ایجاد فرم به تعداد دلخواه

Goroop.ir

Member
( من یک تاپیک ساختم ولی نمیدونم چرا این تاپیک رفت داخل اسکریپت های اماده . و همین جا از سیاوش جان میخام که اون تاپیک رو پاک کنه و مشخصات کاربری منو فعال کنه . منظور از مشخصات مثل ارسال پیام خصوصی و امضا و اواتار و.. :neutral:)

سلام
( توی گوگل گشتم هیچی پیدا نکردم فقط چند تا تاپیک پیدا شد که انها هم مشکل منو داشتن )
بریم سر اصل مطلب :
برای اینکه کامل متوجه سوال من بشید . اون را با یک مثال و عکسهایی از اون می گم . از دوستانی که می توانن راهنمایی کنن . خواهشمند برای اینکه هم من و هم سایر دوستان بهتر متوجه بشیم بر اساس همین مثال جواب بدهند .

خوب فرضا ما می خواهیم تعدادی از اطلاعات دانشجویان را به بانک اطلاعانی اضافه کنیم . مثلا : نام – نام خانوادگی و شماره دانشجویی .
خب راحت میشه با درست کردن یک فرم به شکل زیر:

php01.gif

و با این کدها آن را به بانک اضافه کرد .

PHP:
<? php 
$name = $_POST['T1']; 
$family = $_POST['T2']; 
$id=$_POST['T3']; 
//******* اتصال به بانک **********// 
$con=mysql_connect("localhost","fasahoo","123456"); 
mysql_select_db("university",$con(; 
// ******* افزودن اطلاعات به جدول بانک اطلاعاتی  *****// 
mysql_query("insert into user (name,family,id) values ('$name','$family','$id')",$con); 
echo " Your Data Add Database "; 
mysql_close($con); 
?>

خب . اما سوال اینجا هست که اگر ما بخواهیم همزمان فرضا بتوانیم 10 تا 10 یا 5 تا 5 تا اطلاعات دانشجویان را وارد کنیم نه یکی یکی – چون اینجور خیلی وقت گیر هست . چه کار باید بکنیم
مثلا در صفحه اول از ما تعداد دانشجویانی که می خواهیم اطلاعات وارد کنیم را بگیرید (مثل شکل زیر )

php03.jpg

بعد به تعداد شماره ای که وارد کردیم . فرمهای دریافت اطلاعات باز بشه ( مثلا 3 را وارد کردیم و سه فرم باز بشه مانند شکل زیر )

php02.jpg

و وقتی هر سه فرم را پر کردیم . وقتی بر روی ذخیره زدیم – اطلاعات بره در بانک اطلاعاتی افزوده بشه .

خب لطفا دوستانی که می توانند چکونه میشه این کارها را کرد . لطفا با توجه به مثالی که زده شده با استفاده از نام بانک – نام جدول و فیلدهای که در این مثال گفته شده کد های این قسمت را با کمی توضیح قرار بده . ممنون میشم .

Goroop.ir

Member
ایا باید از حلقه استفاده کنیم ؟

PHP:
for($i = 0 ; $i<10 ;$i++)

راستی اگر بتونید با ajax بنویسید یک دنیا ممنون میشم :):sad:

hidensoft

Member
من دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم .. سورس می خواید یا راهنمایی ؟

Goroop.ir

Member
دوست عزیز من میخام کاری کنم که بتوانم به تعداد دلخواه فرم ایجاد کنم اگر متن بالا رو کامل بخونید متوجه خواهید شد .. من هم راهنمایی میخام و هم سورس .. اگر هم نتونستید راهنمایی بزارید همون سورس رو بزاید .

hidensoft

Member
اعلان وقتشو ندارم وگر نه برات انجام می دادم ..
بهتره از آی جکس استفاده کنی

در ضمن اگه بتونی بصورت فایل متنی اطلاعات رو بگیری میشه گفت کارت سبک تر میشه !

peyman1987

Member
شما تقريبا يه همچين چيزي ميخواي. خيلي ابتدايي نوشتم بايد خودت طبق نيازت تغييرش بدي. در ضمن مسايل امنيتيش رو هم چک کن تا با مشکل برنخوري. متغير intFormNumber تعداد فرمها رو نشون ميده که ميتوني از يه جاي ديگه بگيريش.
PHP:
<?PHP
	$intFormNumber = 10;
?>
	<form action="" method="post">
		<?PHP
			for($intCounter=1;$intCounter<=$intFormNumber;$intCounter++)
			{
				?>
					<INPUT Type="Text" Name="txtName<?PHP PRINT($intCounter); ?>">
					<INPUT Type="Text" Name="txtFamily<?PHP PRINT($intCounter); ?>">
					<INPUT Type="Text" Name="txtID<?PHP PRINT($intCounter); ?>">
					<HR>
				<?PHP
			}
		?>
		<INPUT Type="Submit" Name="cmdSave" Value="Save">
	</form>
<?PHP
	IF($_POST['cmdSave']=="Save")
	{
		$strQuery = "insert into user (name,family,id) values ";
		for($intCounter=1;$intCounter<=$intFormNumber;$intCounter++)
		{
			$strName = $_POST['txtName'];
			$strFamily = $_POST['txtFamily'];
			$strID = $_POST['txtID'];
			$strQuery .= "('$strName','$strFamily','$strID'),";
		}
		$strQuery = SUBSTR($strQuery,0,STRLEN($strQuery)-1);
		MYSQL_QUERY($strQuery);
	}
?>

Goroop.ir

Member
کد رو تغییر دادم و یک فایل درست کردم به نام add و و یک فیلد داره که تعداد رو پست میکنه form.php و میگره و تعداد رو نمایش میده .

خوب حالا اگر بخام از اجاکس استفاده کنم باید چکار کنم ؟

siavashmusic

Active Member
شما میتونی پاسخ این سوال رو از همونجایی که برداشتی بگیری اونحا پاسخش هست !!!

Goroop.ir

Member
من تا حالا اجکس کار نکردم . ولی خیلی دوست دارم یادش بگیرم . سیستم های ساده ی اجاکس رو میشه از کجا دانلود کرد ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا