ایجاد تصاویر به شکلی غیر از چهار گوش

i-php-i

Active Member
من چندتا تصویر گرد ساختم اما وقتی این تصاویر رو ذخیره می کنم، تصاویر بصورت چهار گوش ذخیره می شن و رنگ پس زمینه به رنگ سفید در می یاد.

راهی هست که بتونم تصاویری ایجاد کنم که چهار گوش نباشن و پس زمینه نداشته باشن؟ (امیدوارم منظورم رو رسونده باشم)

majid_a95

Active Member
من چندتا تصویر گرد ساختم اما وقتی این تصاویر رو ذخیره می کنم، تصاویر بصورت چهار گوش ذخیره می شن و رنگ پس زمینه به رنگ سفید در می یاد.

راهی هست که بتونم تصاویری ایجاد کنم که چهار گوش نباشن و پس زمینه نداشته باشن؟ (امیدوارم منظورم رو رسونده باشم)

سلام . باید به صورت gif ذخیره کنی فایلتو تا transparent بشه . البته در این صورت هم اگه با image viewer خود ویندوز باز کنید پشت زمینه پشتش می بینی ولی اگه مثلا توی فتوشاپ دوباره باز کنی همونیه که می خوای. شما برای کجا میخوایاستفاده کنی؟

Saeed

Well-Known Member

میتونید از فرمت png هم استفاده کنید ، قبل از سیو کردن فقط لایه مورد نظر رو نگه دارید ( بقیه لایه ها رو غیر فعال کنی یا حذف ! )

بعد فایلتون رو با فرمت png ذخیره کنید ...

i-php-i

Active Member
سلام . باید به صورت gif ذخیره کنی فایلتو تا transparent بشه . البته در این صورت هم اگه با image viewer خود ویندوز باز کنید پشت زمینه پشتش می بینی ولی اگه مثلا توی فتوشاپ دوباره باز کنی همونیه که می خوای. شما برای کجا میخوایاستفاده کنی؟

من می خوام توی وب سایت استفاده کنم.

چرا نمی شه از فرمت jpg برای این کار استفاده کرد؟

Member
تمام تصویر های دنیا چهار گوش هستن ولی در جاهای خاصی شما میتونید رنگی رو به عنوان رنگ "بی رنگ" معرفی کنید نا نشون داده نشه و یکی از این موارد وب هست
دوتا از فرمت هایی که از رنگ بی رنگ پشتیبانی میکنن gif و png هستند
gif برای زمانی که تعداد رنگ کتری در عکس وجود داره خوبه ولی کیفین نسبتاً پائینی داره
png حجم بالایی داره ولی از کیفیت و تعداد رنگ بهتری برخورداره

mohammadbasri

کاربر فعال
اقا جون به زبون ساده یعنی save کردن تصویر بدون بکگراند، که یعنی همون عکس با لیه های گرد،
حالا بعضی فرمت ها هستن که نمیتونن بکگراند رو حذف کنن مثل jpg ، و بعضی ها هستن که میتونن مثل png , gif
کلمه transprancy هم یعنی شفافیت که در فارسی میشه بیرنگی

جدیدترین ارسال ها

بالا