قرمز داره دابل کلیک کنین و بعد برین به قسمت کدنویسیش ) بنویسین :

کد:
[/SIZE][/FONT][FONT=tahoma]Width=100
Height=[/FONT][B]WorkAreaHeight()[/B][FONT=tahoma]
SysCommand("MoveWindow","0,0")
SysCommand("ResizeWindow","Width,Height")[/FONT]
[FONT=tahoma][SIZE=2]

برای تغییر اتوماتیک رزولوشن برین به قسمت ProjectSetting settings.jpg وبعد Display Resolutionاونجا می تونید تغییرش بدین که وقتی پروژه تون باز شد خود به خود تغییر پیدا می کنه .

اون مورد سومیرم واقعیتش متوجه نشدم .

آخرین ویرایش:

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
از راهنمایی ممنونم
منظورم رو میتونید بصورت عملی انجام بدید تا متوجه بشید :
taskbar location ویندوز رو از پایین به سمت چپ انتقال بدید (دقیقا مثل عکس پست اول) ، همینطور که میبینین taskbar یک محل ثابتی از صفحه مانیتور رو به خودش اختصاص میده و اجازه نمیده نرم افزار های دیگه در اون قسمت قرار بگیرن (یعنی رزولوشون از سمت چپ کوچیک شده !! )
به عکس زیر هم نگاه کنید تا شاید متوجه بشید :
83662230478391283989.jpg

BlueMMB

Well-Known Member
سلام .
اگه بشه تنظیمات ویندوز رو عوض کرد تا یه همچین اتفاقی رخ بده خبر ندارم که اگر همچین چیزی باشه دیگه زیاد به بیلدر ربط نداره و کدنویسیش بسیار آسون میشه .

اما اگه نباشه و خود برنامه باید پنجره ها رو تنظیم کنه : واقعیتش اینجور کارا برای برنامه ای مثل بیلدر سنگینه ( البته فکر نکنین که برای زبان های دیگه راحته ) چون فقط مشکل پنجره ها نیستن در واقع شما باید آیکن های روی دسکتاپ رو هم جابجا کنین که مطمئنا کاربر می تونه بعدا جاهاشون رو عوض بکنه. اولا که بیلدر نمی تونه انجامش بده و باید از پلاگین استفاده بکنین که هم باید بهش مسلط باشین و حتی اگرم بتونین همچین برنامه ای بسازین تضمینی برای درست کار کردنش وجود نداره شاید ویروسم شناخته بشه .

البته اگه بخواین تسکبار رو حذف کنین و برنامه خودتون رو به جاش قرار بدین میشه یه کارای قاچاقی کرد :wink: . اینکه بیاین تسکبار رو به سمت چت انتقال بدین بعد با پلاگین که البته این مورد راحته اونو هیدن کنید و پنجره برنامه شما جاش رو بگیره که این دیگه فکر کنم راحت ترین و بی دردسر ترین روشه .

بازم منتظر نظر خودتون هستم که ببینم شما چه فکرایی دارن .

ArTaBaZ

Well-Known Member
والا میخوام با مالتی مدیا بیلدر باشه ، قبلا یک همچین چیزی دیده بودم :-؟
بازم اگه دوستان میتونن کمک کنند خوشحال میشم
باز هم از BlueMMB ممنونم

ArTaBaZ

Well-Known Member
با تغییر در رجیستری نمیشه این کار رو انجام داد ؟
یعنی هیچ راه حلی وجود نداره ؟

m javad

کاربر متخصص
کاری که میخواهید با تغییرات تو برخی جاهای ویندوز عملی هست
این کار رو jetaudio هم ميكنه، زمانی كه برنامه رو اون بالا فيكس کنید، اندازه فول صفحه رو تغییر میده
تو اینترنت بگردید مباحثش رو پیدا میکنید .

آخرین ویرایش:

ArTaBaZ

Well-Known Member
کاری که میخواهید با تغییرات تو برخی جاهای ویندوز عملی هست
این کار رو jetaudio هم ميكنه، زمانی كه برنامه رو اون بالا فيكس کنید، اندازه فول صفحه رو تغییر میده
تو اینترنت بگردید مباحثش رو پیدا میکنید .
سلام دوست عزیز
ممنون ولی همینش موندم که با چه عنوانی جستجو کنم ، موضوع دقیقش چی هست ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا