Fa ایجاد یک پروژه

omidi1300

New Member
با سلام من میخواهم یک پروژه مالتی مدیا بسازم ولی چند تا مشکل دارم :
1 - میخواهم یک صفحه داشته باشم که در آن یک لیست وجود داشته باشه که با کلیک بر روی هر گزینه صفحه پلیر فایل تصویری و یا فلش باز بشه
2- برای نمایش دادن فایل تصویری و یا فایل فلش صفحه نمایش قسمتی از آن فایل تصویری را که مطابق با اندازه صفحه هست نمایش میدهد و کل صفحه غیر قابل نمایش هست
لطفا من را در موارد یاد شده کمک نمایید با تشکر .

BEHESHT

Well-Known Member
سلام

اول به رسم ادب ورودتون رو خوش آمد می گم

دوم ازتون خواهش می کنم یه کم واضح تر توضیح بدید

سوم عرض کنم اینا محلی برای انجام پروژه های شما نیست دقیق مطرح کنید که با چی مشکل دارید یا تو انجام دادن کدوم کار به بن بست خوردید تا به لطف خدا راهنمایتون کنیم

این درست نیست بگین هم چین چیزی می خوام و منتظر باشین بچه ها واستون پروژه اتون رو تکمیل کنن

موفق باشید

omidi1300

New Member
با سلام خدمت جناب بهشت عزیز
اول )
از جوابتون تشکر مینمایم.
دوم)
جهت روشن تر شدن سئوال خودم توضیحی خدمتتان میدهم شاید از سر اخلاص و دلسوزی بتوانید جواب من را بدهید .
من میخواهم یک اتوران جهت آموزش تصویری ایجاد کنم حال با توجه به تعداد زیاد فایلهای تصویری خودم آنها را دسته بندی نموده ودر هر صفحه حدود 20 فایل تصویری دارم حالا نمیدونم چطوری این فایلها را بازخوانی کنم و با توجه به اینکه میخواهم بصورت لیست باشه و با کلیک بر هر گزینه از این لیست صفحه پلیر باز شود و فایل تصویری نمایش داده شود.
سئوال دوم بنده در مورد رزولیشن صفحه نمایش است که با توجه به اینکه من از تمپلیت خود mmb با نام cd browser استفاده کرده ام که اندازه آن 640*480 هست حال میخواهم در یک صفحه از شی video یا flash استفاده کنم ولی چون سایز فایل ویدئوئی من بزرگتر میباشد بطور کامل نمایش نمیدهد.
سئوال سوم : من میخواهم بدانم برای صفحه نمایشی که انتخاب نموده ام /آیا امکان قرار دادن seek bar حالا چه برای شی ویدئو و یا شی فلش وجود دارد یا خیر ؟ در صورت وجود لطفا راهنمایی نمایید.
سوم )
بهشت عزیز من که نیومدم برام اینجا پروژه انجام بدهند که میفرمایید اینجا محلی برای انجام پروژه ها نیست ! اگه من سئوال خودم را در این فروم نپرسم پس بفرمایید چکار کنم.

BEHESHT

Well-Known Member
شما وقتی می فرمایید این جوری اونجوری آدم سرش گیج میره به شخصه من مثلا مشکل داشته باشم می گم

مشکلاتم از این قرار:

چطور می تونم فایلهامو به لیست باکس اضافه کنم
چطور می تونم با کلیک اونها رو اجرا کنم
تو اندازه صفحه به مشکل خودم چون نم یدونم چطور باید ریسایز کنم و...

