ایجاد یک محیط کد ادیتور با امکانات خاص در دلفی

+Mohammad+

Well-Known Member
سلام دوستان
ما میخایم یه محیطی ایجاد کنیم که یه نوع ویرایشگر کد باشه...
یعنی یه سری کلمات رزرو شده مثل :
If
Then
End
---
Select
Case
For
و...
این کلمات رو در نظر بگیره و وقتی توی ادیتور تایپ شدند به طور خودکار این کلمات رزرو شده رو شناسایی بکنه و یه بلایی سرشون بیاره
مثلا رنگشون رو تغییر بده... یه فاصله اضافه کنه جلوش...
اگه الگوریتم خاصی هم داره بگید...
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند:rose:

benyamin_pc

Well-Known Member
شما نیاز دارین به مباحث اصول طراحی کامپایلر رجوع کنین , توسط انواع پارسرهای مختلفی که بحثشون خیلی طولانیه و الگوریتم های مشخصی دارن میتونین به راحتی و با دقت بالا این کارو انجام بدین , یکی از پارسرهای معروف تو این زمینه ll1 هست
البته اگه بخاین اینکارو واقعا از پایه انجام بدین وگرنه کامپوننت ها و برنامه های سورس باز زیادی در این زمینه وجود دارند
باز هم از پایه و به شکل غیر اصولی هم میشه اینکارو انجام داد اما دردسرش خیلی زیاد میشه و دقت عمل بسیار پائین و درنهایت به درد توسعه دادن نمیخوره و اگه میخاین از پایه انجامش بدین بهترین راه همونه که به مباحث اصول طراحی کامپایلر رجوع کنین و اونارو مطالعه کنین

آخرین ویرایش:

+Mohammad+

Well-Known Member
شما نیاز دارین به مباحث اصول طراحی کامپایلر رجوع کنین , توسط انواع پارسرهای مختلفی که بحثشون خیلی طولانیه و الگوریتم های مشخصی دارن میتونین به راحتی و با دقت بالا این کارو انجام بدین , یکی از پارسرهای معروف تو این زمینه ll1 هست
اگه میشه لطف کنید بفرمائید که از کجا شروع کنم این مبحث رو .. مرجع خاصی سراغ دارید ؟ و یا مقاله...
خودتون تو این زمینه تخصص دارید ؟؟

benyamin_pc

Well-Known Member
دانشجو که بودم تو این زمینه زیاد کار کردم و حتی با سی پلاس یه پارسرشو نوشتم اما این مبحث هم طولانیه هم مثل ریاضی فهمیدنیه , براهمین تمرین و مطالعه زیاد میخاد , اگه واقعا میخاید اینکارو خودتون انجام بدین برای شروع مبحث نظریه زبان هارو بهتره مطالعه کنین و یه پترنو توی سی پیاده کنین , بعد به مبحث توابع بازگشتی طراحی الگوریتم در قسمت (تقسیم و غلبه) برید و حتما چنتا برنامه نفس گیره بازگشتیو تو این بحث باهاش دست و پنجه نرم کنین , بعد مبحث اصول طراحی کامپایلرهارو مطالعه کنین و باهاش شروع به ساخت یه پارسر کنین
برای رسیدن بهتر به هدف ساخت پارسر و کامپایلر بهتره از یه الگوی تحلیل و کد نویسی هم استفاده کنین

+Mohammad+

Well-Known Member
ممنون...
ولی من یکمی مبتدی هستم ... یه مقاله در مورد نظریه زبان ها و ماشین ها بود توی سایت aghazeh که فایل پاورپوینت هم بود... من چیزی ازش سر در نیاوردم ... یعنی بیشترش ریاضی بود... منم اونا رو بلد نبودم..
منظورم اینه که باید برم درسای پیش نیاز واسه نظریه زبان ها رو بخونم ... درساش چیه ؟؟
اگه میشه لطف کنید ایمیل یا آیدی تون رو بدید تا من به عنوان استاد از راهنمائی هاتون استفاده بکنم...:rose:

benyamin_pc

Well-Known Member
باور کنین خیلی دوسدارم که حتی همینجا از اولش شروع کنم و تا 5 هزارتا صفحه هم شده آموزشش بدم اما جدا وقت ندارم , بحث هم در حدی نیست که با یه جمله بشه کاری کرد , 4 ماه دیگه یه مقدار زمانم باز میشه و اگه کسی اینجا هنوز علاقه داشت میام یه چیزائی شروع میکنم بگم
همونطور که گفتم چون این مباحث هم خیلی زیادن هم یه مقدار مثله ریاضی فهمیدنین مطالعه زیادی میخاد , برای شروع هم بهتره از خود نظریه زبانها شروع کنین و حتما با یه کتاب معتبر نه این ایبوکهای به شدت ناقص , این بحث ها در حدی نیستن که بشه با یه همچین فایل هائی یادشون گرفت(مگه اینکه ایبوک کامل یه کتاب معتبرو گیر بیارین) فقط باعث گیج شدنتون میشن و برگشت به مسیرتون سخت تر
انتشارات گسترش علوم پایه (کتاب های استاد مقسمی) برای شروع همیشه رادست و خوبن , نظریه زبانهاشو بگیرین و بخونینش , برای شروع کتاب نسبتا خوبیه
بعدش انتشارات پوران پژوهش برای کامل شدن خوبه
بعدش توی مباحثی خاص میتونین کتاب های خاصی که ماله اون مبحث هستنو بگیرین و روش کار کنین , توی نظریه زبان ها کتاب پیتر لینز هست

benyamin_pc

Well-Known Member
سلام دوستان
با توجه به قولی که داده بودم در این مکان به زودی آموزش هارو شروع می کنم اما با توجه به وقت بسیار کمم آموزش ها سرعت خیلی کمی خواهند داشت

جدیدترین ارسال ها

بالا