ایجاد دو سایت مپ برای ایندکس شدن لینکها نقش مخرب نداره؟

i-php-i

Active Member
همونطور که می دونید باید برای موتورهای جستجو یه سایت مپ با فرمت xml ایجاد کرد، اما این سایت مپ برای موتورهای جستجو هست و بد نیست که یه سایت مپ (با فرمت html) یا بهتر بگم یه راهنما برای بازدیدکننده ها ایجاد کنم که از آژاکس و استایل های سی اس اس توش بکار رفته.

اگر چنین کاری کنم موتور جستجو می تونه هر دو سایت مپ رو ایندکس کنه، آیا این موضوع (داشتن دو سایت مپ) توی ایندکس کردن لینکها تاثیر منفی ایجا نمی کنه؟

pouya saadeghi

Active Member
اگه navigation سایت بخوبی طراحی شده باشه و کاربر بتونه به راحتی به بخش های مختلف سایت دسترسی پیدا کنه ، هیچوقت به سایت مپ احتیاج پیدا نمیکنه.
اینکه یه صفحه html بسازید و لینک همه صفحه های سایتو بذارید توش کار جالبی نیست، هم ممکنه برای برای موتورهای جستجو "یک صفحه اسپم" یا یک "doorway" به حساب بیاد؛ و هم از نظر طراحی منسوخ شده.
روشی که الان رایجه ، گذاشتن 10 ~ 20 تا لینک از صفحات مورد استفاده کاربر در footer سایته.

موتورهای جستجو فقط به سایت مپ xml و gz (فشرده شده همون فایل xml) نیاز دارن.

i-php-i

Active Member
موتورهای جستجو فقط به سایت مپ xml و gz (فشرده شده همون فایل xml) نیاز دارن.
خیلی از سایت مپ ها، توسط ابزار آنلاین یا نرم افزارها ساخته می شن و توی وب آپلود می شن.

بعد از یه مدت که محتویات سایت تغییر کرد، محتویات این سایت مپ بدون تغییر باقی می مونه. در این صورت موتور جستجو محتویات سایت رو چطور ایندکس می کنه؟

pouya saadeghi

Active Member
بله. این بزرگترین مشکل این نوع سایت مپ‌هاست.اگه از cms های معتبر استفاده میکنید، معمولا افزونه هایی دارن که سایت مپ درست میکنن. این افزونه ها، با اضافه شدن نوشته جدید ، خودشون سایت مپ رو آپدیت میکنه

i-php-i

Active Member
بله. این بزرگترین مشکل این نوع سایت مپ‌هاست.اگه از cms های معتبر استفاده میکنید، معمولا افزونه هایی دارن که سایت مپ درست میکنن. این افزونه ها، با اضافه شدن نوشته جدید ، خودشون سایت مپ رو آپدیت میکنه
اگر از سایت مپهای داینامیک استفاده کنم یه مشکل پیش می یاد:

باید پسوند سایت مپ رو به پی اچ پی تغییر بدم. آیا استاندارد گوگل با این کار موافق هست یا نه؟

آخرین ویرایش:

i-php-i

Active Member
پسوند سایت مپ نباید php باشه.باید با استفاده از php سایت مپ xml بسازید
اینکه نمی شه، اگر پسوندش پی اچ پی نباشه که نمی تونیم فایل داینامیک تولید کنیم.

البته می شه از htaccess کمک گرفت و این مشکل رو حل کرد ولی شاید بعضی از سرور ها از بعضی تنظیمات htaccess پشتیبانی نکنن و نتونیم کارمون رو انجام بدیم.

یعنی گوگل هیچ فکری برای این مشکل نکرده ؟

pouya saadeghi

Active Member
چرا نمیشه؟مگه با php نمیشه فایل edit کرد؟ :|

اگه بخواین خودتون برنامه‌شو بنویسین ،سخته.
باید xml و php و ساختار سایت مپ رو بلد باشد و با هربار آپدیت سایت (اضافه شدن پست) یا اضافه شدن صفحه جدید به سایت ، لینکش رو در سایت مپ اضافه کنید.

این مشکل گوگل نیست که بخواد براش فکری بکنه!
این یکی از امکانات جانبی (یا افزودنی) و البته مهم برای CMSهاست

i-php-i

Active Member
اگه بخواین خودتون برنامه‌شو بنویسین ،سخته.
فکر نکنم سخت باشه :wink:
باید xml و php و ساختار سایت مپ رو بلد باشد و با هربار آپدیت سایت (اضافه شدن پست) یا اضافه شدن صفحه جدید به سایت ، لینکش رو در سایت مپ اضافه کنید.
اونطور که سرچ کردم باید توی پی اچ پی با استفاده از تابع هدر فرمت فایل رو عوض کرد.

ولی هنوز نمی دونم که اینکار به توصیه گوگل هست یا نه.

جدیدترین ارسال ها

بالا