ایجاد shortcut از فایل autorun در desktop در اولین اجرای پروژه در هر سیستم

سلام؛
دوستان کسی میدونه چجوری میشه کاری کرد که وقتی برای اولین بار، CD حاوی پروژه روی کامپیوتری اجرا میشه، یه Shortcut ازش روی دسکتاپ کامپیوتر کاربر ایجاد بشه، برای دفعات بعدی که می خواهیم نرم افزار رو از روی اون شورتکات اجرا کنیم، اگه CD پروژه داخل کامپیوتر بود اجرا بشه، اگه نبود، پیغام بده: لطفا دیسک را داخل درایو قرار دهید!" بعدش درب CDROM رو باز کنه "eject" و اگه دیسک داخل قرار داده شد، نرم افزار اجرا اجرا بشه!

ممنون

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
برای تک تک این سوالاتون توی انجمن قبلا جواب داده شده فقط کافیه یکم به خودتون زحمت بدید و جستجو کنید

اما کو گوش شنوا ! من زبونم مو در آورد از بس این رو گفتم :-?همه منتظر لقمه آمادن

m javad

کاربر متخصص
لینکی که گذاشتید کاملا گویاست. روش ساخت یک shortcut در دسکتاپ
البته برای بدست آوردن آدرس دسکتاپ از اون روشها استفاده نکنید و از پلاگین Uninstaller Package Plugin 1.7.0.0 خودم استفاده کنید
برای ساخت shortcut هم از پلاگین MFilesAndFolders که تو همون لینک گفته شده استفاده کنید

البته این نکته رو توجه کنید که شما تنها shortcut نمی خواهید، چون shortcut چک میکنه برنامه هست یانه! اگر بود اجرا میکنه. اگر نبود پیغام ویندوز رو نمایش میده که این فایل نیست و ....
ولی شما میخواهید متن خودتون نمایش داده بشه ، درب سی دی رم باز شه و ...

پس باید یه نسخه از برنامتون رو سیستم طرف باشه که یه shortcut از اون برنامه روی دسکتاپه که بعد از اجرا شدن تازه میگرده ببینه برنامه اصلی وجود داره یا نه! اگر بود که اجرا میکنه و اگر نبود درب رو باز میکنه و پیغامتون رو نمایش میده

اینم کد برای باز و بسته کردن درب سی دی درایو:

کد:
MCICommand("set cdaudio door open")
MCICommand("set cdaudio door closed")

من گیج شدم! یعنی فهمیدم ها! ولی

خب اینکه چجوری از این پلاگین ها استفاده کنم رو نمی دونم!

تازه خب نمی دونم چجوری این دستورات رو باهم ترکیب کنم!

یعنی می گید اول باید از برنامه ام یک کپی رو هارد کاربر ایجاد بشه (فقط باید تو دفعه ی اول اجرا این اتفاق بیفته)

بعدش می گید از این یه شورتکات بسازه

بعدش آدرس دسکتاپ رو بگیرم واسه ذخیره شورتکات

بعد چک کنه که آیا این کپی فایل کپی هست یا اصلش! (سی دی) این دیگه خیلی سخته!!!!

بعد اگه کپی هست درب سی دی باز بشه بگه اصل رو بذار! (درسته؟)

خب این همه دستور اینکه چیا هستند و چجوری باید باهم ترکیبشون کنم فهمیدنش وحشتناکه!!!

راستی پلاگینتونو دیدم. خیلی خوب بود اما یه سوال! باید من این برنامه رو (پلاگین و کدهاشو) مستقیم بذارم تو برنامه ی خودم که روی کامپیوتر همه کاربرا اجرا بشه؟!)

میشه یه مثال ساده از این چیزی که می خوام واسم بذارید؟ اگه می بینید خیلی وقت میبره یا یا مزاحمتون میشه البته نه ها!

m javad

کاربر متخصص
یعنی می گید اول باید از برنامه ام یک کپی رو هارد کاربر ایجاد بشه (فقط باید تو دفعه ی اول اجرا این اتفاق بیفته)

نه از خود برنامه. یه برنامه دیگه رو کپی می کنه تو همون بار اول که وظیفه ی اون این هست که چک کنه ببینه اگر فایل اصلی روی سی دی وجود داره اون رو اجرا کنه و اگر نه که پیغام بده یس دی رو بزارید. این همون برنامه ای هست که شورتکاتش هم توی دسکتاپ ساخته میشه (برنامه اصلی روی سی دی میمونه)

بعدش می گید از این یه شورتکات بسازه

بعدش آدرس دسکتاپ رو بگیرم واسه ذخیره شورتکات

اول آدرس دستکتاب باید گرفته بشه بعد شورتکات ساخته بشه

بعد چک کنه که آیا این کپی فایل کپی هست یا اصلش! (سی دی) این دیگه خیلی سخته!!!!

اصلا نیازی به این کار نیست

خب این همه دستور اینکه چیا هستند و چجوری باید باهم ترکیبشون کنم فهمیدنش وحشتناکه!!!

شما قدم به قدم برید جلو و جاهایی که ایراد دارید بپرسید. نه اینکه کلشو بخواهید کسی براتون انجام بده

راستی پلاگینتونو دیدم. خیلی خوب بود اما یه سوال! باید من این برنامه رو (پلاگین و کدهاشو) مستقیم بذارم تو برنامه ی خودم که روی کامپیوتر همه کاربرا اجرا بشه؟!)

خود پلاگین و تنها اون کدی که آدرس دسکتاپو برمیکردونه ، نه همه کدهارو

نه از خود برنامه. یه برنامه دیگه رو کپی می کنه تو همون بار اول که وظیفه ی اون این هست که چک کنه ببینه اگر فایل اصلی روی سی دی وجود داره اون رو اجرا کنه و اگر نه که پیغام بده یس دی رو بزارید. این همون برنامه ای هست که شورتکاتش هم توی دسکتاپ ساخته میشه (برنامه اصلی روی سی دی میمونه)
یعنی اینکه خود برنامه ام مستقیم اجرا نشه!؟ یعنی دوتا فایل اتوران باشه که اون اتوران فرعیه اتوران اصلی رو اجرا کنه!؟ و بعنوان اتوران سی دی قرارش بدم!؟

آخه مشکل من از ابتداست! مثلا نمیدونم چجوری یه کد فقط توی اولین اجرای نرم افزار اجرا بشه! یه کد داشتم واسه باز کردن نرم افزار PAINT ویندوز توی اولین اجرا ولی تو اولین اجرا نبود! هردفعه اتورانم رو باز می کردم paint ویندوز باز میشد!!!!

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
آخه مشکل من از ابتداست! مثلا نمیدونم چجوری یه کد فقط توی اولین اجرای نرم افزار اجرا بشه! یه کد داشتم واسه باز کردن نرم افزار PAINT ویندوز توی اولین اجرا ولی تو اولین اجرا نبود! هردفعه اتورانم رو باز می کردم paint ویندوز باز میشد!!!!
ویندوز یا برنامتون که نمیفهمه اولین اجرا هست یا نه
خودتون باید یه جایی یه کد ثبت کنید تا از اون به بعد برنامه به محض اجرا اول اون کد رو چک کنه، اگر موجود بود بفهمه دفعه اول نیست و اگر نبود بفهمه دفعه اولشه
معمولا برای ثبت این اطلاعات از رجیستری استفاده میکنن
در این مورد جستجو کنید

m javad

کاربر متخصص
کدتون رو بزارید و بگید از چه پلاگینی استفاده میکنید

الان ندارمش! هرچقدرم از توی انجمن جستجو می کنم پیداش نمی کنم! اما چند روز قبل از همین انجمن پیداش کردم! یه سورس کد بود که وقتی واسه اولین بار پروژه رو اجرا میکردی نرم افزار paint ویندوز رو باز می کرد! (البته طراحش گفته بود این کارو می کنه! ولی من روی پروژه خودم تستش کردم جواب نداد واسه همین پاکش کردم!

بچه ها چون کارم عجله ای هست و فرصت ندارم بخوام چک کنم و ایراداتم رو سوال کنم اگه کسی میتونه این کارو واسم انجام بده و سورس کدش رو بهم بده هزینه ش رو پرداخت می کنم. پیام خصوصی بدین. مرسی.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
منظور منم همین بود! (ثبت و فراخوانی اطلاعات در رجیستری) اما عمل نمی کنه!

برای ذخیره در رجیستری می‌تونید از دستور SaveVariable و برای فراخوانی اون می‌تونید از دستور LoadVariable ‌استفاده کنید.

مثال از Help مالتی مدیا بیلدر
کد:
[COLOR=#000066][FONT=Verdana][B]SaveVariable[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana](“High  Score”,”HiScore”)[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#000066][FONT=Verdana][B]LoadVariable[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana](“High  Score”,”HiScore”)[/FONT][/COLOR]

جدیدترین ارسال ها

بالا