ایجاد درخشندگی و بزرگ کردن عکس؟

gezir

New Member
با سلام خدمت شما دوستان گرامی

از دوستان تقاضا دارم که من این عکس که می گذارم اگر امکان داشت در این عکس همچون الماس واقعی یک درخشندگی در عکس به وجود آید چون من خودم زیاد با فتوشاب آشنا نیستم از دوستان تقاضا دارم که این کار را برای من انجام دهند و همچنین اگر امکان داشت ایت عکس را از 100*100 به 400*400 بزرگتر کنن به طوری که کیفیت عکس پایین نیاید یعنی کیفتش تغیر نکند اگر امکان دارد این در مورد این عکس که می گذارم انجام دهند
با تشکر

attachment.php

این عکس:

پیوست ها

• diamond_by_Guru0022.jpg
    diamond_by_Guru0022.jpg
    20.7 کیلوبایت · بازدیدها: 33

arman665

Member
براي درخشندگي از فيلتر ( lightening ) ميتوني استفاده كني و براي بزرگ شدنش هم در قسمت image ميتوني سايزشو تغيير بدي ولي به نظرم كيفيتش بيفته. ( ولي نه در اون حد ) :wink:

gezir

New Member
با سلام تشکر از پاسخ شما
در فیلتر چنین گزینه ای(lightening) وجود ندارد من ندیدم اگر امکان دارد شما درخشندگی را ایجاد نمایید
با تشکر
براي درخشندگي از فيلتر ( lightening ) ميتوني استفاده كني و براي بزرگ شدنش هم در قسمت image ميتوني سايزشو تغيير بدي ولي به نظرم كيفيتش بيفته. ( ولي نه در اون حد ) :wink:

[REZA]

Member
اگه میخواید درخشندگی نقطه ای ایجاد به مسیر Filter>Render>Lens Flare بروید Lens Type رو روی 105mm prime بزارید.

alionline1366

Active Member
برای بزرگ کردن عکس با کیفیت میتونی از نرم افزار Photozoom استفاده کنی جدیدترین ورژنش نزدیک 5 مگابایت هست

جدیدترین ارسال ها

بالا