ایجاد طیف رنگ بصورت خاص

Reza_F2

New Member
سلام ؛
دوستان پرسابقه در مجیدآنلاین ما رو به این تاپیک هدایت کردن ، بنابراین سوال رو اینجا مطرح می کنم.

از دوستانی که با طراحی وب آشنایی دارن ، سوالی در رابطه با طیف رنگ و نوع استفاده از اون دارم.

طیف های رنگ که در طراحی قالب کاربرد دارن و زمانی که به عنوان پس زمینه استفاده می شن ، قسمت های روشن به تیره ، معمولا یا از بالا به پایین روشن تر می شن و یا از پایین به بالا.

حالا اگر قصد داشته باشیم که در طیف موردنظرمون قسمت های تیره تر در بالا و پایین قرار بگیرن و قسمت روشن تر در وسط قرار بگیره ، آیا این کار امکان پذیر هست ؟؟

اگر قصد داشته باشیم که این طیف رو برای زمینه بلوک ها در نظر بگیریم ، باز هم امکان پذیر هست ؟؟

طراحی که کار طراحی رو بهش سپردم عنوان می کنه که این کار امکان پذیر نیست و طیف بصورت Image Background یا باید از بالا به پایین باشه یا از پایین به بالا.
اما من طیف بصورتی می خوام که در وسط روشن تر باشه و در بالا و پایین تیره تر.

آیا امکان استفاده از چنین طیفی بصورت عمودی در زمینه بلوک ها وجود داره ؟؟

ممنون می شم از پاسخ شما دوستان.

Reza_F2

New Member
دوستان خواهشا پاسخ بدید چون این موضوع خیلی حیاتیه.
یادم هست در مجیدآنلاین طراحان زیادی حضور داشتن و فکر کنم به همچین سوال ساده ای بتونن پاسخ بدن.

Webber

Well-Known Member
سلام
اگر درست منظورتون رو متوجه شده باشم،شايد با css3 بشه اين كار رو كرد.البته تست نكردم ولي فكر كنم كد زير اين كار رو بكنه:
کد:
background-image: url(top.png), url(center.png), url(bottom.png);
background-position: top 50%, 50% 50%, 100% 100%;

البته با css 2 هم ميشه اين كار رو كرد به اين صورت كه به جاي 1 بلاك،3 بلاك هم اندازه خواهيد داشت و براي يكي پس زمينه ي تاريك بالا،براي يكي پس زمينه ي روشن وسط و براي آخري هم تاريك براي پايين قرار بديد ولي چون css3 امكان دادن چند پس زمينه همزمان به يك عنصر رو به ما ميده،اگر براي مسئله ي سازگاري با مرورگرها مشكلي پيش نياد،بهترين گزينه است.

البته اين ها حدسيات بنده هست و نرسيدم تست كنم

اطلاعات بيشتر

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا