ایجاد منوهای HTML با برنامه sothink menu builder

agha sina

New Member
سلام ...
من با برنامه sothink menu builder تونستم منوهای جالبی برای سایتهایی که سفارش طراحی شون رو گرفتم طراحی کنم ... (بدون دونستن حتی 1 خط جاوا یا هر گونه کدنویسی ...)
فقط مشکل کار اینجاست که وقتی کدهای کامپایل شده رو بین <body> های پنجره HTML کپی میکنم ... قسمتهایی که فارسی هستند ، فونتشون بهم میخوره و در کل اگه از فونت های فارسی تو طراحی منو استفاده کنم ، نتیجه لازم رو نمیتونم کسب کنم ...

اوستا کارها کمکم کنن لطفا :)

homayoonb753

New Member
سلام, شما registeration key برنامهsothink dhtml 6.5 رو دارین ؟ چون فقط 3 نا لینک تو این برنامه کار میکنه. اگه ممکنه منو راهنمائی بفرمائید.

من خيلي وقته نميام آن لاين نميشم الان اومدم اينجا يه سري بزنم اين تاپيكو ديدم حيفم اومد جواب ندم راستش اگه تاپيكاي قبلي رو ديده باشين خودم طرفدار Sothink بودم ولي الان ديگه نه ، اگه كداي خيلي زيادشو مثلا src="clientscript/vbulletin_menu.js">
فرا خواني كنيم قابل تحمله ولي واي به حال زماني كه تو هر پيج اون همه كد باشه هم با استاندارد خداحافظي كنين هم با زود لود شدن صفحات:)))))
يه سري منوي ساده تر از Sothink هست كه با Css ساخته ميشن كه واقعا بهترن الان لينكش يادم نيست
ولي
Google/Css Menu Builder

qwertyuiop71944

New Member
javab

از سوتینک رجیستر شده استفاده کن
در ضمن default font تو تنظیمات رو utf-8 بذار
اگه کسی می دونه چهجوری میشه جای اسکریپت رو تو صفحه عوض کرد بگه

homayoonb753

New Member
سلام . من از sothink dhtm برای منوسازی استفاده کردم و به ناچار مجبور به استفاده از فونتهای مریم شدم. اما مشکلی که دارم اینه که هرکسی میخواد این سایتو ببینه باید رو کامپیوترش این فونت رو داشته باشه والا نمیتونه ببینه . و من نمیدونم چطور باید این مشکل رو بر طرف کنم. لطفا راهنمایی کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا