ایجاد طرحهای زیبا

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ببين كلا اين روشي كه گفته شده بود يه روش اصولي نيست! يعني روشي كه همه جا انجام بشه و عمومي باشه. بعضي از براشها رو كه جزئيات كمي دارن رو ميشه با اين روش بزرگتر كرد ولي براشهايي كه جزئيات زيادي دارن رو خيلي سخت ميشه با اين روش بزرگ كرد. مگر اينكه دقت طراح تو انتخاب و دورگيري بالا باشه و بتونه راحت اينكارو انجام بده.

2 تا لينكي كه بالا بهت دادم به كارت نيومد؟ چون اونا Eps هستن و اصولا براي طراحيهاي بزرگ خيلي مناسبترن.

hyazdi

Active Member
چرا خیلی به دردم خوردن و کلی ممنون اما گفتم شاید تکنیکی داشته باشه که من بلد نیستم . آخه من چون کرل رو هم کمی بلدم اصلا سراغ بخشهای برداری فتوشاپ نرفتم و بلدشون نیستم . گفتم شاید روش خاصی داشته باشه . خیلی خیلی ممنون

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
ببين كلا اين روشي كه گفته شده بود يه روش اصولي نيست! يعني روشي كه همه جا انجام بشه و عمومي باشه. بعضي از براشها رو كه جزئيات كمي دارن رو ميشه با اين روش بزرگتر كرد ولي براشهايي كه جزئيات زيادي دارن رو خيلي سخت ميشه با اين روش بزرگ كرد. مگر اينكه دقت طراح تو انتخاب و دورگيري بالا باشه و بتونه راحت اينكارو انجام بده.

2 تا لينكي كه بالا بهت دادم به كارت نيومد؟ چون اونا Eps هستن و اصولا براي طراحيهاي بزرگ خيلي مناسبترن.

سلام
متسفانه این مشکل در براش ها و طرحهایی که جزییات ریز دارن امکان پذیر نیست و بهتره دستی نقاط انتخاب شده رو اصلاح کنیم :)

بهتره طرح رو بزرگ بگیریم بعد شارپش کنید بعد لول رو طوری تنظیم کنید تا خطوط مشخص تر بشه بعد make work path استفاده بشه

بعد اصلاحیه

پیوست ها

• sc.jpg
    sc.jpg
    59.1 کیلوبایت · بازدیدها: 8
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا