ایجاد سایت مپ با استفاده از جاوا اسکریپت

nama45te

Member
با سلام خدمت اساتید.

من روی یه قالبی کار میکنم و میخوام توش یه سایت مپ بذارم دقیقا شکل این :

http://themeforest.net/category

هرچی گشتم نتونستم اسکریپتش رو پیدا کنم.

ممنون میشم از دوستان اگه یه راهنمایی بکنن.

در ضمن سورسشم گشتم نتونستم پیدا کنم.

منتظر پاسخ!

علیرضا

farik

Well-Known Member
باسلام..
آخه تا جایی که من اطلاع دارم map رو با زبان های تحت سرور باید ساخت..باز هم دوستان اطلاع بیشتری دارن امیدوارم بتونن کمکتون کنن..
موفق باشید..

restles20

Active Member
سلام
برای ساخت یک یک سایت مپ باید از زبان های برنامه نویسی php و همین طور xml استفاده کنید که سینکس خاصی داره که می تونید آموزش خوبی در این رابطه را در سایت وبگو مشاهده کنید.
اینم اضافه کنم که اکثر سایت ها آدرس سایت مپ شون به شکل زیره
www.example.com/sitemap.xml
که این شیوه مناسب و حرفه ای نیست ... شما با استفاده از css و html و java script می تونید یک قالب سایت مپ با پسوند .html برای نمایش عمومی و یک سایت مپ با پسوند .xml برای موتور های جستجوگر ایجاد کنید که اکثر سایت های حرفه ای این شیوه رو بر گزیده ند

nama45te

Member
باسلام..
آخه تا جایی که من اطلاع دارم map رو با زبان های تحت سرور باید ساخت..باز هم دوستان اطلاع بیشتری دارن امیدوارم بتونن کمکتون کنن..
موفق باشید..

سلام
برای ساخت یک یک سایت مپ باید از زبان های برنامه نویسی php و همین طور xml استفاده کنید که سینکس خاصی داره که می تونید آموزش خوبی در این رابطه را در سایت وبگو مشاهده کنید.
اینم اضافه کنم که اکثر سایت ها آدرس سایت مپ شون به شکل زیره
www.example.com/sitemap.xml
که این شیوه مناسب و حرفه ای نیست ... شما با استفاده از css و html و java script می تونید یک قالب سایت مپ با پسوند .html برای نمایش عمومی و یک سایت مپ با پسوند .xml برای موتور های جستجوگر ایجاد کنید که اکثر سایت های حرفه ای این شیوه رو بر گزیده ند

نه دوستان من فقط میخوام یه صفحه استاتیک داشته باشم که با html ساخته شده ( به صورت دستی ) و توسط javascript اون کارایی رو داشته باشه همین.

در کل نمیخوام کاری به صورت اتوماتیک انجام بشه.

farik

Well-Known Member
باسلام..
آخه احرف شما یک طوریه...صفحع ای که کدهای js رو احرا کنه...صفحه html و امثالهم هست...ولی site map باید xml باشه..تا جایی که میدونم Doctype ها فرق میکنه کلا..
بازم در عین حال منتظر مینشینیم در اینجا ببینیم نظر باقی دوستان چیه..
موفق باشید..

nama45te

Member
باسلام..
آخه احرف شما یک طوریه...صفحع ای که کدهای js رو احرا کنه...صفحه html و امثالهم هست...ولی site map باید xml باشه..تا جایی که میدونم Doctype ها فرق میکنه کلا..
بازم در عین حال منتظر مینشینیم در اینجا ببینیم نظر باقی دوستان چیه..
موفق باشید..

فرض میکنیم این صفحه سایت مپ نیست و ما یه لیستی داریم که با کلیک روی هر آیتمش زیر مجموعه ی اون باز میشه پس فکر کنم میشه همون html و javascript دیگه!

جدیدترین ارسال ها

بالا