ایجاد حالت Transparent در یخشی از پنجره

NicSoft

Active Member
با سلام

چجوری میشه بخشی از پنجره مثل حالت زیر در ویندوز 7 Transparent کرد یا Window
caption را بزرگ کرد؟

یه نمونه

wsvucziw34phzn0hy977.jpg

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
خود ام ام بی که همچین قابلیتی رو نداره مگر با پلاگین بتونید همچین کاری انجام بدید.

شاید بشه با روش های دیگه انجام داد ولی الان چیز خاصی به ذهنم نمیرسه بگم

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
ببینید این کار که با خود ام ام بی قابل انجام نیست.

نهایتا کاری که میتونید انجام بدید استفاده از SmallPlugin هستش که اون خروجی های مشابه زیر رو بهتون میده. که اگه با اون کار کنید. تنها چیزی که متونید استفاده کنید Hotspot هستش. عملا کارتون خیلی خیلی خیلی سخت میشه.

transparentloading.jpg

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
بد نیست به این فایل هم نگاهی بندازید، شاید ایده ای بهتون بده

از یک اسکریپت کامپایل شده ی AutoIt استفاده میکنه.

autoIt رو میتونید از سایت www.autoitscript.com دانلود کنید.

همچنین میشه یک پلاگین ساخت که از امکانات Desktop Window Manager ویندوز 7 و ویستا استفاده کنه.

توجه کنید که برای شناسایی صحیح برنامه، عنوان برنامه (Title) به اسکریپت ارسال میشه.

پیوست ها

• Aero.rar
    341 کیلوبایت · بازدیدها: 131

nevercom

همون مثال رو کمی تکمیلش کردم

الان میشه از تمام امکانات اسکریپت توسط سوییچ های Command Line استفاده کرد. فایل اجرایی هم در مثال Embed شده.

فقط توجه داشته باشید که قسمتی که میخاید استایل روش اعمال بشه، نیاز هست که به رنگ سیاه باشه تا با افکت پنجره مچ بشه.
خودتون تست کنید متوجه میشید.

attachment.php

لازم به ذکر هست که اسکریپت ها رو من ننوشتم، من فقط با MMB ارتباطش دادم.

روی قسمت اضافه شده هم میشه اشیاء رو قرار داد، مثل عکسی که از یاهم مسنجر قرار دادید.

پیوست ها

• Aero Style.png
    Aero Style.png
    29.5 کیلوبایت · بازدیدها: 80
  • Aero.rar
    336.5 کیلوبایت · بازدیدها: 135

msafiary

New Member
ببینید این کار که با خود ام ام بی قابل انجام نیست.

نهایتا کاری که میتونید انجام بدید استفاده از SmallPlugin هستش که اون خروجی های مشابه زیر رو بهتون میده. که اگه با اون کار کنید. تنها چیزی که متونید استفاده کنید Hotspot هستش. عملا کارتون خیلی خیلی خیلی سخت میشه.

با سلام و خسته نباشید خدمت شما.

میتونید راهنمایی کنید که این پروژه خودتون رو چجوری درس کردید.
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=138329&highlight=PersianDate
به خصوص قسمت glass که با SmallPlugin ساخته شده (یعنی پروژه حالت شیشه ای به خودش بگیره). راستش من هر قدر با مثال Transparent Loading ور رفتم هیچ کاری نتونستم بکنم. با تشکر:rose:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
اون پروژه کاملن با عکس هستش. با عکسهای BMP و آلفا دار.

شما برو توی پوشه تمپ سیستمت و عکس هایی که توی برنامه هست رو ببین و تو فتوشاپ باز کن. حتما توی فتوشاپ از منوی Windows گزینه Channels رو کلیک کن تا حالت آلفا رو ببینی.

msafiary

New Member
الان میشه از تمام امکانات اسکریپت توسط سوییچ های Command Line استفاده کرد. فایل اجرایی هم در مثال Embed شده.

فقط توجه داشته باشید که قسمتی که میخاید استایل روش اعمال بشه، نیاز هست که به رنگ سیاه باشه تا با افکت پنجره مچ بشه.
خودتون تست کنید متوجه میشید.

با سلام.
من فایلو دانلود کردم و روی ویندوز7 و XP امتحان کردم.روی 7 به خوبی جواب میده و هیچ مشکلی نداره ولی وقتی روی XP تست کردم .این پیغام رو میده DWM is not enabled
آیا این مثال مخصوص ویندوز 7 هست یا راهی هم برای اجرای اون تو XP میتونه وجود داشته باشه؟ با تشکر:rose:

nevercom

این مثال فقط چندتا قابلیتی که در ویندوز ویستا به بعد وجود داره و در MMB امکان استفاده ازش نبود رو استفاده میکنه
ویندوز XP این قابلیت رو نداره
برای ویندوز XP تنها راه همون هست که سامان گفت

این پیغام هم برای این هست که Desktop Window Manager در ویندوز ویستا به بعد ارائه شده.

جدیدترین ارسال ها

بالا