ایجاد دایره نقطه چیه

elham.irani70

New Member
درود
1-چجوری میشه یه دایره ایجاد کرد که به جای خط دورش نقطه چین یا هر استایل خطی دیگه باشه؟
2-به جز دایره هر شکلی که خواستم در بیارم؟
سپاس

meysam333

Well-Known Member
درود
یه راه حلی که من پیدا کردم اینه:
1. ابتدا یک لایه جدید ایجاد کنید
2. حالا در حالی که ابزار Pen Tool رو انتخاب کردین ( با فشار دادن کلید P از روی کیبوردتون این ابزار رو انخاب کنید) کلیک کنید و هر مسیری رو که میخواهید در اون مسیر نقطه چین ایجاد بشه رو انتخاب کنید
3. ابزار Brush Tool رو انتخاب کنید ( یا کلید B رو از روی کیبوردتون فشار بدین )
4. حالا باید براشمون رو برای ایجاد نقطه چین، تنظیم کنیم برای این کار در گوشه سمت راست و بالای محیط فتوشاپتون گزینه Brushes رو کلیک کنید و اگر نبود از سربرگ window اونو فعال کنید
5. یک براش ساده رو انتخاب کنید و در تنظیمات براش :
Spacing = تعیین فاصله نقاط
خودتون با تنظیمات بازی کنید متوجه میشید
6. خب وقتی تنظیماتتون تموم شد پنجره تنظیم رو ببنیدید و دوباره ابزار Pen Tool رو انتخاب کنید و حالا باید در محدوده انتخابی خود و یا همان مسیری رو که با Pen Tool درست کردید راست کلیک کنید و گزینه Stroke Path رو انتخاب کنید
و در پنجره باز شده در لیست کشویی ابزار Brush رو انتخاب کنید و سپس دکمه Ok رو بزنید
7. خب حالا میتونید با فشار دادن کلید Enter و یا کلید میانبر های Ctrl + H ابزار Pen Tool رو محو و یا دوباره احضار کنید و حالا میتونید نتیجه کارتون رو ببنید
امیدوارم به کارتون بیاد و اگر باز به هر دلیلی متوجه نشدید بگید تا لینک pdf براتون آپ کنم
موفق باشید

Narcisus

Member
خب خیلی راحت میتونید دایره رو بسازید (یا هر شکل دیگه)
تو لایه جدید توش رنگ بریزید
از توی لیست استایلها، استایل dotted strok رو انتخاب کنید - در اینجا هرنوع خط چین که بخواید میتونید انتخاب کنید
اگر خواستید دایره تو پر باشه باید Fill لایه رو زیاد کنید به هر میزان که مایلید
اگر هم خواستید نقطه چین ها رو تنظیم دستی کنید کافیه روی لایه دوبار کلیک کنید تا پنجره استایل ها باز شه
در قسمت استروک تنظیمات دلخواه رو اعمال کنید
استفاده کنید لذت ببرید

Narcisus

Member
meysam333;1327273 7. خب حالا میتونید با فشار دادن کلید Enter و یا کلید میانبر های Ctrl + H ابزار Pen Tool رو محو و یا دوباره احضار کنید [/QUOTE گفت:
دوست عزیز حواستون باشه با کلید های میانبر Ctrl + H همه خط های راهنمای شما مخفی میشن نه اینکه از بین برن این دو کلید باعث میشه حتی خط های خطکش هم پنهان بشن که ممکنه اذیت کنه
همون enter رو بزنید (البته زمانی که ابزار pen tool انتخابه ) بهتره

m_karami

Member
آموزش تصویری

خوب من آموزش ویدویی اون رو با حجم کم و خیلی سریع انجام دادم امیدوارم متوجه بشید
توی آموزش من دایره رسم کردم ولی شما هر نوع شکلی که از قسمت shape ها انتخاب کنید می تونید همین کار رو روی اونها هم انجام بدید. البته با photoshop cc این کار انجام شده و میدونم که با photoshop cs6 هم این امکان وجود داره ولی با تنظیمات کمتری ولی توی ورژن های قبلی نمیدونم چنین امکانی وجود داشته باشه یا نه.مشاهده پیوست dotted strok.rar

سلام
خوب اينکه خيلي سادس ... شما با ابزار رسم shape با ميابنر u يک دايره رسم کنيد و بعد ابزار متن با ميانبر t رو انتخاب کنيد . حالا موس رو روي لبه دايره ببريد به گونه اي که علامت موس عوض بشه ... حالا کليک کنيد تا بتونين تايپ کنيد ، بعد هم از صفحه کيبوردتون نقطه فقط تايپ کنيد ، اينطوري دور دايره شروع مي کنه به رسم نقطه ، حالا هر شکل ديگه باشه هم ميشه اين کار رو کرد

Narcisus

Member
بابا این راه حل ها چیه خدا وکیلی
هر کاری رو از 100 راه میشه انجام داد
بهتر نیست منطقی ترین رو پیشنهاد بدید؟؟
مثلاً میخوان آموزش ببینند نه سَمبل کنن

جدیدترین ارسال ها

بالا