ایجاد یک شکل وکتوری شبیه گنبد ؟

massomeh1

Member
سلام من از دیروز تا حالا خواستم یک شکل شبیه در مسجد رو بصورت خطی بکشم هرچی در اینرنت گشتم که فونت سمبلیک برای این شکل پیدا کنم یا میان شیپهای فتوشاپ یا میان وکتورها و نقوش خلاصه این شکل رو پیدا نکردم خودم خواستم آنرا در کرل ایجاد کنم متاسفانه هرکاری می کنم کرل دراو اجرا نمیشه می خواستم بدونم این شکل که بصورت مستطیل است بالای آن حالت گنبدی یا نیم دایره داره رو خیلی تمیز و دقیق فقط خط دور یعنی داخلش خالی از رنگ باشه چطوری در فتوشاپ یا در افترافکت ایجاد کنم و یا در اینترنت از کجا می تونم طرح آماده انو دانلود کنم لطفا کمک کنید خیلی لازمش دارم.:cry:HamiDMoteeS_06142123.jpg
شبیه طرحی که گفتم رو در روی تصویر بالا در سمت چپ که بصورت بزرگ روی جلد قرار گرفته می بینیم که یک طرح خطی شبیه در مسجد هست که به عنوان قاب برای هلال ماه استفاده شده .

آخرین ویرایش:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
انحام دادن کارهای مذهبی مستلزم داشتن علم به این چیزاست:mad:
هم با ایلیستریتور گذاشتم هم با فتوشاپ

پیوست ها

• Untitled-1.psd
    671 کیلوبایت · بازدیدها: 53
  • Untitled-1 copy.rar
    998.5 کیلوبایت · بازدیدها: 99

massomeh1

Member
سلام
انحام دادن کارهای مذهبی مستلزم داشتن علم به این چیزاست:mad:
هم با ایلیستریتور گذاشتم هم با فتوشاپ

اولا سلام خوش آمدید جناب سبلان گرافیک. و بسیار متشکرم از راهنماییتون. شرمنده ام کردی .
:rose:
میشه حالا که شما زحمت کشیدی و اینو رسم کردی به این تمیزی و دقت لطف کنی بگی در ایلاستریتور اینو رسم کردی ؟ اگر با فتوشاپ رسم کردی میشه توضیح بدی چطوری با این ظرافت و دقت و قرینگی عالی درآوردی ؟ گفتم که من فقط با کرل می تونم کار رسم رو انجام بدم.:)

ثانیا وقتی گره مشکل کسی رو باز می کنید لطفا سرزنشش نکنید .
:cry:

ثالثا عرض کردم بنده خودم به اندازه کافی از دیروز تا به الان ناراحت هستم که چرا برای یک شکل به این سادگی معطل شدم باید بگم که من این شکل رو خودم می تونم ایجاد کنم البته فقط با کرل دراو راحتم نه با فتوشاپ و ایلاستریتور رو هم اصلا بلد نیستم معمولا کرل دراو برای ترسیم خیلی راحتر از فتوشاپ هست خب فتوشاپ همانطور که از اسمش پیداست تمام توانایی و مزیتش در ویرایش تصاویره نه رسم و طراحی .
:neutral:

رابعا واقعا جای تاسفه که اینترنت به این وسعت با این همه موارد مختلف که داره چطور مورد به این سادگی رو نداره یا من نتونستم درست سرچ کنم و انو پیدا کنم ؟!!!!!!
:shock:

آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
آقای سبلان گرافیک شما از این اروری که موقع اجرا کرل دراو می آد سردر می آری ؟ unable load coreldrw.dll error code 998

من کرل ایکس 5 را نصب کردم موقع اجرا کرل این ارور رو می ده و اجرا نمیشه :unable to load coreldrw.dll eroor code 998
کرل رو آنیستال کردم دوباره هم نصب کردم نشد بعد کرل ایکس 6 رو هم بجای ایکس 5 نصب کردم بازهم موقع اجرا همین ارور را می ده مشکل از کجاست ؟ خواهش می کنم راهنمایی کنید. البته می دونم جاش اینجا نیست باور کنید در بخش خود کرل دراو هم مبحث باز کردم اما تا حالاکه بی پاسخ مونده گفتم شاید شماها بدونید مشکل از کجاست بازهم از مدیرسایت معذرت می خوام.

آخرین ویرایش:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
در مورد کورل واقعا من دیگه از نسخه 4 به بعد کلا سمتش نرفتم
این پیامی هم که میده ظاهرا مربوط به یه فایلی هستش که یا از بین رفته یا پاک شده
واسه رسم این شکل من از ایلیستریتور استفاده کردم
توی نرم افزارهای برداری معمولا چیزی به نام رولر هستش که میانبرش توی Ai اینهctrl+r
وقتی رولر باز باشه شما می تونید واسه خودتون خط راهنما بذارید و طبق اون کارتون را انجام
یه دونه عکس پیوست میذارم شاید به درک بهتر مطلب کمک بکنه
سرزنش هم کاملا به شوخی بودش،شما جدی نگیرید

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    185.9 کیلوبایت · بازدیدها: 40

massomeh1

Member
در مورد کورل واقعا من دیگه از نسخه 4 به بعد کلا سمتش نرفتم
این پیامی هم که میده ظاهرا مربوط به یه فایلی هستش که یا از بین رفته یا پاک شده
واسه رسم این شکل من از ایلیستریتور استفاده کردم
توی نرم افزارهای برداری معمولا چیزی به نام رولر هستش که میانبرش توی Ai اینهctrl+r
وقتی رولر باز باشه شما می تونید واسه خودتون خط راهنما بذارید و طبق اون کارتون را انجام
یه دونه عکس پیوست میذارم شاید به درک بهتر مطلب کمک بکنه
سرزنش هم کاملا به شوخی بودش،شما جدی نگیرید

حدس می زدم که با فتوشاپ نمیشه اینقدر تمیز و بادقت کار رسم رو انجام داد البته اگرهم بشه بسختی. درباره رولر یا همون خط کش بله می دونستم برای کار دقیق باید از اون استفاده کرد اما گفتم اگرشما در فتوشاپ کار کردی توضیح بدی که به چه صورت کار کردی.چون من با اون برای رسم راحت نیستم. درضمن اگر من ایلاستریتور رو نصب کنم می تونم به راحتی کار کردن با اونو یاد بگیرم یعنی ابزار رسمش شبیه کرل هست و میشه راحت با اون کار کرد یا نه ؟
به هرحال ممنون از کمکتون .موفق باشید.

آخرین ویرایش:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
ایلیستریور نرم افزار بسیار حرفه ای و قدرتمنئی هستش،اینکه بتونید باهاش کار کنید(حداقل همین ترسیم خط)بستگی به خودتون داره
اما اصلا نرم افزار گنگ و پیچیده ای نیست و آموزش هم خیلی زیاد داخل نت هستش که هم می تونید دانلود کنید و هم می تونید بخرید
اما در کل نرم افزار خیلی خوبیه واسه موشن گرافیک و من روز به روز علاقه ام به این نرم افزار داره بیشتر میشه

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
گفتم اگرشما در فتوشاپ کار کردی توضیح بدی که به چه صورت کار کردی

سلام خدمت شما هم انجمنی عزیز

یه نکته ای رو شما زیاد رعایت نمیکنید اینه که اصلا به خودتون اعتماد ندارید و فکر میکنید هر چی که بلدید درست نیست (انگاری به خودتون شکت دارید هنوز)

بعضی چیزا واقعا فقط از یه سری راه ها قابل انجامن و لا غیر

شاید چون شما ببیشت از راه اینترنت و خودتون یاد گرفید اینقدر دغدغه دارید

پ.ن: شما بیشتر خودتون رو قبول داشته باشید محمد گل که کارش حرف نداره و شکی هم توش نیست

majidtavoosi

New Member
unable to load coreldrw.dll eroor code 998

آقای سبلان گرافیک شما از این اروری که موقع اجرا کرل دراو می آد سردر می آری ؟ unable load coreldrw.dll error code 998

من کرل ایکس 5 را نصب کردم موقع اجرا کرل این ارور رو می ده و اجرا نمیشه :unable to load coreldrw.dll eroor code 998
کرل رو آنیستال کردم دوباره هم نصب کردم نشد بعد کرل ایکس 6 رو هم بجای ایکس 5 نصب کردم بازهم موقع اجرا همین ارور را می ده مشکل از کجاست ؟ خواهش می کنم راهنمایی کنید. البته می دونم جاش اینجا نیست باور کنید در بخش خود کرل دراو هم مبحث باز کردم اما تا حالاکه بی پاسخ مونده گفتم شاید شماها بدونید مشکل از کجاست بازهم از مدیرسایت معذرت می خوام.

سلام برادر شما می توانید با Uninstall کردن نرم افزارهایی مثل searchqu یا searhtools
iliveid یا هر نرافزاری مثل اینها این مشکل را هل کنید

bahman.k70

Member
هر چند اقای جعفری زحمت کشیدن فایلرو فرستادن . اما خودت خیلی راحتر تو افتر فکت همینو میساختی خب . یه سالید بساز . رولر توی کامپ رو روشن کن . حالا نصف شکلی که میخای ، با ماسک برش بده . یعنی شکلو از وسط به صورت عمودی نصف کن . سالیدتو داپلیکیت کن و transform horeyzental رو بزن . بچشسبونش به هم . جفتشو بکن یه پری کامپ. تموم . !

جدیدترین ارسال ها

بالا