ایجاد یک روبات php چطوره؟

irmetal

Member
از دوستانی که اطلاعاتی در این مورد دارن خواهش می کنم که لطف کنن.
-مثل اینکه چطور میشه برنامه ای نوشت که بصورت اتوماتیک به سایتی لاگین کنه مثلا وبلاگ وبسایت خودم و یوزرنیم و پسورد رو وارد کنه و مطلبی رو که از یه سایت دیگه بصورت اتوماتیک گرفته رو ثبت کنه.
-یا مثلا یک فایل رو روزانه از لینکی خاص در وبسایت آپلود کنه.
-...
من نیاز ضروری به مثال دوم دارم اما دوست دارم با همچین چیزایی بیشتر آشنا شم.
با تشکر.

irmetal

Member
البته منظور من این بود که بدون فراخوانی صفحه ی وب همچین کارایی انجام داد.

EMIRATES

Active Member
با سلام

همچین چیزی میشه ولی یک چیزیش مشکل داره - همونطور که میدونید کد های php تا توسط کاربر فراخوانی نشن کاری انجام نمیدن و بی استفاده هستن این قانون برای همه ی چیز های جهان یکسان هست مثل اینکه توی ویندوز تا یک سایت برای بار اول اجرا نشه تنظیمات مربوطه اعمال نمیشه.

مشکل دیگه هم که هست اینه که نمیشه در یک سایت دیگه با یک صفحه php نوشته شده به کار هایی پرداخت و فقط میشه با یک دستور یک کار رو در سایت مذبور انجام داد. مثلا با متود get یا post.

بیشتر روبات ها رو توی ویندوز مینویسن چون تو ویندوز امکانات بیشتری هست ولی توی php چون فایلها روی سرور هستند نمیشه با یک دستور - چندین کار در جای دیگه انجام داد.

با تشکر.

abc#def

Member
برای نوشتن هر رباتی اول باید اون سایتی رو که می خوای رباتت روش کار کنرو حسابی بررسی فنی کنی، بعضی از سایتها اصلا نمی زارن کاری کنی، اما بعدش می تونی از کتابخونه curl استفاده کنی، از کارای پیش پا افتاده شروع کن حتما موفق میشی

irmetal

Member
بله مشکل اینجاست که فقط با فراخوانی صفحه میشه صفحه رو اجرا کرد اما ممکنه راهایی هم برای اجرای کد php از طریق یک سرور خارجی و با سرور اصلی باشه!البته اگر سرور یه جورایی اجازه ی نصب برنامه رو می داد حتی به مبلغ بالایی هم خوب می شد!لطفا در مورد کتابخانه ی curl توضیح مختصری بدین.با تشکر.

abc#def

Member
کتابخانه ی CURL که در سوئد توسعه یافته به شما اجازه میده که یک مرورگر وب را شبیه سازی کنین. اینجوری مثلا میتونید با برنامه نویسی login کنید و تو یه انجمن پست بزارید. البته کد نویسیش کار هر کسی نیست ولی خوب خیلی جالبه، اطلاعات بیشتر رو از گوگل بپرسید

abc#def

Member
البته میشه راههایی رو برای اجرای کد های php پیدا کرد، زیاد سخت نیست کافیه یک اینترنت پر سرعت داشته باشی و یه localserver اونموقع میتونی با cmd فایل های php رو run کنی و هیچ مشکلی پیش نیاد واست، مثلا من خودم یک script رو یک هفته تمام رو server خودم داشتم run می کردم بدون اینکه مشکلی پیش بیاد

yakoza

Well-Known Member
همونطور که میدونید کد های php تا توسط کاربر فراخوانی نشن کاری انجام نمیدن و بی استفاده هستن این قانون برای همه ی چیز های جهان یکسان هست

cron job

جدیدترین ارسال ها

بالا