اما توضیح:

1 برای لود اشیا در لیست باکس با کد زیر کار کن:

کد:
sh$='mahale film ha'
**format ya pasvand morede nazar
ext$='*.wmv'
seldir$=<SrcDir>
seldir$=seldir$+sh$
If (seldir$ <> '') Then
  ** Search files in selected folder...
  SearchForFiles("seldir$","ext$")
  ** Reset ListBox
  ListBoxAddItem("ListBox","RESET")
  ** Fill ListBox
  ListBoxAddItem("ListBox","<List>")
  ** Sort ListBox by Name
  ListBoxSortItems("ListBox","NAME")
  ** Reset <List>
  SongListReset()
  **Re-fill <List> with sorted items
  ListBoxGetItems("ListBox","<List>")
  ** Again reset ListBox..
  ListBoxAddItem("ListBox","RESET")
  ** ..and fill it with filenames+their extensions
  If (CBK_NumInList>0) Then
    For i=1 To CBK_NumInList
      LoadText("Text$","STRING:<List>i")
      filename$=ExtractName(Text$) + ExtractExt(Text$)
      ListBoxAddItem("ListBox","filename$")
      file$[i]=Text$
    Next i
  End
End

برای این که کلیک بشه رو هر کدوم بخونه تو قسمت On Selection لیست باکست کد زیر رو کپی کن:
کد:
ListBoxGetSelectedItems("ListBox","add$")
add$=CHR(92)+add$
play$=seldir$+add$
VideoLoad("Video1","play$")

برای پخش فیلم به صورت فول اسکرین هم می تونی از این کد استفاده کنی:

کد:
VideoParam("Video1","FULLSCREEN = ON")

یا می تونی با دستوران SysCommand می تونی کارات رو برای تغییر سایز صفحه و تغییر مکانش استفاده کنی:

که در کنار محل نصب MMB هست
کد:
x:\Program Files\Multimedia Builder498\Samples\syscommand.mbd

و برای Seekbar می تونی بازم از مثال های خود MMB استفاده کنی:

کد:
x:\Program Files\Multimedia Builder498\Samples\495_examples\video\videotest7.mbd

و در مورد این مسائله زیاد تو انجمن بحث شده

می تونی حتی از برنامه seek bar creator آقا مهران هم استفاده کنی

در کل اگه ناراحت شدی مار رو حلال کن

یاحق
باحق
تاحق

شايد درست نباشه سوالي كه ميخوام بكنم ولي بهشت اميدوارم ببخشي سوال درمورد كد اول داشت يعني مجموعه كدي كه اشيا رو در ليست باكس لود ميكنه اونم اينه كه اگه از يه پوشه كه توي اون 5 تا فايل تصويري با نامهاي 1 تا 5 هست بخوايم فايلهاي 1 و 2 و 3 رو فقط لود كنيم و نه همه فايل هارو چه تغيري در كد بايد بديم.
شرمنده.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
شايد درست نباشه سوالي كه ميخوام بكنم ولي بهشت اميدوارم ببخشي سوال درمورد كد اول داشت يعني مجموعه كدي كه اشيا رو در ليست باكس لود ميكنه اونم اينه كه اگه از يه پوشه كه توي اون 5 تا فايل تصويري با نامهاي 1 تا 5 هست بخوايم فايلهاي 1 و 2 و 3 رو فقط لود كنيم و نه همه فايل هارو چه تغيري در كد بايد بديم.
شرمنده.

دوست عزيز
اول اينكه ببخشيد كه به جاي جناب behesht جسارت مي كنم و پاسخ ميدم

دوم بستگي داره كه شما فايلهاي تو پوشه رو چجوري نامگذاري كرده باشيد. يا اينكه مشخص باشه دقيقا قصد انتخاب چجور فايلهايي رو داريد.

با فرض اينكه همون 5 تا فايل وجود داره و فايلها از 1 تا 5 نامگذاري شدن و شما هم قصد داريد همون فايلهاي 1 و 2 و 3 رو انتخاب كنيد:
شما يك حلقه كه 3 بار بچرخه و يك متغير كه به ازاي هربار چرخش حلقه 1 واحد بهش اضافه بشه لازم داريد.
بعد عدد بدست اومده معادل نام فايل شما خواهد بود. پس ميشه اون رو تو ليست باكس بارگذاري كرد.

اگه انتخاب به روش ديگه اي مدنظرتون هست بفرماييد تا بهتر راهنمايي كنيم.

