ایجاد منوهای بالای سایت به صورت کشویی !

سلام دوستان
من چند وقتیه که می خوام منوهایی را بالای سایتم مثل بانک کشاورزی http://www.agri-bank.com/ ایجاد کنم اما اگه بشه یکم قشنگ تر مثلا اگه بشه یه خورده تصویر زمینه منوها محو تر ظاهر بشه ، خلاصه خوشکا تر باشه... می خواستم از شما دوستان کمک بگیرم ، باید برای ایجاد این منوها چه کدهایی داشته باشم لازم به توضیحه که سایتم با اچ تی ام ال درست شده.

ممنون میشم کمکم کنید چون خیلی وقته پیگیرشم اما...

با تشکر

سلام به شما دوستان

من با توجه به راهنمایی هاییکه در تاپیک ها شده بود نرم افزار DHTMLMenu را نصب و شروع به... که در این میان با مشکلی برخورد کردم: 1- خروجی گرفتن دقیق و صحیح در نرم افزار چه طور انجام میشه ؟ چون هر وقت publidh را میزنم روی اچ تی ام الی که میدم ذخیره نمیکنه و فقط کدهای جاوا در کنارش ذخیره میشن .. 2- مشکل در فارسی کردن ، من با برنامه هایی مثل مریم و... اجرا کردم اما متاسفانه در آخر علامت سوال نمایش داده میشه !

لطفا منو راهنمایی کنید.

با تشکر

آخرین ویرایش:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
در انجمن به طور کامل در این مورد توضیح داده شده است.
لطفا جستجو فرمایید.

تشکر ، من به تاپیک ها سر زدم و مشکلاتم تا حدودی حل شده ، اما متاسفانه هنوز راهی برای مشکل بعدیم پیدا نکردم: من مثل سایت کشاورزی که لینک را هم در تاپیک بالا دادم ، نمیخوام کاربر وقتی صفحه html را روی کامپیوتر ذخیره کرد منوی بالایی که ساخته شده را ذخیره کنه البته بقیه صفحه ذخیره میشه اما غیر از منو... من هم میخوام مثله بانک کشاورزی یا... بشه. . من تاپیک ها را دیدم اما در این مورد چیزی پیدا نکردم اگه شما در تاپیکی دیدید که مطرح شده لطفا من لینکشو بدید و در غیر این صورت لطفا کمکم کنید تا منوهای بالا روی کامپیوتر ذخیره نشه...

من منتظر جواب شما دوستان هستم.

جدیدترین ارسال ها

بالا