ایجاد دکمه Save برای ذخیره یک فایل روی هارد

Graphessional

Active Member
سلام؛
دارم روی یه پروژه مالتی میدیا کار می کنم. برای مستر پیج خروجی exe می گیرم و بقیه صفحات swf خواهد بود. تو هر کدوم از صفحات داخلی باید یه button بذارم و وصلش کنم به یه فایل تا وقتی روی این دکمه کلیک شد، پنجره بروز کامپیوتر باز شه و اون فایل رو تو مسیر دلخواه کاربر ذخیره کنه. (دقیقاً مثل کاری که مثلاً راست کلیک روی یه عکس در مرورگر و انتخاب گزینه Save Image انجام می ده). فایلی که قراره ذخیره بشه یه متنه که باید فایل Doc باشه. البته اگه این موضوع بخواد باعث شه از برنامه های جانبی استفاده کنم می تونم اونو zip یا rar کنم تا منو از دربدری در عالم نرم افزارهای جانبی نجات بده. می خوام همه کارم رو با اکشن 3.0 انجام بدم. همین!
به دلیل بد قولی زیاد دیگه وقتی برام نمونده! اگه زود لطف کنید و جواب بدید ممنون می شم دوستان.

آخرین ویرایش:

Graphessional

Active Member
از راهنمایی هاتون ممنونم ولی متاسفانه من زیاد در اکشن قدرتمند نیستم.
یه نمونه از پروژه به همراه توضیحات کامل رو اینجا آپلود می کنم تا اگه دوستان وقت و تمایل داشتن به من لطف کنن و این قابلیت رو توی صفحه مورد نظر عملیاتی کنن تا از یه راه قابل فهم (برای من) و عملی بتونم این مبحث رو یاد بگیرم و کار رو تحویل بدم.
فولدری که آپلود می کنم شامل توضیحات کامل (ماکت کار)، فایلهای نمونه و فایل پروژه س و سعی کردم تا جایی که ممکنه گویا باشه.

دوستان می دونم وقتتون براتون مهم و مورد نیازه و از بابت لطفی که می کنید و وقتی که می ذارید پیشاپیش سپاسگزاری می کنم.

پیوست ها

• sample.rar
    2.8 مگایابت · بازدیدها: 79

Graphessional

Active Member
دوستان خیلی دیر کردم اگه کسی می خواد کمک کنه تا دیر نشده این لطفو بکنه.
خیلی بد قول شدم و عنقریبه که پروژه ریجکت بشه!
مرسی

Graphessional

Active Member
کسی راهنمایی نمی کنه؟
این برام مشکل شده دوستان. لطفاً کمک کنید!

Graphessional

Active Member
برای کسی که بلد باشه کمتر از 10 دقیقه کار داشت.
از اساتید ممنونم که اینهمه لطف کردن!

Graphessional

Active Member
سلام دوستان؛
جواب سئوالی رو که توی این تاپیک مطرح کرده بودم پیدا کردم خوشبختانه و از اونجا که متدی که دنبالش بودم خیلی می تونه طرفدار داشته باشه و همچنین از اونجا که متوجه شدم کسی این دور و ورا این تکنیک رو لااقل اینقدر تمیز و سریع و صریح نداره حیفم اومد برای شما هم توضیحش ندم.
متد FileReference.save() قابلیتیه که توی فلش پلیر 10 قابل اجراست و جدیده.
چیزی که منو شگفت زده کرد، کوتاهی و صراحت اسکریپتی بود که برای این کار لازمه.
با تنها 4 خط کد شما می تونید هر نوع فایلی رو بهمراه توضیحاتش برای ذخیره روی هارد کاربر تعبیه کنید.

کد:
PHP:
var file:FileReference = new FileReference();
stage.addEventListener(MouseEvent.CLICK, onClick, false, 0, true);
function onClick(evt:MouseEvent):void {
    file.save("some text.\nsome more text", "actionsnippet.txt");
}

این کد باعث می شه وقتی کاربر روی استیج کلیک کرد پنجره بروز سیستمی کامپیوترش باز شه و مسیر دلخواه ذخیره سازی فایل رو از کاربر بپرسه.
فایلی که سیو خواهد شد در این مثال actionsnippet.txt هستش که هر اسم یا پسوند دیگه ای هم می تونه داشته باشه.
دقت داشته باشید: این کد مخصوص اکشن 3 هستش.

برای دیدن توضیحات بیشتر صفحه منبع رو می ذارم و همچنین رسماً از ادمین این سایت سپاسگزاری می کنم.

منبع:
http://www.learningactionscript3.com/

آخرین ویرایش:

mehran9723

New Member
سلام دوست عزیز
من به شخصه انقدر به یه همچین مشکلی برخوردم ولی از راه های دیگه ای که دوستان هم اشاره کردن مثل Air ، استفاده کردم .
ولی امروز که دیدم شما هم با این مشکل روبرو شدید . تصمیم گرفتم هر طور که شده توی فلش حلش کنم و حل شد :
PHP Code:

import flash.net.URLLoader;
import flash.net.URLRequest;
import flash.events.Event;

var loadedFile:ByteArray;

save_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, onClick);

function onClick(evt:MouseEvent):void
{
    loadFile();
}

function loadFile():void
{
    var request:URLRequest = new URLRequest("test.docx");
    var urlLoader:URLLoader = new URLLoader(request);

urlLoader.addEventListener(Event.COMPLETE, onURLLoaderComplete);
    urlLoader.dataFormat = URLLoaderDataFormat.BINARY;
    urlLoader.load(request);
}

function onURLLoaderComplete(event:Event):void
{
    loadedFile = event.target.data;
    saveLoadedFile();
}

function saveLoadedFile():void
{
    var file:FileReference = new FileReference();
    file.save(loadedFile, "SampleDoc.docx");
}

اگه تو help ادوبی هم [FileReference رو یه سرچی بزنی اطلاعات جالبی راجع به FileFilterها میتونی بدست بیاری .
اینم لینکش :

http://help.adobe.com/en_US/FlashPl...nscript/3/flash/net/FileReference.html#save()

پیوست ها

• save to local.zip
    798.5 کیلوبایت · بازدیدها: 17

جدیدترین ارسال ها

بالا