موفق باشيد

منظورم اينه كه اگه مثلا توي يك پوشه كه 20 تا فايل wmv وجود داره اگه ما بخوايم مثلا پنج تا فايل با نامهاي مختلف مثلا احمد و محمود و رضا و حسين و سعيد و .... رو فقط تو ليست باكس لود كنيم چه تغيري بايد توي دستور بديم.
منظورم اينه كه فايلها همنام نيستن و لي فرمتشون يكي هستش.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
منظورم اينه كه اگه مثلا توي يك پوشه كه 20 تا فايل wmv وجود داره اگه ما بخوايم مثلا پنج تا فايل با نامهاي مختلف مثلا احمد و محمود و رضا و حسين و سعيد و .... رو فقط تو ليست باكس لود كنيم چه تغيري بايد توي دستور بديم.
منظورم اينه كه فايلها همنام نيستن و لي فرمتشون يكي هستش.

دوست عزيز
پيشنهاد ميكنم نام فايل و آدرسش رو تو يك متغير رشته اي قرار بديد و با دستور FileExist چك كنيد و يك شرط بزاريد كه در صورت وجود فايل اون رو به ليست باكس اضافه كنه.

[FONT=&quot][/FONT] فراخواني فايلها در ليست باكس :
[FONT=&quot]imgdir$=[/FONT][FONT=&quot]'D:\barnameha\mmb49813\a '[/FONT]
اين خط آدرس پوشه است كه در متغير رشته اي imgdir$ ريخته ميشه
[FONT=&quot]If[/FONT][FONT=&quot] (imgdir$ <> [/FONT][FONT=&quot]''[/FONT][FONT=&quot]) [/FONT][FONT=&quot]Then[/FONT]
اگر پوشه موريد نظر خالي از فايل نبود آنوقت
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]SearchForFiles[/FONT][FONT=&quot]("imgdir$","*.jpg,*.")[/FONT]
پوشه مورد نظر براي فايلهاي باپسون jpg جستجو ميكنه
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]If[/FONT][FONT=&quot] ([/FONT][FONT=&quot]CBK_NumInList[/FONT][FONT=&quot]> [/FONT][FONT=&quot]0[/FONT][FONT=&quot]) [/FONT][FONT=&quot]Then[/FONT]
فكر كنم معنيش ميشه اين كه اگه فايلي براي جستجو پيدا شد آنوقت
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ListBoxAddItem[/FONT][FONT=&quot]("ListBox","RESET")[/FONT]
ابتدا ليست باكس با اين دستور خالي ميشه
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ListBoxAddItem[/FONT][FONT=&quot]("ListBox","<[/FONT][FONT=&quot]List[/FONT][FONT=&quot]>")[/FONT]
حالا ليست فايلهاي پيدا شده به ليست باكس اضافه ميشه
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ListBoxSortItems[/FONT][FONT=&quot]("ListBox","NAME")[/FONT]
آيتمهاي ليست باكس بر اساس نام مرتب ميشن
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]SongListReset[/FONT][FONT=&quot]()[/FONT]
نميدونم
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ListBoxGetItems[/FONT][FONT=&quot]("ListBox","<[/FONT][FONT=&quot]List[/FONT][FONT=&quot]>")[/FONT]
نميدونم
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ListBoxSelectItem[/FONT][FONT=&quot]("ListBox","[/FONT][FONT=&quot]1[/FONT][FONT=&quot]")[/FONT]
نميدونم
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Show[/FONT][FONT=&quot]("BitmapBTN")[/FONT]
نشان دادن آبجكت bitmap هست
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]End[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot]End[/FONT]
اين آيتمها در كدهاي بالاچه معني دارند:​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]<[/FONT][FONT=&quot]List [/FONT]>و [FONT=&quot]CBK_NumInList[/FONT]
و حالا اگه بخوايم به جاي همه فايلهاي jpg فقط تعدادي فايل اونم با چند نام مختلف به ليست اضافه بشن چه تغيري بايد بديم؟

Silver PC

Well-Known Member
بهتر بود کد ها رو برای مثال اینجوری قرار میدادید :

کد:
Show("BitmapBTN")

برای خوندن راحت تره !

موفق باشید:rose:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
imgdir$='D:\barnameha\mmb49813\a '
اين خط آدرس پوشه است كه در متغير رشته اي imgdir$ ريخته ميشه
If (imgdir$ <> '') Then
اگر پوشه موريد نظر خالي از فايل نبود آنوقت

دوست من باز هم عرض ميكنم كدهاتون رو تو تگ قرار بديد تا مشكل خوانايي نداشته باشن.

دوم اينكه برنامه شما از همين آغاز دچار يك اشكال بزرگ ميشه اونم شرطي هست كه شما در نظر گرفتيد.

شما اومديد يك عبارت كه همون آدرس پوشه شما هست رو به متغير رشته اي نسبت داديد. مثلا گفتيد ... d:\barname رو در متغير $imgdir ذخيره كن.

بعد تو خط دوم گفتيد اگه ' ' <> $imgdir يعني اگه متغير من خالي نبود. اون وقت عملياتي رو شروع كن.

خب برنامه تو خط اول يك مقدار به متغير شما ميده و تو خط بعدي چك ميكنه كه آيا متغير موجودي داره يا خالي هست. كه اگه خالي نبود شرط رو اجرا ميكنه.

اما اين منظور شما رو تامين نميكنه. شما ميخواستيد چك كنيد كه آيا پوشه شما خالي هست يا نه. با اين شرط چه پوشه شما خالي باشه چه نباشه دستورات داخل شرط اجرا ميشن چون شرط شما همواره صحيح ميشه.

نميدونم تونستم منظورم رو برسونم يا نه. لطفا يكبار ديگه رو الگوريتمتون بازنگري كنيد.

شرمنده اين تگ كه ميگي چيه؟
دوم اينكه اين يكي از مثالهاي خود برنامه بود مال من نبود من فقط سعي كردم توضيحش بدم همين. تا بلكه بتونم ازش استفاده كرده و مشكل خودمو حل كنم.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
شرمنده اين تگ كه ميگي چيه؟

در زمان ايجاد پست تو ابزارهاي اديت متن يك علامت # وجود داره. هر وقت خواستيد كد يا دستوري رو تو متن بزاريد اول يكبار اون كليد رو فشار بديد بعد بين دو عبارت
کد:
 و [CODE/] كد خودتون رو قرار بديد. در زمان نمايش كد شما داخل كادر مستطيلي قرار ميگيره كه دستوراتتون رو به درستي نشون ميده. اين باعث ميشه كه كدهاتون بهم نريزه. 
مثلا: 
[CODE]
this is test

دوم اينكه اين يكي از مثالهاي خود برنامه بود مال من نبود من فقط سعي كردم توضيحش بدم همين. تا بلكه بتونم ازش استفاده كرده و مشكل خودمو حل كنم.
پس توضيح و درك شما از دستورات صحيح نبوده. ضمن اينكه من هنوز متوجه مشكل شما نشدم. يكم دقيق تر بگيد مشكلتون كجاست؟

کد:
 [LEFT]imgdir$='D:\barnameha\mmb49813\a '[/LEFT]
  [LEFT]If (imgdir$ <> '') Then[/LEFT]
  [LEFT]  SearchForFiles("imgdir$","*.jpg,*.")[/LEFT]
  [LEFT]  If (CBK_NumInList> 0) Then[/LEFT]
  [LEFT]    ListBoxAddItem("ListBox","RESET")[/LEFT]
  [LEFT]    ListBoxAddItem("ListBox","<List>")[/LEFT]
  [LEFT]    ListBoxSortItems("ListBox","NAME")[/LEFT]
  [LEFT]    SongListReset()[/LEFT]
  [LEFT]    ListBoxGetItems("ListBox","<List>")[/LEFT]
  [LEFT]    ListBoxSelectItem("ListBox","1")[/LEFT]
  [LEFT]    Show("BitmapBTN")[/LEFT]
  [LEFT]  End[/LEFT]
  [LEFT]End

[/LEFT]
ميخوام در دستور بالا ازيه پوشه كه شامل مثلا 50 تا فايل jpg هست فقط مثلا 10 تا از فايلها رو توي ليست باكس لود كنم همين .

