.:ایجاد چت روم در مجید آنلاین:.

P.A.Y.T.O.N

Active Member
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل و سنبل...
حوزه فعالیت من بیشتر تو انجمن فتوشاپ و صفحه آرایی هست ولی یه چیزی که تو بقیه انجمن ها مخصوصا فتوشاپ نظر منو جلب کرده اینه که وقتی یه بنده خدایی سوال میپرسه یا چندتا نمونه کار میزاره بعد از چند تا جواب که قضیه حل شد بقیه بچه ها نمیزارن تاپیک ترو تمیز بمونه و به چیزای بیخود و باخود اون تاپیک گیر میدن و بقیم میان اون تاپیک 2 صفحه ای رو به صفحات 6-7 و الی آخر می کشن....
من به شخصه خودم از این نمونه زیاد دیدم معمولا آخرشم که دعوا میشه یکی میاد و تاپیک و قفل میکنه و حرف خیلیا شهید میشه بعدشم 4 تاشون قهر می کننو کوله بار میبندنو از این صحبت ها
حالا پیشنهاد من اینه به صورت آزمایشیم که شده تو هر انجمن سیستم گفت و گوی هم زمان بزاریم البته اگه بشه
تا همه راحت حرفشون رو بزنن و دیگه کار به اینجا کشیده نشه
بلاخره چت ها پاک میشه ولی پست بچه ها تا ابد میمونه
اینجوری یه تازه وارد که میاد بهش بر نمی خوره وقتی 4 نفر و میبینه نشستن دارن واسه خودشون اختلات می کنن
میدونم زحمت زیادی داره ولی می خواستم ببینم اصلا میشه یا نه؟؟؟؟
تنکس

arashonline

Well-Known Member
دوست من پيشنهاد خوبيه ولي در هر انجمن كه نميشه وقتي پست ميزني خب با تاخير بالاخره ديده ميشه و جواب هم داده ميشه ولي در كل سايت يه چت باشه جالبه كه مشكلاتي سر راه هست !!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
البته جواب این سوال شما رو بهتر بود مدیران ارشد میدادن ولی من نظر خودم رو میگم.

ببین به این کار میگن پاک کردن صورت مسئله!! یعنی ما به جای اینکه بیایم این فرهنگ رو جا بندازیم که بابا جون اینجا فقط و فقط یه سایت با موضوعاتی مثل وب و گرافیک و برنامه نویسی و کلا کامپیوتره و فقط و فقط باید درباره مسائل مربوط به همون انجمن توشون بحث کرد میایم میگیم خوب یه چت روم درست کنیم تا هر کی میخواد بره اونجا این حرفا رو بزنه! اصلا به نظر من ما اگر تعریف و دیدمون رو نسبت به این سایت عوض کنیم همه چیز درست میشه.

خیلی از بچه ها اعتراض داشتن که اینجا محیط دموکراسی وجود نداره!!! و هر کسی نمیتونه بیاد و حرف دلش رو بزنه!!! من همین جا اعلام میکنم تو انجمن گرافیک هر کسی با مسئولیت من میتونه بیاد و هر حرفی در حیطه بحثهای گرافیکی داره بگه و هیچ مشکلی هم پیش نیاد. ولی اینکه بیایم طرح یکی رو متهم کنیم که مثلا از فلان حزب یا گروه داری پیروی میکنی خوب این یعنی چی؟ اصلا کدوم یکی از ما ها درباره سیاست به اندازه کافی اطلاعات داریم که بخوایم همه موضوعات رو از اون دید ببینیم. جالب اینجاست که منم وقتی تذکر دادم که این بحثها رو تموم کنید منم متهم به وطن فروشی (!!!) شدم و گفتن تو اصلا آریایی نیستی!!!

به نظر من اینجور افرادی که شما گفتی وقتی هنوز اونقدر به این بلوغ فکری نرسیدن که بابا اینجا یه فروم با موضوعات کاملا تخصصیه کامپیوتره و باید بحثهاش هم تو همین زمینه فقط باشه همون بهتر که برن و وقتی به سنی رسیدن که این چیزا رو درک کردن برگردن !!! ببخشید که اینقدر رک گفتم.

بعد هم اینکه اینقدر نشینیم بگیم چرا قبلنا سایت خیلی بهتر و پرباتر بود و الان اینطوری شده؟! خوب جوابش کاملا برای من یکی روشن شد. اون موقع کی بچه هایی مثل شهرام و سایان و توفان و مصطفی و آبتین و ... میشستن بگن فلان گروه اینطوریه و بهمان حزب اینکارو کرده؟! همه دنبال این بودن که بهترین و به روز ترین اطلاعات رو در زمینه فعالیتشون گیر بیارن و در اختیار بقیه هم بذارن.

همین ...

majid2x

Active Member
من مخالفم !
دليلش هم بي جنبه بازي بعضي از كاربرانه ! ( ببين كي گفتم )
اين قسمت از پستم رو حذف كردم چون مي دونم اگه حذفش نكنم حذفش مي كنند .

موفق باشيد ...

arashonline

Well-Known Member
بعد هم اینکه اینقدر نشینیم بگیم چرا قبلنا سایت خیلی بهتر و پرباتر بود و الان اینطوری شده؟! خوب جوابش کاملا برای من یکی روشن شد. اون موقع کی بچه هایی مثل شهرام و سایان و توفان و مصطفی و آبتین و ... میشستن بگن فلان گروه اینطوریه و بهمان حزب اینکارو کرده؟! همه دنبال این بودن که بهترین و به روز ترین اطلاعات رو در زمینه فعالیتشون گیر بیارن و در اختیار بقیه هم بذارن.

خب چرا الان اينطوري نيست واقعا تا اون موقع هاي كه ما مي اوديم درسته اين كاربرا تركونده بودن ولي هر كدوم رفتن سر خونه زندگيشون و يا واسه خودشون .......

majid2x

Active Member
arashonline
خودت حوصله نداري بشني 2 تا مقاله آماده كني اونقت انتظار داري اونا بشينن بتركونن!
مطمئن باش اگه كاربرايي مثل منو تو يه زحمت به خودشون بدن و 1 ساعت بشينن راحت مي تونن پ مفاله بنويسن !
سايت رو كه نبايد فقط شهرام و سایان و توفان و مصطفی و آبتین و صادق و بچرخونن !

arashonline

Well-Known Member
مجيد جان من اينو گفتم خداييش من اينو گفتم كه اينا بيان بتركونند !
خب من تنبل كه فكر نكنم اينكه سارا خانم ميگه اطلاعات به روز خب بايد يكي بزاره ما استفاده كنيم ديگه !

جدیدترین ارسال ها

بالا