ایجاد فرم ارسال پیام و نمایش پیام پس از تایید در وبلاگ

karbar3

Member
سلام
آیا می تونم در وبلاگم فرمی درست کنم که پیامها رو دریافت کنه ولی پس از تایید من نمایش بده.
با تشکر

karbar3

Member
1 سوال دیگه هم داشتم این کدهای جاا برای ارسال ایمیا صفحه outlooko میاره که خیلیها از طریق یاهو میل می زنن یا Outlook ندارن چه طور میشه ایمیل از طریق یاهو فرستاده شه یعنی صفحه بیاد که طرف پیغام و شماره میلش بنویس بعد سند کن و به میل یاهوی من ارسال بشه صفحه اوتلوک نباشه.

karbar3

Member
اگه کسی هست که اطلا عات داره من راهنمایی کنه خیلی ممنون می شم.

YTERROR

Active Member
شما می تونید با نصب یک فرم ایمیل بروی هاستهای فری مثل پرشن گیگ که پی اچ پی رو ساپرت می کنند و لینک کردن در وبلاگتون از این امکانن فرم استفاده کنید

در مورد ارسال ایمیل هم اون بصورت پیش فرض از طریق خود ویندوز باز میشه که وقتی فرم رو بروی هاست نصب کنید اون مشکلتون هم با داشتن یک فرم ارتباط حل میشه

این فرم ارتباط سایتهای مثل وبگذر و .... که خدمات فری میدن بصورت فری به شما خواهند داد

موفق و پیروز باشید

maysam.m

Well-Known Member
با سلام
دوست عزیز کافیه در سایت www.justpersian.net عضو بشی. سپس در قسمت پنل مدیریت میتونی سرویس ارسال ایمیل درست کنی با دادن ایمیلت به همین راحتی. با دادن ایمیل کدهایی ساخته میشه که با قرار دادن آنها هرکس در وبلاگ شما با نوشتن نام-ایمیل-پیامش به شما ایمیل ارسال خواهد شد به همین راحتی
در ضمن اگه حال عضو شدن نداری ایمیلتو بگو خودم برات درست کنم

karbar3

Member
با سلام مجدد
من چه طوری می تونم زمینه بلاگم تغییر بدم.
من کدشو دارم ولی پس زمینه عوض می شه می خوام نوشته ام روی عکس زمینه نمایش داده شود.عکس زمینه محو شده باشد.

karbar3

Member
با سلام
دوست عزیز کافیه در سایت www.justpersian.net عضو بشی. سپس در قسمت پنل مدیریت میتونی سرویس ارسال ایمیل درست کنی با دادن ایمیلت به همین راحتی. با دادن ایمیل کدهایی ساخته میشه که با قرار دادن آنها هرکس در وبلاگ شما با نوشتن نام-ایمیل-پیامش به شما ایمیل ارسال خواهد شد به همین راحتی
در ضمن اگه حال عضو شدن نداری ایمیلتو بگو خودم برات درست کنم

ممنون عضو شدم.

جدیدترین ارسال ها

بالا