آخرین ویرایش:

BEHESHT

Well-Known Member
سلام مثال زیر رو نگاه کن مشتق شده از خوده

mmb

هست هر جاش هم گنگ بود بفرمایید توضیح بدم

پیوست ها

• 1.zip
    1 کیلوبایت · بازدیدها: 17
کد:
  من جاهايي رو كه ميدونم توضيح ميدم بقيشم خودت بايد لطف كني و اينكه نام فايلهايي رو كه بايد لود بشن كجا وارد كنم.
  [LEFT][B][COLOR=navy][FONT=&quot] [/FONT][/COLOR][/B][/LEFT]
  [LEFT][B][COLOR=navy][FONT=&quot]ListBoxGetSelectedItems[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#010101][FONT=&quot]("ListBox","add$,ad$,,ada")[/FONT][/COLOR][FONT=&quot][/FONT][/LEFT]
  [LEFT][RIGHT][COLOR=#010101][FONT=&quot]k=[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=&quot]VAL[/FONT][/COLOR][COLOR=#010101][FONT=&quot](ad$)[/FONT][/COLOR][COLOR=#010101][FONT=&quot][/FONT][/COLOR][/LEFT][/RIGHT]
  شرمنده بايد لطف كني اول توضيح بدي اين دو خط بالا چكار ميكنن.

[LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]sh$=[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=&quot]'Folder'[/FONT][/COLOR][/LEFT]
  فكر كنم آدرس پوشه فايلهاست
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]ext$=[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=&quot]'*.Jpg'[/FONT][/COLOR][/LEFT]
  اينم پسوند فايلهاي مورد جستجوست
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]seldir$=<[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=&quot]SrcDir[/FONT][/COLOR][COLOR=#010101][FONT=&quot]>[/FONT][/COLOR][/LEFT]
  اينو نميدونم چيه.
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]seldir$=seldir$+sh$[/FONT][/COLOR][/LEFT]
  اينم فكر كنم ادرس فايلها با پسوندشون رو در يه متغير ميريزه
  [LEFT][COLOR=blue][FONT=&quot]If[/FONT][/COLOR][COLOR=#010101][FONT=&quot] (seldir$ <> [/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=&quot]''[/FONT][/COLOR][COLOR=#010101][FONT=&quot]) [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=&quot]Then[/FONT][/COLOR][/LEFT]
  اگر متغير مخالف صفر باشه آنوقت
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]  [/FONT][/COLOR][B][COLOR=navy][FONT=&quot]SearchForFiles[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#010101][FONT=&quot]("seldir$","ext$")[/FONT][/COLOR][/LEFT]
  اونوقت در پوشه معرفي شده فايلهاي jpg رو جستجو ميكنه
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]  [/FONT][/COLOR][B][COLOR=navy][FONT=&quot]ListBoxAddItem[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#010101][FONT=&quot]("ListBox","RESET")[/FONT][/COLOR][/LEFT]
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot] [/FONT][/COLOR][/LEFT]
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]  [/FONT][/COLOR][B][COLOR=navy][FONT=&quot]ListBoxAddItem[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#010101][FONT=&quot]("ListBox","<[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=&quot]List[/FONT][/COLOR][COLOR=#010101][FONT=&quot]>")[/FONT][/COLOR][/LEFT]
  ليست باكسو خالي ميكنه ولي نميدونم اين<List>  يعني چي؟
  [CENTER][CENTER][FONT=&quot] [/FONT][/CENTER][/CENTER]
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]  [/FONT][/COLOR][B][COLOR=navy][FONT=&quot]ListBoxSortItems[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#010101][FONT=&quot]("ListBox","NAME")[/FONT][/COLOR][/LEFT]
  مرتب كردن ليست بر اساس نام.
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]  [/FONT][/COLOR][B][COLOR=navy][FONT=&quot]SongListReset[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#010101][FONT=&quot]()[/FONT][/COLOR][FONT=&quot][/FONT][/LEFT]
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]  [/FONT][/COLOR][B][COLOR=navy][FONT=&quot]ListBoxGetItems[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#010101][FONT=&quot]("ListBox","<[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=&quot]List[/FONT][/COLOR][COLOR=#010101][FONT=&quot]>")[/FONT][/COLOR][/LEFT]
  بازم نميدونم.
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]  [/FONT][/COLOR][B][COLOR=navy][FONT=&quot]ListBoxAddItem[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#010101][FONT=&quot]("ListBox","RESET")[/FONT][/COLOR][FONT=&quot][/FONT][/LEFT]
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]  [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=&quot]If[/FONT][/COLOR][COLOR=#010101][FONT=&quot] ([/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=&quot]CBK_NumInList[/FONT][/COLOR][COLOR=#010101][FONT=&quot]>[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=&quot]0[/FONT][/COLOR][COLOR=#010101][FONT=&quot]) [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=&quot]Then[/FONT][/COLOR][/LEFT]
  اين CBK_NumInList چيه؟
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]    [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=&quot]For[/FONT][/COLOR][COLOR=#010101][FONT=&quot] i=[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=&quot]1[/FONT][/COLOR][COLOR=#010101][FONT=&quot] [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=&quot]To[/FONT][/COLOR][COLOR=#010101][FONT=&quot] [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=&quot]CBK_NumInList[/FONT][/COLOR][FONT=&quot][/FONT][/LEFT]
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]      [/FONT][/COLOR][B][COLOR=navy][FONT=&quot]LoadText[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#010101][FONT=&quot]("Text$","STRING:<[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=&quot]List[/FONT][/COLOR][COLOR=#010101][FONT=&quot]>i")[/FONT][/COLOR][FONT=&quot][/FONT][/LEFT]
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]      filename$=[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=&quot]ExtractName[/FONT][/COLOR][COLOR=#010101][FONT=&quot](Text$) + [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=&quot]ExtractExt[/FONT][/COLOR][COLOR=#010101][FONT=&quot](Text$)[/FONT][/COLOR][FONT=&quot][/FONT][/LEFT]
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]      [/FONT][/COLOR][B][COLOR=navy][FONT=&quot]ListBoxAddItem[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#010101][FONT=&quot]("ListBox","filename$")[/FONT][/COLOR][FONT=&quot][/FONT][/LEFT]
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]      file$[i]=Text$[/FONT][/COLOR][FONT=&quot][/FONT][/LEFT]
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]    [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=&quot]Next[/FONT][/COLOR][COLOR=#010101][FONT=&quot] i[/FONT][/COLOR][FONT=&quot][/FONT][/LEFT]
  [LEFT][COLOR=#010101][FONT=&quot]  [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=&quot]End[/FONT][/COLOR][FONT=&quot][/FONT][/LEFT]
  [LEFT][COLOR=blue][FONT=&quot]End[/FONT][/COLOR][/LEFT]
  بازم از كمكت ممنون.
  [LEFT][FONT=&quot] [/FONT][/LEFT]

BEHESHT

Well-Known Member
کد:
ListBoxGetSelectedItems("ListBox","add$,ad$,,ada")

k=VAL(ad$)

شماره انتخاب شده در لیست باکس رو نشون میده یعنی میرزه تو k
فكر كنم آدرس پوشه فايلهاست
بله

کد:
seldir$=<SrcDir>

این یعنی متغییر مساوی با کنار فایل exe برنامه
اينم فكر كنم ادرس فايلها با پسوندشون رو در يه متغير ميريزه

آفرین
کد:
CBK_NumInList
این ثابت تعداد آیتم های داخل لیست باکس هست