ایجاد لایسنس و محافظت از کدتون! ( دانلود کنید )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

NabiKAZ

Well-Known Member
مشکل اینجاست که در هیچ زمینه ای بهترین وجود نداره!!!
دقیقاً در هر چیزی یک بهترین وجود دارد !
حتی بین بدترین چیزهایی که ممکن است به ذهن برسد، یک بهترین وجود دارد!
اما این بهترین مطلق نیست. یعنی بهترین من، با بهترین شما، فرق میکند.
اون دوستمون هم بهترین خودش رو گفت !

اگه كسی ميتونه Zend رو برای من تهيه كنه ممنون ميشن. لطفا قيمت بديد.
oxygenws عزیز شما هم اگه موردی در اين زمينه سراغ دارید كه مورد تاييد شماست لطفا معرفی كنيد.
سپاسگزارم.

Mohammadreza

Well-Known Member
يعني نوشتنش انقدر سخته ؟!
كه حتي برنامه نويس هاي بزرگ هم به زند و .. پناه ميارن ؟!

Mohammadreza

Well-Known Member
خوب اين يعني چي ؟
من مي گم هر كي كه يه برنامه بنويسه كه ارزشه زند شدن رو داره حتما مي تونه يه ليسانس واسه خودش بنويسه ...

jhoseini

Member
کسي کرکشو سراغ داره؟
اگه داشته باشه هم اينجا جاش نيست
2mo5pow.gif

در مورد کد کردن، خوبي (يا بدي) پي اچ پي به قابل ويرايش بودنشه
و اکثر کسايي که سفارش برنامه ميدن، ترجيه ميدن کدباز باشه تا مثلاً رو کار تسلط داشته باشن و ...
فکر ميکنيم به جاي اينکه فايل هامون رو با اين کلک ها باينري کنيم، بهتره طوري برنامه نويسي کنيم که هم کد باز در اختيار مشتري قرار بديم، و هم بتونيم کنترلش کنيم که رو کدوم دامين بالا بياد و رو کدوم بالا نياد (لايسنس)

روش اينکد کردن فايل اسکي واقعاً روش کار راه اندازیه و حتی خیلی امنیت برنامه رو بالا میبره چون باگ های برنامه پوشیده میمونه حتی اگه فایل ها دردسترس باشه(خودم هم از zend زیاد استفاده میکنم)
و برای کسایی که یه پروژه ساده دارن کافیه چون دیکد کردن فایل های اون پروژه برای دیکدرش بصرفه نیست

اما برای پروژه های بزرگتر قضیه فرق میکنه(حتی zend.4.strong هم decode میشه، بهم ثابت کردن!!)
چون حتی اگه 1% احتمال لو رفتن امنیت لایسنس دهی باشه، نمیشه روش حساب کرد == همیشه استرس !
بنظر من اینکر ها کمک خوبی هستن، اما نباید به همین کفایت کرد
باید روی استراتژی برنامه نویسی کار کرد

آخرین ویرایش:
يعني نوشتنش انقدر سخته ؟!
كه حتي برنامه نويس هاي بزرگ هم به زند و .. پناه ميارن ؟!

بله سخته! حتی اگه سخت هم نباشه وقت گيره. زندگی اجتماعی همينه ديگه يه عده كاری رو انجام ميدن كه در اون تخصص پيدا كردند تا عده ای ديگه بتونند توجهشون رو متوجه تخصص خودشون بكنن!!

خوب اين يعني چي ؟
من مي گم هر كي كه يه برنامه بنويسه كه ارزشه زند شدن رو داره حتما مي تونه يه ليسانس واسه خودش بنويسه ...

شما كه "كمك همكار انجمن مامبو" هستيد چرا اين حرف رو ميزنيد!!!

آخرین ویرایش:
چه zend و چه ioncube هر دو decode میشن

بله اما چكار ميشه كرد؟؟ خب بهر حال ديتا سنتر رو هم ميشه منفجر كرد!! فقط مساله اينه كه كدوم روش امنيتی مطمئن تره وگرنه سر اين موضوع كه هيچكدوم از روشهای فعلی امنيت مطلق رو تضمين نميكنند اتفاق نظر وجود داره.

irdavidnet

Banned
اگه میشه ، بگید چطوری اسکریپتی که با Zend کد شده رو چطوری بر گردونیم ؟
راستی من کرک زند رو دارم . یه پی ام تو یاهو به من بدید . همین .

