ایجاد دکمه در دیتا گرید

شروع موضوع توسط amator_flash ‏9 ژانویه 2014 در انجمن Action Script 3

  1. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام و خسته نباشید
    من می خواستم یه دیتا گرید داشته باشم که 5 ستون به نام های اسم و فامیلی و نام پدر و ویرایش و حذف باشد.
    چطور می تونم در ستون های ویرایش وحذف 2 تا دکمه بزارم که از لایبری بخونه و مثلا اگر دکمه حذف ردیف 5 رو زد .ترایس کنه اسم و فامیلی ستون 5
    تو این سایت 15 تا بخش آموزش داده واما من چیزی نفهمیدم
    http://kirill-poletaev.blogspot.de/2011/01/as3-datagrid-component-part-9.html
    اگه می شه به نفر یه نگاهی بنداره وممنونم.
     
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏9 ژانویه 2014
  2. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    لطفا اساتید بیان کمک آخه کل اینترنت رو گشتم نیست . . .
    من می خوام که 2 تا دکمه از لایبری به هر دریف یک دیتا گرید اضافه کنم ، به نظر شما نمی شه؟:-?
     
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏11 ژانویه 2014
  3. Arash-zr

    Arash-zr Member

    ارسال‌ها:
    44
    تشکر شده:
    22
    امتیاز دستاورد:
    8
    دوست عزیز شما باید با استفاده از خلاقیت خودتون چیزی که میخواید رو با استفاده از as3 بسازید
    در ضمن اکشن اسکریپت و فلش کلا برای اینجور کار ها ساخته نشده ولی شما اگه همچین قابلیتی میخواید باید خودتون اون رو کد نویسی کنید!
    یا اینکه کسی که تسلط داره براتون بنویسه ، کار یک خط دو خط نیست!
     
    نوشته شده توسط Arash-zr در ‏11 ژانویه 2014
    amator_flash از این پست تشکر کرده است.
  4. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    با تشکر از آقای Arash-zr
    اما من در حد آماتور این موضوع و می خوام یه نمونه گذاشتم از یک سایت خارجی اما این مثالشو هر کاری می کنم ، تو فلش که اجرا می کم اررو میده.
     
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏12 ژانویه 2014
  5. akherat

    akherat مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    594
    تشکر شده:
    661
    امتیاز دستاورد:
    93
    باید itemRenderer براش بنویسی
    تو گوگل سرچ کن :
    as3 datagrid item renderer
     
    نوشته شده توسط akherat در ‏14 ژانویه 2014
    amator_flash از این پست تشکر کرده است.
  6. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    آقا من تو لینکی هم که گذاشتم با همین item renderer انجام داده .اما هر کاری می کنم نمی تونم یک فایل فلش بسازم که اررو نده .همش اررو می ده . . .
     
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏14 ژانویه 2014
  7. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    یک مثال گذاشتم اگه میشه خبرگان فلش ببینید.
    یک کلاس هست در کنار فایل کع کار اصلی رو می کنه.
    من 2 تا سوال دارم
    1 - چطور میشه کاری کرد که وقتی رو دکمه کلیک می کنیم تراس واسه اطلاعات اون ردیف کنه.
    من توی کلاس این کد رو گذاشتم اما اررو میده .

    [PHPS]trace("Row : " + myDataGrid.selectedIndex + " Age: "+myDataGrid.selectedItem.Age+" Family: " + myDataGrid.selectedItem.Family);

    [/PHPS]

    2 - چطور می تونم مووی کلیپ بذارم به جای دکمه خود فلش؟
     

    پیوست ها:

    • datagrid.rar
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 528.8
      نمایش ها:
      7
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏15 ژانویه 2014
  8. spryboy

    spryboy کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    155
    تشکر شده:
    199
    امتیاز دستاورد:
    16

    پیوست ها:

    نوشته شده توسط spryboy در ‏15 ژانویه 2014
    amator_flash و ++Hadi++ از این پست تشکر کرده اند.
  9. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    خیلی ممنونم ،دست شما درد نکنه، خیلی لطف کردید که جواب دادید.
    فقط یه سوال چطور می تونم مووی کلیپ بذارم به جای دکمه خود فلش؟ آیا این امکان روفلش می ده که توی دیتا گرید مووی کلیپ ادد کنیم که مثلا به جای این دکمه از ابن مووی کلیپ استفاده کنیم.که همان کار رو انجام بدهد؟یعنی کلیک کردم همان کار رو انجتم بدهد؟یا بهجای مووی کلیپ ،سیمبل باتن چطور؟
     
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏15 ژانویه 2014
    spryboy از این پست تشکر کرده است.
  10. spryboy

    spryboy کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    155
    تشکر شده:
    199
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام


    فایلی رو که اتچ کردم ببینید. من برای نمونه یک تکست باکس (tf) از نوع TLF و یک مووی کلیپ (bg) بعنوان بک گراند، داخل مووی کلیپ قرار دادم. اگر میخواید از دکمه (Button) استفاده کنید ساده ترین راه اینه که اون رو داخل یک مووی کلیپ قرار بدید و همین روش رو استفاده کنید.


    موفق باشید
     

    پیوست ها:

    نوشته شده توسط spryboy در ‏19 ژانویه 2014
    amator_flash از این پست تشکر کرده است.
  11. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    دست شما درد نکنه،ببخشید که همش مزاحمتونم :rose:
     
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏21 ژانویه 2014
    spryboy از این پست تشکر کرده است.

به اشتراک بگذارید