ایجاد نور مصنوعی

fallen

Well-Known Member
جسارتا و با اجازه از آقا محسن به خاطر کار بسیار زیباشون:rose:، یه سوالی مدتیه که ذهن من تازه کار رو گرفته و اون هم نوریه که از روی سقف کاذب میخوره به دیوار. اکثرا اینو تو کار دوستانی که از V-RAY استفاده می کنند دیدم. من از mr استفاده میکنم و تا الان نتونستم راهی واسش پیدا کنم. دوستان ممکنه منو راهنمایی کنید که این نور چجوری درست میشه؟:oops:

پیوست ها

• light.jpg
    light.jpg
    22.2 کیلوبایت · بازدیدها: 27

HòóK

Member
فکر کنم تو V-Ray بهش ميگن Highlight ولي تو Mental Ray نمي دونم؛ آلبته اگه اشتباه مي کنم لطفا اساتيد تصحيح کنن! :D

ali_tavanaie

Well-Known Member
از نور های فوتومتریک freelight رو انتخاب کن ، بعد برو نوع خروجی رو از poin به line تغییر بده ، طول خط رو به اندازه ای که میخوای انتخاب کن ، بعد تنظیم کن وسط دو تا جسمی که میخوای وسطشون نور داشته باشی ريال به صورتی که قابل رویت نباشه اصل نور ، مقدار نور رو هر مقدار میخوای بزار تا به چیزی که میخوای برسی
یک راه دیگه هم داره ، میتونی مثل راهنمایی هایی که در مورد vray دادند دوستان یک جسم بسازی بهش متریال arch&design نسبت بدی بعد توی قسمت illumination بهش نور بدی و تیک illuminate the scene رو هم تیک بزنی.

آخرین ویرایش:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
دوست من اون نورو با ابزار زيادي ميشه ايجاد كرد
ولي بايد نوري باشه كه از لحاظ روشنايي برد كمي داره و بيشتر نورش تو همون چند وجب اول از بين بره، برا همين اينجوري به نظر مياد
تو vray ميشه از vraylight استفاده كرد ولي استفاده از يه box و دادن يه متريال vraylightmtl بهتر و به صرفه تره، البته بايد شدت نور اين متريالو بالا برد
تو منتال ري هم قطعا چنين كاري قابل انجامه، ولي خوب روش ديگه اي داره كه من دقيق نميدونم

جدیدترین ارسال ها

بالا