اگه مخاطبتون من هستم بايد بگم من خودآموز دكدش رو ندارم! :wink: اينجا (همونطور كه در پست قبلی هم اشاره كردم) بحث از احتمال decode شدن است يعنی بصورت تئوريك شدنيه اما شايد در عمل تجهيزات و يا عمر ما كفاف نده كه نتيجه اش رو ببينيم! فكر نمی كنم چنين چيزی رو به اين راحتی ها گير بياريد (اگه وجود داشته باشه) . Zend در اين زمينه امتحانش رو پس داده. بحث ها در اينجا كمی آرمانگرايانه هستند وگرنه در عمل شايد همين Zend و حتی كمتر از اون هم امنيت سايت های ما رو تامين بكنه.

شما خيلی لطف داريد اما ترجيح ميدم از كرك استفاده نكنم. (برای تنوع :wink: :lol: :lol: )

راستی ببخشيد در مورد امضاتون همين الان هم يه شركت با 7000 تومن (و در صورتيكه دامنه داشته باشيد رايگان) 5 مگ فضا با مخلفات! ميده. اون 7000 تونم هم برای ثبت دامنه است (بجای subdomain كه شما قراره بدید). اين رو فقط به اين خاطر گفتم كه تو فضای رقابتی كم نياريد (به نفع ما :wink: :lol: )

arash98_com

New Member
سلام
این خوبه اما برنامه بهتر از این اگه سراغ داشتین حتما معرفی کنین ممنونتون میشیم

irdavidnet

Banned
دوست عزیز من خودم با دوست برنامه نویسم دارم Zend Encoder رو بر عکس می کنیم ، یعنی به جای ENCODE کردن ، DECODE کنه !
یه سایت هم پیدا کردم ... که می تونه همه چیزو به هم دیگه تبدیل کنه ...
ضمناً من دوست عزیز هیچ چیز ناشدنی نیست !

RainDigital

Member
دوست عزیز من خودم با دوست برنامه نویسم دارم Zend Encoder رو بر عکس می کنیم ، یعنی به جای ENCODE کردن ، DECODE کنه !
یه سایت هم پیدا کردم ... که می تونه همه چیزو به هم دیگه تبدیل کنه ...
ضمناً من دوست عزیز هیچ چیز ناشدنی نیست !
هیچ چیز ناشدنی نیست درسته.

آدرس اون سایت رو میتونی بهم بدی؟

شما و دوستت سورس زند رو دارین که بر عکسش کنین؟

:cool: تلفنی چیزی بزارین باهاتون تماس بگیرند - zend رو میگما - بیچاره ها , توی کد خودشون موندن - به شما شاید نیاز بشه! :wink:

jhoseini

Member
با یه جستجوی ساده میتونید سایت هایی رو پیدا کنید که ادعای dezend کردن رو میکنند، و شاید بینشون کسی پیدا بشه که براتون انجامش بده
اما
1) یه کپی شو خودش ور میداره
2) به ازای هر فایل که decode میکنه n$ میگیره
3) ممکنه کلاهبردار از آب در بیاد، پولو بالا بکشه
4) بعضی از این dezender ها کد های واسط خودشون رو توی کد مثلاً decode شده شما میچپونن و از cpu هاست شما استفاده میکنن، تا جایی که سرور جواب کنه
5) همیشه باید استرس داون شدن سایتتون توسط برنامه نویس اصلی رو تحمل کنید (بسته به نوع برنامه)
6) ...
....
n) این کارا آینده نداره !
2mo5pow.gif

آخرین ویرایش:

irdavidnet

Banned
هیچ چیز ناشدنی نیست درسته.

آدرس اون سایت رو میتونی بهم بدی؟

شما و دوستت سورس زند رو دارین که بر عکسش کنین؟

عزیز دوست من حرفه ای تر از این حرفاست
ضمناً ما با برنامه ای سورس هر برنامه ای رو بیرون می کشیم
و آدرس اون سایت پیشم می مونه و ضمناً عزیزم من شما رو سرورتونم می تونید ، خودتون DECODE کنید .

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا