ایجاد صفحه خوش آمدگویی پس پرسیدن نام کاربر

arabicedu

New Member
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت حرفه ای ها
می خواهم اول برنامه ام یک صفحه بدون منو {کوچکتر وبزرگتر و بستن} باز شود در ضمن صفحه نام کاربر سوال شود کاربر نامش را درج کند و "ثبت" را کلیک نماید در صفحه بعد با ذکر نامش به خوش آمد گفته شود و به او یادآور شود تا حالا n بار از این نرم افزار استفاده کرده است
:rose:

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم
ضمیمه زیر را بررسی کنید

متاسفانه در MMB هیچ دستوری برای تغییر ظاهر فرم و تنظیمات منو تعبیه نشده (البته در آینده هم نخواهد شد :wink:، چون پروژه MMB متوقف شده)

موفق باشید

پیوست ها

• Login+WelcomePage.zip
    1,004 بایت · بازدیدها: 67
آخرین ویرایش:

arabicedu

New Member
دوست عزیز بسیار ممنونم از پاسخ گویی شما
نمونه کار خوب شما را دیدم
اما
نمی خواهم او یوزر و پسورد وارد کند بلکه می خواهم نام خودش یا هر نامی را وارد کند و من به صورت تعاملی با نام خودش به او خوش آمد بگویم و سابقه بازدیدش را هم ذکر کنم
این کار در اتوپلی مدیا استدیو ams کار سختی نیست ولی فعلا کارم را در mmb انجام داده ام
اگر دوستان بزرگوار و خلاق اینجانب را یاری نمایند بسیار ممنون می شوم

sibil

Active Member
سلام .

اين مثال مشكلت رو حل مي كنه .

ابتدا نام كاربر رو تو صفحه اول ميگيره و تو يه متغير به نام EditBox$ ميريزه . و پس از اون ميتونيد اين متغير رو تو هر جا كه خواستيد استفاده كنيد .

براي مثال وقتي ورود رو ميزنيد < ميره صفحه 2 و با نام خود كاربر كه وارد كرده به اون خوشامد ميگه .

اصول كار همينه كه نام كاربر رو بايد بريزيد تو يه متغير .

يا علي ع ........

پیوست ها

• name.rar
    959 بایت · بازدیدها: 61

sibil

Active Member
راستي جناب silverCover بودند اگر اشتباه نكنم كه يه مثال كامل هم براي login كردن ساخته بودن كه يه جستجو كنيد پيداش مي كنيد .

در غير اينصورت براي ثبت پيشينه بازديد نرم افزار يك كاربر ميتونيد از رجيستري استفاده كنيد.

arabicedu

New Member
با سلام و عرض ادب
نتوانستم لینک فوق را باز کنم شاید مشکل دارد
لطفا بررسی نمایید

arabicedu

New Member
توی سرچ تم زیر دیدم
این تم از ansoft است برای ورود به برنامه
theme.rar
اما
این تم اگر بجای یوزر و پس از کاربر نام خودش را می خواست با نام خودش خوش آمد می گفت خوب بود

sibil

Active Member
فايل پيوستي بررسي شد و هيچ مشكلي ندارد .
با كليك روي آن دانلود مي شود و پس از استخراج از فايل rar ميتوانيد با mmb آن را باز كنيد .

arabicedu

New Member
sibil جان! متشکر از لطف تان
آره امروز دانلود کردم و با تغییراتی خواسته مرا برآورده می کند
یک دنیا ممنون از همه دوستانی که همت کردند تا مشکل اینجانی حل شود

جدیدترین ارسال ها

بالا